Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι ζεπο και απο πέρισυ υπήρχε αυτό και στο 11 απο οτι έχω δει και δεν ανοίγει το site επειδή αυτή τη στιγμή η ea εχει πέσει δε ξέρω τι γίνεται με πέταξε μόλις απο origin δε φορτώνουν τα site της κατι γίνεται.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω για να ειμαι ειλικρινης επαιξα 3 παιχνιδια -εχασα και στα 3- και χωρις αποσυνδεση τα εκανε ως μη γενομενα

μπορει να με συμφερει αλλα δεν το θελω να γινεται

τι συμβαινει ρε γμττττττ??????

Δημοσ.

εγω για να ειμαι ειλικρινης επαιξα 3 παιχνιδια -εχασα και στα 3- και χωρις αποσυνδεση τα εκανε ως μη γενομενα

μπορει να με συμφερει αλλα δεν το θελω να γινεται

τι συμβαινει ρε γμττττττ??????

Μόλις στην προηγούμενη σελίδα το γράψαμε. Φαίνεται να είναι γενικό πρόβλημα που δεν έχει λυθεί ακόμα.

Εμένα πάντως το site ακόμα χαλασμένο μου το δείχνει.

edit: σε άλλους βέβαια το easports.com παίζει κομπλέ, οπότε μπορεί να είναι και τοπικό το πρόβλημα, θα το ψάξω μετά. Και εκεί όντως φαίνονται τα παιχνίδια στα οποία έγινε αποσύνδεση (που δεν εμφανίζονται με τίποτα μέσα στο ίδιο το Fifa).

Δημοσ.

Όχι, μου δείχνει τη λευκή εικόνα που έβαλα ως screenshot στην προηγούμενη σελίδα. Με ΙΕ, FF και Chrome. Δοκίμασα να σβήσω τα cookies και να ξαναδοκιμάσω αλλά τίποτα. Θα κάνω μετά κανα γενικό restart και ipconfig /flush κλπ και θα επανέλθω. Thanks όπως και να 'χει.

Δημοσ.

Εμένα μπαίνει Link.png Site: κανονικά , αλλά πέντε παιχνίδια σερί θεωρούνται ως μη γενόμενα (όσον αφορά στη βαθμολογία του Seasons). Στο Hub καταγράφονται κανονικά. Δε βαριέσαι...

Δημοσ.

Αν κρίνω από τα νέα threads που έχουν ξεπηδήσει στο forum της ΕΑ, το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Επίσης ο ektelion έπαιξε άλλο ένα Seasons πριν 5' και είχε τα ίδια...

Γουστάρω όμως που βγαίνουν οι κλασικοί μλάκες fanboys στο ΕΑ forum και προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίμε εμείς (P2P issues κλπ) και όχι το παιχνίδι. Έχω αρχίσει ήδη τα μπινελίκια.

Δημοσ.

Και επειδή έφτιαξε είπα να παίξω λίγο Seasons (που φέτος είχα παίξει 3-4 παιχνίδια μόνο) και θυμήθηκα ξανά πόσο γελοίο είναι το ποδοσφαιράκι. Κατ' αρχάς με manual και semi controls εννοείται πως δεν έβρισκα αντίπαλο με τίποτα. Όλοι assisted παίζουν. Καλά λέω εγώ να καταργηθεί το assisted από τα ranked matches και μετά θα φανούν ποιοί είναι οι καλοί.

Έπαιξα ένα αγώνα της κακιάς ώρας, που εννοείται το μοναδικό γκολ που έφαγα ήταν κλασική γιόμα 40 μέτρων με τον επιθετικό να παίρνει την μπάλα ανάμεσα σε 4 αμυντικούς που καθόντουσαν και τον κοίταζαν. Ευτυχώς ισοφάρισα στα καπάκια και έληξε ισοπαλία.

Στον επόμενο αγώνα έπαιξα με εντελώς άχρηστο αντίπαλο που παρ' ολ' αυτά προηγήθηκε στο ημίχρονο με καθαρό assisted γκολ εκτός περιοχής (τέτοιο πράγμα δεν μπαίνει με την καμία με τα άλλα controls). Όταν ανοίχτηκα έφαγα και δεύτερο στην κόντρα, μετά έμεινα και με 10 παίκτες επειδή έκανα τάκλιν εκτός φάσης (στο οποίο αστόχησα μεν αλλά καθώς σηκωνόμουν ήρθε ο αμυντικός και έπεσε πάνω μου). Πάρε φάουλ και κόκκινη κάρτα. Στο 89' προτίμησα να κάνω alt-f4 πάρα να κάτσω μέχρι το τέλος. Κακώς ασχολήθηκα, πίσω στο 2k13 γρήγορα.

Τώρα θέλω περίπου ένα δεκάλεπτο να ξελαμπικάρω από την απίστευτα γρήγορη ταχύτητα του παιχνιδιού. Έχω ζαλιστεί. Τόσο καιρό έπαιζα μόνο 2vs2 που έχει πολύ πιο ανθρώπινη ταχύτητα και είχα ξεχάσει τα αίσχη του Seasons (για να μην πω και για το UT που είναι ακόμα πιο γρήγορο).

Δημοσ.

προβλημα οταν πηγαινω στην στην season με πεταει στην επιφαναι εργασιας / οταν βαζω το usb xirhsthrio 360 gia pc με πεταει στην επιφανεια εργασιας οποιαδηποτε βοηθεια ευχαρηστω

Δημοσ.

post-230216-0-21805600-1352456924_thumb.jpgΕγώ χρησιμοποιώ το ασύρματο χειριστήριο για X360 στο PC και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το έχεις αυθεντικό το παιχνίδι;

On another note, τσιμπήσαμε το πρώτο μας πρωταθληματάκι με τον Μπαρμπαρούση.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, αφού έπρεπε πρώτα να κρασάρουν όλοι οι servers του Seasons, να μη μετράει τους αγώνες κανενός για πολλές ώρες και μετά να αποφασίσει το παιχνίδι να σε πάει 7-2-0.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...