PolonosJ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ναι το βρηκα και τωρα εχω στην ομαδα απο ισπανικο πρωταθλημα αλλα τωρα ο προπονητης δεν κολλαει εχω τον Μποας αλλα τωρα απο προπονητη δεν εχω καταλαβει και πολυ γιατι ο μποας ταιριαζει για το συστημα μου!!!
PolonosJ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Nzepo αγορασα Gold Packs αλλα απο οτι καταλαβα ειναι μια μακακια γιατι απο οτι ειδα δινουν οτι νανε παικτες
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ναι, η αγορά packs είναι πάντα ρίσκο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει. Υπάρχουν πολλές σχολές πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Άλλοι προτιμούν να βγάζουν τα φράγκα μέσω τουρνουά και άλλοι μέσω auction house. Συνήθως όμως κουτσά-στραβά θα τα βγάλεις τα λεφτά σου, γιατί έστω καναδυο κάρτες να αξίζουν τις πουλάς και ρεφάρεις.
PolonosJ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δεν μου λες γιατι εχω κατι παικτες με 82 -83 -84 overall αλλα δεν μου χρειαζονται περιπου τι αξια εχουνε να τους δωσω?? Ας πουμε τον Παστορε τον εβαλα 1800 !!! Εσυ τι παικτες ψαχνεις να σου πω αμα ειναι να κανουμε κανενα trade
PolonosJ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Νζεπο εφτιαξα την τελεια ομαδα!!! Kameni Iraola Nunes Varane Adriano Gago Song Callejon Adrian Turan Soldado
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Τότε καιρός να αρχίσεις το Seasons του FUT!
PolonosJ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Απο την αρχη παιζω αυτο τωρα πηγα 2η κατηγορια!!!Δοκιμασα και τουρναμεντ αλλα τζιφος μεχρι ημιτελικα εχω φτασει!!!
PolonosJ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 H Βλακια ειναι οτι αμα χαθει η συνδεση με τον αντιπαλο ουτε κερδιζεις ποντους μονο σου δινει τα λεφτα !!!
g6519 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 καλημερα σε ολους ξερει κανεις λινκ απο την εα οπου βλεπουμε τα στατιστικα μας και τους τελευταιους αγωνες μας?? ρωταω γιατι αυτο που εχω , εδω και 1 εβδομαδα μου δινει αυτα There is currently no data available There are currently no statistics available.
fever25 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Πρόκειται για φιλικά ή για πρωτάθλημα; Νομίζω ότι δεν δείχνει στατιστικά από φιλικά...
aslanG7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 καλημερα σε ολους ξερει κανεις λινκ απο την εα οπου βλεπουμε τα στατιστικα μας και τους τελευταιους αγωνες μας?? ρωταω γιατι αυτο που εχω , εδω και 1 εβδομαδα μου δινει αυτα There is currently no data available There are currently no statistics available. http://www.ea.com/uk/football/
stamatinho Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια,ξερει κανεις τι γινεται με το online fifa 13?Γιατι δε μπορει να μου βρει ματς να παιξω ενω υπαρχουν online χρηστες?Eπαιξα στην αρχη 2 ματς head to head και απο εκεινη την ωρα δε βρισκει τιποτα,εχει να κανει θεμα με ρυθμισεις στο προφιλ(ακυρο λιγο)?
nzeppos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Το firewall status σου τι χρώμα είναι; Πράσινο, πορτοκαλί ή κόκκινο; ps: το βλέπεις μέσα από το παιχνίδι, όταν πας σε οποιοδήποτε online mode
g6519 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 http://www.ea.com/uk/football/ ευχαριστω , αλλα εμενα μου δειχνει The match history is empty. http://www.ea.com/uk/football/myprofile/match-history
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα