Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το βρηκα και τωρα εχω στην ομαδα απο ισπανικο πρωταθλημα αλλα τωρα ο προπονητης δεν κολλαει εχω τον Μποας αλλα τωρα απο προπονητη δεν εχω καταλαβει και πολυ γιατι ο μποας ταιριαζει για το συστημα μου!!!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι, η αγορά packs είναι πάντα ρίσκο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει. Υπάρχουν πολλές σχολές πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Άλλοι προτιμούν να βγάζουν τα φράγκα μέσω τουρνουά και άλλοι μέσω auction house. Συνήθως όμως κουτσά-στραβά θα τα βγάλεις τα λεφτά σου, γιατί έστω καναδυο κάρτες να αξίζουν τις πουλάς και ρεφάρεις.

Δημοσ.

Δεν μου λες γιατι εχω κατι παικτες με 82 -83 -84 overall αλλα δεν μου χρειαζονται περιπου τι αξια εχουνε να τους δωσω??

Ας πουμε τον Παστορε τον εβαλα 1800 !!!

Εσυ τι παικτες ψαχνεις να σου πω αμα ειναι να κανουμε κανενα trade

Δημοσ.

Απο την αρχη παιζω αυτο τωρα πηγα 2η κατηγορια!!!Δοκιμασα και τουρναμεντ αλλα τζιφος μεχρι ημιτελικα εχω φτασει!!!

Δημοσ.

καλημερα σε ολους

ξερει κανεις λινκ απο την εα οπου βλεπουμε τα στατιστικα μας και τους τελευταιους αγωνες μας??

ρωταω γιατι αυτο που εχω , εδω και 1 εβδομαδα μου δινει αυτα

There is currently no data available

There are currently no statistics available.

Δημοσ.

καλημερα σε ολους

ξερει κανεις λινκ απο την εα οπου βλεπουμε τα στατιστικα μας και τους τελευταιους αγωνες μας??

ρωταω γιατι αυτο που εχω , εδω και 1 εβδομαδα μου δινει αυτα

There is currently no data available

There are currently no statistics available.

http://www.ea.com/uk/football/

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,ξερει κανεις τι γινεται με το online fifa 13?Γιατι δε μπορει να μου βρει ματς να παιξω ενω υπαρχουν online χρηστες?Eπαιξα στην αρχη 2 ματς head to head και απο εκεινη την ωρα δε βρισκει τιποτα,εχει να κανει θεμα με ρυθμισεις στο προφιλ(ακυρο λιγο)?

Δημοσ.

Το firewall status σου τι χρώμα είναι; Πράσινο, πορτοκαλί ή κόκκινο;

ps: το βλέπεις μέσα από το παιχνίδι, όταν πας σε οποιοδήποτε online mode

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...