rebellion Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Υπαρχει το κλασσικο head to head match που σου ψαχνει αντιπαλο και παιζεις ενα φιλικο ματς.Επισης φιλικο ματς μπορεις να παιξεις μεσα απο τα lobbies του παιχνιδιου.Υστερα υπαρχει το κυριως πιατο του παιχνιδιου οσον αφορα το online κομματι του που ειναι το Seasons.Εκει ξεκινας απο την δεκατη κατηγορια οπου πρεπει να πιασεις ενα συγκεκριμενο αριθμο ποντων ωστε να ανεβεις στην 9η,μετα στην 8η και παει λεγοντας μεχρι να φτασεις στην 1η κατηγορια και να προσπαθησεις να κατακτησεις τον πολυ δυσκολο,λογω συγκομιδης βαθμων(23) και αντιπαλων, πρωταθλημα.Σε καθε season,εχεις 10 αγωνες.Επισης,καθε δυο εβδομαδες υπαρχει και το Cup,στο οποιο σε βαζει στην φαση των 16 και παλευεις μεχρι να φτασεις τελικο.Υπαρχει και το Ultimate Team,που αγοραζεις και πουλας παικτες νομιζω.Δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο,αν γνωριζει κανεις αλλος ας πει.Τελος,υπαρχει το pro clubs,αλλο καψιμο εκει,οπου φτιαχνεις ενα παιχτη δικο σου και κανεις team up με φιλους σου και παιζετε εναντιον αλλων clubs.Εχει ακριβως την ιδια δομη με Seasons. Όλα αυτά συν το πολυ δημοφιλές 2vs2 που περσυ (σε ώρες ...prime time ) ηταν διαρκως ενα full lobie με 50 ατομα και φετος στο 13 εχουμε σχεδον παντα 2 lobies ένα γεματο και ενα σχεδον γεματο αποκλειστικά για 2vs2. Πραγματικα θα ειναι κουταμαρα αν η Ea δεν βλέπει ποσο δημοφιλες ειναι το 2vs2 και δε βαλει στο fifa 14 2vs2 RANKED ματσακια full online... Το κοινό έχει επιβάλει αυτή την τάση..αν δεν την βλεπει η Ea..
nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Από το στόμα σου και στης ΕΑ το αφτί. Τότε έχει να πέσει το πραγματικό λιώσιμο.
rebellion Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Από το στόμα σου και στης ΕΑ το αφτί. Τότε έχει να πέσει το πραγματικό λιώσιμο. Μακάρι πραγματικά αλλα με την Ea ποτε δεν εισαι σιγουρος! Και κατι αλλο που ηθελα να πω ειναι οτι μου κανει εντυπωση ποσο εχει ανεβει το επιπεδο στο 2vs2 από περσυ ακόμη και με τυχαιους παιχτες να παιζεις. Δειχνουν να εχουν ολό και περισσότερη ποδοσφαιρική παιδεια αυτοι που παιζουν 2vs2. Δηλαδη π.χ στο fifa 11 που ειχα πρωτοξεκινησει το fifa το 80% των παιχτων επαιζε με τριπλες προσπαθουσε να κανει skills να ειναι αυτος που θα σκοραρει χωρις αμυνα και τακτικη κλπ, γενικα πολυ ατομιστικα ( ενα πραγμα όπως ακριβως παιζουν στα τυχαια pro club ματς (drop in match) ο καθενας για την παρτυ του. Σο fifa 12 για το 2v2 βελτιωθηκε αρκετα η κατασταση και πλεον στο fifa 13 προσωπικα οσες φορες και να εχω παιξει με τυχαιο συμπαιχτη σχεδον ΟΛΟΙ ειναι παιχτες ομαδικοι που προσπαθουν να παιξουν ποδοσφαιρο με συνεργασια και οχι μονο τριπλες κλπ και αυτο (συν οτι εχουν δυσκολεψει πολυ οι αντιπαλοι) το κανει πολυ διασκεδαστικο!
fever25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως δουλεύει το 2 εναντίον 2?
