Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν τρία τέταρτα ξεκίνησα να παίζω. Τώρα μου έκανε κι άλλο (σημειώνω ότι έχω 17 βαθμούς στην Division 2 και θέλω άλλον έναν για να ανέβω στην Division 1). Παίζω με την Cuban Krasnodar (ή κάτι τέτοιο), ερχόμαστε ισόπαλοι 0-0 (με 15-7 σουτ εγώ, 3-1 αυτός, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Αντί λοιπόν να μου δώσει το βαθμό και να με ανεβάσει στην πρώτη, με κατέβασε ένα βαθμό (16), μετά με ξανανέβασε στους 17 και λέει πάλι ότι μου απομένει ένα παιχνίδι! Εν ολίγοις, τρία παιχνίδια μετά είμαι ακριβώς εκεί που από όπου ξεκίνησα!

Παραείναι μεγάλη σύμπτωση να έπεσα σε τρεις cheaters σερί, οπότε μάλλον όντως υπάρχει πρόβλημα με τους servers. Υποθέτω θα γίνεται ήδη χαμός στα fora της EA, αλλά βαριέμαι να μπαίνω και να ψάχνω τώρα...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ωραιο ξέρεις ποιο είναι; οτι αν μπεις στο ονλινε προφιλ σου στην ea τα παιχνίδια τα δείχνει στα recent matches αλλα δε στα έχει περασμένα. Λες και έπαιξες φιλικό ενα πράγμα :devil:

Δημοσ.

...και με αυτό τον τρόπο δεν μπορείς ούτε να δεις με ποιόν έπαιξες, άρα να τον κάνεις report ή έστω να έχεις το νου σου να τον αποφεύγεις στο μέλλον.

Δημοσ.

Οχι μπορείς στο προφιλ φαίνονται τα παιχνίδια αλλα δε τα έχει περασμένα στα στατιστικά σου αυτό εννοώ. Γίνεται ρε παιδιά report στο φίφα; Πρέπει να φάνε μερικοί κ κυρίως ο πρώτος είναι hackeri.

Δημοσ.

ΟΚ, ωραίος. Ομολογώ πως αυτό δεν το ήξερα. Στο player hub πάντως δεν φαίνεται.

Δεν νομίζω να υπάρχει επίσημος τρόπος για report. Άντε το πολύ-πολύ να στείλεις κανα email στην ΕΑ ή να μπεις στο live chat τους αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα επιτύχεις το οτιδήποτε. Η απλούστερη λύση είναι να το καταγγείλεις στο official forum (όχι πως θα γίνει και τίποτα). Ήδη εγώ άνοιξα χθες ένα thread με θέμα την δημιουργία επίσημου report system και δεν ασχολήθηκε κανένας, ούτε καν οι χρήστες :P

Το πλέον τρανό παράδειγμα ήταν αυτός ο fifa13epic (ή όπως τον έλεγαν) που μέχρι να τον πάρουν χαμπάρι και να τον μπανάρουν, πρόλαβε να παίξει 100 παιχνίδια (με 1-2 ήττες...)

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το Fifa αλλά το 2k13 σίγουρα δεν αξίζει στο online. Από την άλλη προσπαθώ να βρω έναν άνθρωπο που να έπαιξε Fifa online και μετά να το παράτησε για το single player.

Δημοσ.

Από την άλλη προσπαθώ να βρω έναν άνθρωπο που να έπαιξε Fifa online και μετά να το παράτησε για το single player.

Δηλαδή;

Δημοσ.

Δηλαδή να βαρέθηκε το online και να άρχισε να παίζει offline tournaments, Career κλπ. Εγώ το βρίσκω ιδιαίτερα βαρετό, κυρίως γιατί το ΑΙ του Fifa είναι για τα μπάζα. Δεν το ευχαριστιέμαι με τίποτα να παίζω offline. Το 2k13 είναι ακριβώς το αντίθετο.

Δημοσ.

Το ωραιο ξέρεις ποιο είναι; οτι αν μπεις στο ονλινε προφιλ σου στην ea τα παιχνίδια τα δείχνει στα recent matches αλλα δε στα έχει περασμένα. Λες και έπαιξες φιλικό ενα πράγμα :devil:

Σε ποια διεύθυνση υπάρχει αυτό το Online προφίλ που δείχνει τα πρόσφατα παιχνίδια σου;

Δημοσ.

Αυτό το έχω κι εγώ απορία. Μέχρι πέρσι μπορούσες να μπεις στο site της ΕΑ και να δεις πληροφορίες όχι μόνο για τα πρόσφατα παιχνίδια σου, αλλά και για αυτά των φίλων σου. Φέτος δεν έχω βρει να υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Το site που ανέφερα έχει μόνο τα video που ανεβάζουμε, την εφαρμογή για το UT και τα Pro clubs κλπ.

Δημοσ.

Αυτό το έχω κι εγώ απορία. Μέχρι πέρσι μπορούσες να μπεις στο site της ΕΑ και να δεις πληροφορίες όχι μόνο για τα πρόσφατα παιχνίδια σου, αλλά και για αυτά των φίλων σου. Φέτος δεν έχω βρει να υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Το site που ανέφερα έχει μόνο τα video που ανεβάζουμε, την εφαρμογή για το UT και τα Pro clubs κλπ.

http://www.easports.com/

Δημοσ.

Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Δοκίμασα να μπω στο site με 3 διαφορετικούς browsers (IE, FF, Chrome) και σε όλους το αποτέλεσμα ήταν αυτό:

post-47640-0-44021600-1352390588_thumb.jpg

Αν όντως ισχύει αυτό με το "σκέτο" easports πάντως, πρέπει να έγινε από φέτος. Γιατί μέχρι πέρσι (και από την εποχή του Fifa08) τα στατιστικά τα έβλεπες μόνο στο easportsfootball.com.

ps: Αυτό με τις αποσυνδέσεις και το σκορ να μην μετράει έχουν αρχίσει να το έχουν κι άλλοι: http://forum.ea.com/uk/posts/list/2070338.page

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...