Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει κανενα site της ΕΑ που να δειχνει ποσα κυπελλα και πρωταθληματα εχεις παρει?Στο easports.com βλεπω εχει μονο το προσωπικο ρεκορ.

Επεξ/σία από speedy23
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όλα αυτά φαίνονται μέσα στο ίδιο το Fifa. Τώρα αν θέλεις οπωσδήποτε να τα δεις και σε site, δεν νομίζω να γίνεται. Αφού δεν τα έχουν ούτε στο easports, ούτε στο easportsfootball, χλωμό να εμφανίζονται αλλού...

Δημοσ.

Το ξερω οτι φαινονται μεσα στο ιδιο το Fifa.Το ειχα υποπτευθει οτι δεν φαινονταν πουθενα αλλου(σε site δηλαδη) αλλα ηθελα να το σιγουρεψω.Ευχαρστω.

Δημοσ.

Υπαρχει το κλασσικο head to head match που σου ψαχνει αντιπαλο και παιζεις ενα φιλικο ματς.Επισης φιλικο ματς μπορεις να παιξεις μεσα απο τα lobbies του παιχνιδιου.Υστερα υπαρχει το κυριως πιατο του παιχνιδιου οσον αφορα το online κομματι του που ειναι το Seasons.Εκει ξεκινας απο την δεκατη κατηγορια οπου πρεπει να πιασεις ενα συγκεκριμενο αριθμο ποντων ωστε να ανεβεις στην 9η,μετα στην 8η και παει λεγοντας μεχρι να φτασεις στην 1η κατηγορια και να προσπαθησεις να κατακτησεις τον πολυ δυσκολο,λογω συγκομιδης βαθμων(23) και αντιπαλων, πρωταθλημα.Σε καθε season,εχεις 10 αγωνες.Επισης,καθε δυο εβδομαδες υπαρχει και το Cup,στο οποιο σε βαζει στην φαση των 16 και παλευεις μεχρι να φτασεις τελικο.Υπαρχει και το Ultimate Team,που αγοραζεις και πουλας παικτες νομιζω.Δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο,αν γνωριζει κανεις αλλος ας πει.Τελος,υπαρχει το pro clubs,αλλο καψιμο εκει,οπου φτιαχνεις ενα παιχτη δικο σου και κανεις team up με φιλους σου και παιζετε εναντιον αλλων clubs.Εχει ακριβως την ιδια δομη με Seasons.

Δημοσ.

Υπαρχει κανενα site της ΕΑ που να δειχνει ποσα κυππελα και πρωταθληματα εχεις παρει?Στο easports.com βλεπω εχει μονο το προσωπικο ρεκορ.

Για δες εδω http://www.ea.com/uk/football/login? εχει γινει αναβαθμιση και δειχνει ολα τα στατιστικα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για δες εδω http://www.ea.com/uk/football/login? εχει γινει αναβαθμιση και δειχνει ολα τα στατιστικα

Ah thanks.Τωρα το προσθεσαν?Παντως ενω μου εχει το match history, μου λεει οτι ειμαι στην 10η κατηγορια και δεν εχω παιξει καθολου Seasons.Ειναι ολα μηδεν.Ελπιζω ν'αναβαθμιστει καποτε.

Edit:Επισης δειχνει μονο το δικο μου?Δεν μπορεις να δεις κανενος αλλου απ'οτι βλεπω.

Επεξ/σία από speedy23
Δημοσ.

http://www.ea.com/in...tball/myprofile

Εδώ φαίνονται και τα τρόπαια, αν και όχι τόσο αναλυτικά όσο στο cabinet του ίδιου του παιχνιδιού. Τα δικά μου στατιστικά είναι περασμένα πάντως, αν και δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια. Όσο για τα στατιστικά των άλλων, μπορείτε να τα δείτε είτε κάνοντας κλικ πάνω στο όνομά τους στο Match History, είτε "καρφώνοντας" το username απευθείας στο URL (πχ. ea.com/intl/football/profile/nzeppos/cem_ea_id ή ακόμα καλύτερα ea.com/intl/football/profile/cartman7gr/cem_ea_id).

Δημοσ.

Παιδια δεν γινεται με τιποτα να κατακτησεις την κουπα στην 1η κατηγορια ολο μενω στην ιδια κατηγορια με 16 βαθμους πολυ δυσκολο εργο να κανεις 23 βαθμους μονο δυο ηττες θελει αλλα που να το καταφερεις ολο και κατι θα γινει!!!!

Παντως την οθονη μου gia LCD την παραδεχομαι 6 χρονια τρωει τοσα μπουκετα που αλλες οθονες με την μια θα ειχαν σπασει!!!

χαχαχαχαχα και βρηκα πλεον που να ξεσπαω σιγουρα αφου δεν χαλαει!!!

Οριστε και το προφιλ μου http://www.ea.com/intl/football/profile/polonosgr/cem_ea_id

Δημοσ.

Εγώ το γύρισα στο Pro Clubs season με ένα φίλο και μετά από άπειρες αλλαγές, συστήματα και ήττες (2 άτομα παίζουμε μόνο και αυτός στην αρχή ήθελε να παίζει τέρμα) βρήκαμε μια μέση άκρη και χτες ανεβήκαμε division 5.

Πολωνέ αυτό με την οθόνη το χω και γώ... Είναι ορισμένα ματς που στο 2λεπτο ξέρεις αν θα χάσεις η όχι μιας και το AI σου δεν κάνει άμυνα, δε βγάζει πάσες, δεν κουνιέται καν...

Δημοσ.

Λοιπον το βρηκα.Το εψαχνα με το αλλο nickname που ειχα δωσει οταν ειχα πρωτογραφτει στο site και γι'αυτο μου ελεγε μηδεν παιχνιδια.Με το που διαλεξα το gamertag μου,μου το εβγαλε κανονικα.

Εχω παρει 2 πρωταθληματα(σε κονσολα παιζω) και παλι λεω ευχαριστω.Αυτα που βλεπω σε καποια ματς δεν υπαρχουν.Ειναι πολυ δυσκολο πραγματι το πρωταθλημα.Ειτε θα κανεις 8-0-2 ή 7-2-1.Οτι χειροτερο ειναι να ξεκινας την σεζον με δυο ηττες και ουσιαστικα να μην παλευεις για τιποτα στα επομενα παιχνιδια.Οπως εχω ξεκινησει την τελευταια μου σεζον.

Δημοσ.

http://www.ea.com/in...tball/myprofile

Εδώ φαίνονται και τα τρόπαια, αν και όχι τόσο αναλυτικά όσο στο cabinet του ίδιου του παιχνιδιού. Τα δικά μου στατιστικά είναι περασμένα πάντως, αν και δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια. Όσο για τα στατιστικά των άλλων, μπορείτε να τα δείτε είτε κάνοντας κλικ πάνω στο όνομά τους στο Match History, είτε "καρφώνοντας" το username απευθείας στο URL (πχ. ea.com/intl/football/profile/nzeppos/cem_ea_id ή ακόμα καλύτερα ea.com/intl/football/profile/cartman7gr/cem_ea_id).

Αν τους εχεις παιξει,εχει καλως.Αν ομως οχι,και θες να βρεις καποιον που δεν εχεις,τοτε μπορει ν'αποδειχτει προβλημα.Μιλαω συγκεκριμενα για gamertags που εχουν κενο στην λεξη.Αν το καρφωσεις στο url,θα σου βγαλει page not found μηνυμα.Επρεπε να ειχαν βαλει ενα search

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και gamertags με κενό, δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ κανένα αλλά για να το λες έτσι θα είναι. Ίσως να μπορείς να παρακάμψεις το πρόβλημα, βάζοντας στο URL ένα "+" ή "%20" όπου έχει κενό. Συμφωνώ πάντως ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα search.

edit: Όντως υπάρχουν tags με κενό, πχ. κοιτάζοντας στο leaderboard του 360 βρήκα έναν "fiori 07". Όταν έβαλα το "%20" στον browser όντως κατάλαβε ότι η λέξη έχει κενό, αλλά το κακό είναι πως ο συγκεκριμένος ούτως ή άλλως δεν έχει hyperlink στο leaderboard και μου έβγαλε error 404 (και δεν είναι λόγω του κενού, υπάρχουν κι άλλοι πολλοί που δεν έχουν link, παρ' ότι έχουν "κανονικά" ονόματα). Τρέχα γύρευε...

Πάντως ονόματα με κενό είδα μόνο στα 360 leaderboards, οπότε ίσως είναι θέμα του XBL που σε αφήνει να βάλεις κενό στο gamertag σου. Στο Origin του PC νομίζω δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα (ενδεχομένως και στο PSN; Δεν είμαι σίγουρος). Επίσης παίκτες χωρίς hyperlinks είδα μόνο σε 360/PS3 leaderboards. Στα PC είχαν όλοι δική τους σελίδα.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Nαι για την κονσολα (360)ελεγα.lolεχω εισβαλει κανονικα στο thread του PC και λεω για θεμα της κονσολας.Απλα νομιζα οτι θα ισχυε παντου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...