rebellion Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως δουλεύει το 2 εναντίον 2? Τι Ενοεις Πως Δουλευει? Πως θα το βρεις η τους κανονες? Οριστε καποια Tips: Γενικα Πρεπει να πας : Online - > Custom Games - > Match Lobies - > 2vs2 , εκει υπαρχουν rooms για 2vs2 ή μπορεις να φτιαξεις εσυ το δικο σου πατωντας X . Για να μπεις σε room που υπαρχει ηδη ειτε πας στο ονομα ενος παιχτη (αν εχει εικονα με χειριστήριο διπλα του) και πατας πανω του για να κανεις Join ή καλύτερα πατας "Y" για να δεις ολα τα rooms που υπαρχουν και τι Controls , ταχυτητα και διαρκεια παιχνιδιου εχουν . Τωρα γενικα καποιοι ατυποι κανονες ειναι οτι σε ενα room σεβομαστε οτι ειναι 2vs2 και εκτος απο ειδικές περιστασεις το τηρουμε αυτο..καμια φορα μπορει να ειναι και 3v2 αν ειναι τρεις φιλοι ξερω γω αλλα οκ καποιοι ενοχλουνται. ΠΑΝΤΑ ομως επιλεγουμε ANY για να ελεγχουμε ολους τους παιχτες και οχι μονο εναν. Αυτη ειναι η διαφορα με τα pro clubs εκει ελεγχει ο καθενας εναν παιχτη σγυκεκρικενο. Επισης αν ειναι 2vs1 δεν αρεσει αυτο στους παιχτες αφου ειναι ευκολοτερο για εναν παιχτη κοντρα σε 2 και ουσιαστικα δε μιλαμε για 2v2. Παντως γενικα αν δεν προσπαθεις να εισαι ομαδικος ο συμπαιχτης σου θα κανει quit ή αν δεν κανει ισως σου τα πει ενα χερακι μετα στο chat
ektelion Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά, χθες μού συνέβη το εξής και ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο από εσάς για να καταλάβω αν πρόκειται για cheat ή όχι. Η υπόθεση έχει ως εξής: Έχω 21/23 βαθμούς και μου απομένει ένας αγώνας στη σεζόν. Εν ολίγοις, θέλω μόνο νίκη για να πάρω δεύτερο πρωτάθλημα στη Division 1. Με βγάζει με τη Μαρσέιγ. Τρώω νωρίς νωρίς το πρώτο γκολ, αλλά καταφέρνω να το γυρίσω σε 1-2. Στο 65' του πετάω κι ένα τρίτο. Ο τύπος μπαίνει στο μενού στη σέντρα και... το παιχνίδι κρασάρει. Σύμπτωση; Μπορεί, δεν ξέρω... (για την ιστορία, στον επόμενο αγώνα ήρθα ισόπαλος 1-1, οπότε πάει το πρωτάθλημα...) Και μία άλλη ερώτηση, άσχετη με τα προηγούμενα: Πρόσφατα ανέβηκα επίπεδο 70 και με ειδοποίησε το παιχνίδι ότι κέρδισα ένα επιπλέον παιχνίδι στα Seasons. Πολύ σημαντικό αυτό, όπως καταλαβαίνετε, για να τις πιθανότητες που έχει κανείς για να πάρει το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, και πάλι 10 αγώνες τη σεζόν μού δίνει το παιχνίδι. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω αυτή το μπόνους από κάπου; Ή ήταν εννιά οι αγώνες πριν και δεν το θυμάμαι;
nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Στάνταρ είναι ένα παραπάνω παιχνίδι σε κάθε σεζόν που θα παίζεις; Ή μήπως απλώς ξεκλείδωσες το bonus του EAS FC (που κάθε 10 level σου ανοίγει και νέες δυνατότητες); Αν όντως είναι το κόλπο του EAS FC, τότε είναι για μία φορά μόνο και προφανώς είναι πλερόκο με coins. Αντίστοιχα εκεί υπάρχουν επιλογές για +3 ή +1 βαθμούς κλπ.
PolonosJ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Παιδια τελικα την μαγαρησα την οθονη μετα απο 3 συνεχομενα μπουκετα εσπασε!!!Εχει κατι τυπους δεν παιζονται!!! Η κλανα τους ανοιγει απο εδω μεχρι την αμερικη!!!Καιρος ητανε να σπασει 7 χρονια τωρα τρωει μπουνιες και παλι που αντεξε τοσο καλα ειναι χαχαχα
ektelion Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Χαχα, ώστε υπάρχει και χειρότερος από εμένα; Εγώ είχα σπάσει ένα joypad με το 12, 5-6 πληκτρολόγια με τα PES (τα φτηνά όμως, που κάνουν 5-10 ευρώ, άλλωστε αφού έσπασα το πρώτο ακριβό μου πληκτρολόγιο μόνο αυτά έπαιρνα πια) και ένα Playstation με το Puzzle Bobble 3 (ω ναι). Αυτή την περίοδο περιορίζομαι σε σχόλια που έχουν να κάνουν με θανατηφόρες νόσους και τους απογόνους των σχεδιαστών, καθώς και σε συνουσιασμούς με θρησκευτικά πρόσωπα. 3
Bourdoulas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Αυτή την περίοδο περιορίζομαι σε σχόλια που έχουν να κάνουν με θανατηφόρες νόσους και τους απογόνους των σχεδιαστών, καθώς και σε συνουσιασμούς με θρησκευτικά πρόσωπα. Απλά respect! Χαχαχαχαχαχα 2
PolonosJ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 χαχαχαχαχαχαχαχα δες η οθονη ητανε παλια καιρος να κανουμε μια ανανεωση!!! Επισης καλυτερα που εσπασε η οθονη γιατι τοσο παλια που ητανε το πληκτρολογιο και το ποντικι ειναι πιο ακριβα!!! Αλλα απο εδω και περα θα ξεσπαω μονο με μπουνικα στην ντουλαπα και στο γραφειο χαχαχαχα!!! Δεν αντεχω να παιζω με κολοφαρδους!!!!! 20 σουτ /17 στο τερμα και ο αλλος 7 σουτ 3 στο τερμα και σκορ 2-3 και δεν γινεται μονο μια φορα μετα δεν την σπας??? χχαχαχα 1
padelis71992 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 We will be performing server maintenance on FIFA 13 on Nov 16th from 12am-2:30am PT (8am-10:30am UK time). All FIFA 13 online modes will be down during this time including the FUT Web App and EAS FC Companion App (iOS). Approx downtime is 2.5hrs. Το διάβασα στο official group της ea στο facebook και είπα να το γράψω εδώ να ξέρουμε.
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 20 σουτ /17 στο τερμα και ο αλλος 7 σουτ 3 στο τερμα και σκορ 2-3 και δεν γινεται μονο μια φορα μετα δεν την σπας??? χχαχαχα Δυστυχώς το συγκεκριμένο είναι ο κανόνας στο φετινό Fifa αλλά κλασικά η ΕΑ (και τα fanboys της στο σχετικό forum) περί άλλα τυρβάζουν.
padelis71992 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 http://www.easports.com/media/play/video/142580907 ενα γκολ που ανέβασα μόλις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα