aslanG7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Τι να πω σε μενα τα δειχνει ολα τα στατιστικα κανονικα μηπως σε ξεφευγει κατι.
stamatinho Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Βγηκα και εκανε καποιον συχρονισμο στο origin και οταν ξαναμπηκα βρηκε κανονικα ματς,ολα οκ.Οχι το firewall ειναι κανονικα φιλε πιο πανω.Ολα καλα.tnx. 1
stamatinho Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Με το firewall και τα χρωματα ξερει κανεις τι παιζει?Τωρα σε μενα ειναι πορτοκαλι.
nzeppos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Αν είναι μία πράσινο και μία πορτοκαλί, μην ανησυχείς. Μάλλον το Fifa κάνει το τεστ την ώρα που το router ανοιγοκλείνει τις πόρτες του. Αν είναι μόνιμα πορτοκαλί (δηλ. αν δεν το έχεις δει ποτέ πράσινο), τότε το ξανασυζητάμε (ξεκίνα ενεργοποιώντας το UPnP). 1
nzeppos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 PC Patch 222MB, ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τι φτιάχνει (και κυρίως τι χαλάει).
DJ_Duker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Για το τι χαλάει να σου πω εγώ.... Από τη στιγμή που έκανα το update, όποτε παίζω pro clubs season με ένα φίλο μου, ΑΚΡΙΒΩΣ 1 στα 2 ματς θα ξεκινήσει και εκεί που κάνεις ένα σουτ πριν τον αγώνα κολλάει και δεν εμφανίζει τον παίχτη μου. Πρέπει κάθε 2 ματς να κλείνω alt + F4 όλο το φίφα, να το ανοίγω πάλι και να μπαίνω να παίξω.... 1
manosnik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Παιδες, εγω (πριν το patch που αναφερετε-μη μπερδευτουμε), καθε τοσο οταν παιζω αγωνα στα seasons του UT μολις τελειωνει ο αγωνας με πεταει στα Windows. Ευτυχως καταγραφονται τα αποτελεσματα κανονικα...αλλα ειναι σπασιμο οπως και να το κανεις. Αυτο καθε 5-6 ματς περιπου. Το 'χει παθει κανεις αλλος;
g6519 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 εγω ακομα πατσ δεν εχω δει. μου συνεβει ομως κατι αδιανοητο επαιζα με καποιον στο σεασονς και στο ημιχρονο ηθελα να κανω αλλαγες σε προσωπα και συστημα , αλλα ηταν ολα αχνά κ δεν μπορουσα να αλλαξω τπτ το κουφο ομως ηταν οτι στο 70 κανει αυτος 3 αλλαγες κ εγω παλι δεν μπορουσα τι συνεβει??? μπορω να κανω κατι ??/ υγ για την ιστορια εχανα 3-1 στο 60 αλλα ισοφαρισα 3-3 με τον γερο-ιμπαγασα μεχρι το 90'
nzeppos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 In the new update, we have addressed the following:• Freeze in Career Mode after acquiring youth scouts. • An invisible ball appearing in other game modes after exiting FIFA 13: Ultimate Team. • Removal of Guest Play in FIFA 13: Ultimate Team. In order to address a separate issue, we've decided to temporarily remove Guest Play from Ultimate Team. We apologize for the inconvenience. • Rare disconnect in the FIFA Points purchase flow http://forum.ea.com/uk/posts/list/2108158.page
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 A δε την παλέυουνε αυτοι της EA Sports...
stamatinho Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Εκ νεου προβλημα και απο μενα,απο προχθες που εκανα ενημερωση στο origin (δε ξερω αν παιζει ρολο) οταν παω να διαλεξω ομαδα στη season πριν φτασω εκει που θελω (PSG) με πεταει στην επιφανεια εργασιας crash,και η μονη λυση ειναι να παιζω με την ομαδα που ειχα δηλωσει αρχικα(real madrid)μονο ετσι προλαβαινω το crash,υπαρχει καποια λυση σε αυτο ρε παιδια γιατι ειναι σπαστικο να παιζω συνεχεια με την ιδια ομαδα,φταiει κατι στο pc μου η στην εγατασταση?Δε μου το εκανε στην αρχη αυτο.
nzeppos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασε να κλείσεις το Origin και να σβήσεις όλα τα αρχεία του Fifa 13 από το My Documents (εννοείται κράτα κάπου τα τυχόν offline saves σου). Στη συνέχεια ξανασυνδέσου στο Origin και αυτό θα κατεβάσει αυτόματα όλα τα αρχεία. Ίσως έτσι λυθεί το πρόβλημά σου. 1
stamatinho Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασε να κλείσεις το Origin και να σβήσεις όλα τα αρχεία του Fifa 13 από το My Documents (εννοείται κράτα κάπου τα τυχόν offline saves σου). Στη συνέχεια ξανασυνδέσου στο Origin και αυτό θα κατεβάσει αυτόματα όλα τα αρχεία. Ίσως έτσι λυθεί το πρόβλημά σου. Να σβησω τα παντα απο origin?Aυτο δε θα μου σβησει οτι τυχον lvl και λοιπα εχω παρει?Τα οffline μονο τα πληκτρα απο το μοχλο ειναι "κλαιν".Να κανω απεγκατασταση τιποτα η μονο αυτα απο το My Documents?Αν περιμενω καποιο fix απο την ea θα περιμενω πολυ να φανταστω?Μετα το update μου τα εκανε ολα βασικα της ea.
nzeppos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Tα level αποθηκεύονται στους servers της ΕΑ. Δεν χρειάζεται να κάνεις απεγκατάσταση το παιχνίδι. Το πολύ-πολύ μη σβήσεις εντελώς το φάκελο αλλά κάνε του rename ή μετέφερέ τον κάπου αλλού. Επίσης πριν τα κάνεις αυτά θυμήσου να έχεις ενεργοποιημένο το cloud saving στο origin. Επίσης καλό θα είναι να έχεις κλειστό το Origin όταν σβήσεις το φάκελο (εννοείται και το Fifa). Μόλις το παιχνίδι ξαναφορτώσει, θα δεις ότι θα σου κατεβάσει αυτόματα τα αρχεία. ps: προσοχή, δεν λέω να σβήσεις "τα πάντα από Origin". Λέω να σβήσεις/μετονομάσεις/μεταφέρεις μόνο το φάκελο Fifa13 που βρίσκεται μέσα στο My Documents.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα