ektelion Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Εεεεεεεεεεεεεετσι. Αν τους μέτραγε εξ αρχής θα είχα ακόμη καλύτερο ρεκόρ όμως!
DJ_Duker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Κάποιος να μου πει πως εκτελεί κανείς φάουλ και πως βάζει φάλτσο με το χειριστήριο το Xbox... Έχουν σπάσει τα νεύρα μου και δε μπορώ να κάνω τίποτα. Επίσης στο pro clubs season που παίζω με ένα φίλο... Η υπόλοιπη ομάδα ανεβαίνει όσο ανεβαίνεις εσύ ή μια ζωή θα είναι τόσο άμπαλοι με μηδενικό control;
Alejandro Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Το τελευταίο ανέκδοτο του FIFA... Είναι να αρρωσταίνεις με τέτοια! Βέβαια αν τα 2 που έβαλε ο άλλος είναι τετ-α-τετ ενώ τα δικά σου ήταν τίποτα χλιαρά σουτάκια εκτός περιοχής, ΟΚ!
ektelion Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Πίστεψέ με, αυτά που έχασα σε αυτόν τον αγώνα δεν τα βλέπεις ούτε σε κάτι χιουμοριστικά βιντεάκια που κυκλοφοράνε στο YouTube...
john_shadow Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 ε και συ που πας με χριστοδουλοπουλο και τοτσε (πλακα κανω ε) παιδια υπαρχει δυνατοτητα να βαλω το official patch αν εχω το φιφα κατεβασμενο απο τον "θειο"? 1
ektelion Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καλά, ο Τοτσέ εννοείται ότι έχει φάει τον πάγκο με το κουτάλι. Μπαρμπαρούσης, ο νέος Βαν Μπάστεν!
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Πες το ψέματα, έπαιζα με κάτι φίλους και μάζεψα κάτι γκολάκια από τον μπαρμπαρούση, το κωλόπαιδο ρε!
Bourdoulas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Βαρέθηκα με αυτό το FIFA. Και πάλι δεν τρέχει, ενώ πριν έτρεχε κανονικότατα! Και δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στο σύστημα. Δηλαδή πόσο καραγκιόζηδες είναι στην ΕΑ;
nzeppos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Επιβεβαιώνω ότι οι αγώνες που διακόπτονται με ένδειξη "an error has occurred κλπ" (και στους οποίους υπάρχει σοβαρή υποψία για cheating, αφού το σφάλμα εμφανίζεται όλως "τυχαίως" αν μπει γκολ στα τελευταία λεπτά), δεν εμφανίζονται ούτε στο easports.com. Συνεπώς σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να δεις με ποιόν έπαιξες, ώστε να έχεις το νου σου αν τον ξανασυναντήσεις. Θα πρέπει να συγκρατείς τα ονόματα από την αρχή του αγώνα, εκεί έχουμε φτάσει...
Bourdoulas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Κρίμα πραγματικά. Κρίμα για τα χρήματα που δώσαμε.
fever25 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά, ξεκίνησα και εγώ σήμερα να παίζω online. Προς το παρόν παίζω φιλικά. Αυτά φαίνονται πουθενά; Εννοώ στατιστικά κλπ...
g6519 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 παιδια στο seasons μπορεις να δεις απο την αρχη με ποιον παιζεις?? και φυσικα δεν ενοοω στο τελος απο τα στατιστικα της εα
Alejandro Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Στη σέντρα κ παιδια στο seasons μπορεις να δεις απο την αρχη με ποιον παιζεις?? και φυσικα δεν ενοοω στο τελος απο τα στατιστικα της εα Στη σέντρα του αγώνα. Τώρα είδα ότι είμαι στο section για PC. Στο PS3 πάντως ισχύει το παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα