Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα νωρίτερα οπότε μάλλον είναι γενικό το κακό.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως αυτό που σίγουρα δεν φτιάχνει είναι την αφύσικη ταχύτητα του UT. Δεν έχει ανακοινωθεί changelog ακόμα, αν κρίνουμε από τα 2 προηγούμενα updates της EA, λογικά θα το δημοσιεύσουν αύριο.

Δημοσ.

Changelog: http://forum.ea.com/uk/posts/list/0/2059424.page

Hello FIFA 13 fans,

As promised, the team here at EA SPORTS has been working to improve the FIFA 13 experience. In addition to the updates made in October, today we released another major update to FIFA 13 on PC, which is live and can be downloaded now. This update for PS3 and Xbox 360 will be announced as soon as the dates are confirmed.

In today’s update, we addressed the following:

• Online Connectivity in the Arena when loading an Online Seasons match.

• The rare occurrence of the ball becoming invisible during gameplay.

• Audio commentary of player names when the game is set to Czech, Hungarian, Italian, or Polish.

• Connectivity after selecting a position on Online Team Play and Clubs.

• Pass responsiveness in the Passing ‘Skill Challenge’ Skill Game. The leaderboard for this specific Skill Game has been reset due to a scoring glitch.

• Rare cases of physics elasticity when two players collide.

• In: Ligo Do Brasil, Vasco Da Gama and Palmeiras get authentic kits and team names.

• Authentic kits for Botafago in Ligo Do Brasil.

• Visibility of the radar, indicators, and scoreboards in offline matches after playing in Online Team Play.

• Stability of FIFA Ultimate Team during single player tournaments.

• Softlock when playing a friend in FUT.

• Crashing in Pro Clubs kit selection screen.

• Replays saved to web will not overwrite previously save replays.

• Career Mode items including:

- Stability when editing a Virtual Pro if the squad is full.

- Stability when the loaning team rejects the loan buy of a transferred player at the end of a season.

- Player contracts increased by 1 did not take effect in player’s profile.

- Penalty Kick Takers can be selected prior to a penalty shootout when playing as a Manager.

- Continuation of player stories after the player is transferred/sold.

- General stability during gameplay.

Our commitment to improve the FIFA 13 experience continues, and regular feedback from our fans helps us prioritize and identify future improvements.

We appreciate your patience during this time. Thanks again for your continuous feedback on Twitter, Facebook, and the EA Forums. We’ll continue to provide you with information through those channels as and when it becomes available.

Game on!

Δημοσ.

Καλά τι στο δίάοκο.. στο κύπελλο όλοι οι ανίκητοι πέφτουν?2 φορές εφτασα στον ημιτελικό και αντιπαλοι παίζουν λες και τους γ@μ@#$ την μάνα .φυσικά κύπελλο δε πήρα

Δημοσ.

EA did it again! Εγκατέστησα τα Windows 8 και για κάποιο λόγο το παιχνίδι κρασάρει πάντα πριν το μενού. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν θέμα drivers.

Έλα όμως που έχω το παιχνίδι κατεβασμένο και από τον θείο. Το τρέχω (κρακαρισμένο έτσι) και ως δια μαγείας το παιχνίδι δεν έχει πρόβλημα. Αλλά όχι μόνο αυτό. Με το σπασμένο μπήκα στο origin και έπαιξα και online ματς!

Μπράβο στην ανυπέρβλητη ΕΑ.

PS. Τρέχω ξανά μέσω Origin και το παιχνίδι κρασάρει στο ίδιο σημείο. Go figure.

Δημοσ.

EA did it again! Εγκατέστησα τα Windows 8 και για κάποιο λόγο το παιχνίδι κρασάρει πάντα πριν το μενού. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν θέμα drivers.

Έλα όμως που έχω το παιχνίδι κατεβασμένο και από τον θείο. Το τρέχω (κρακαρισμένο έτσι) και ως δια μαγείας το παιχνίδι δεν έχει πρόβλημα. Αλλά όχι μόνο αυτό. Με το σπασμένο μπήκα στο origin και έπαιξα και online ματς!

Μπράβο στην ανυπέρβλητη ΕΑ.

PS. Τρέχω ξανά μέσω Origin και το παιχνίδι κρασάρει στο ίδιο σημείο. Go figure.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στα windows 8 επειδή είχα απεγκαταστήσει τον windows media player. Με την εγκατάσταση του λύθηκε το πρόβλημα.

Δημοσ.

bourdoulas για τσεκαρε μια τα αρχεια που ειναι στο my documents. υπαρχει καταλογος FIFA13; Εκει πρεπει να εχεις το θεμα.

Εγω τις προαλλες εκανα τον καταλογο αυτον hidden και ετρωγα το ιδιο crash πριν το μενου.(σε windows 7 αυτο αλλα ποτε δε ξερεις)

Δημοσ.

Με αφορμή τα προβληματα με το κρασαρισμα που λετε να πω και εγω πως ελυσα το θεμα με τα κρασαρισματα στην πρωτη οθονη και με το Freezάρισμα οταν πας να σωσεις τα Personal settings.

Εγω το πρωτο προβλημα το ελυσα κανοντας αυτο που προτειναν καποιοι στο forum της Ea , πηγα τα εγγραφα μου -> fifa 13 -> instance0 - > και εκανα το αρχειο replay0 να ειναι μονο για αναγνωση.. Ετσι μου ειχε λυθει μετα "ως δια μαγειας" το προβλημα με το κρασαρισμα.. (αργοτερα μετα τη λυση και στο αλλο προβημα επανεφερα το replay0 οπως ηταν πριν και το παιχνιδι συνεχιζε να παιζει κανονικα) Παντως λενε οτι πρεπει να εχεις και στο ονομα χρηστη (administrator) στα windows μόνο αγγλικούς χαρακτηρες και καθολου special...

Μετα αφου λυθηκε το κρασαρισμα και εσωσα τα personal settings 1 το παιχνιδι παγωνε μετα απο ενα βιντεακι λιγο πριν μπει στα μενου.. Aυto το ελυσα βάζοντας Μονο αγγλικους χαρακτηρες στο C:\Documents and Settings\Χρήστης\ΤαΈγγραφαμου\Fifa13 , δηλαδη το εκανα C:\Documents and Settings\User\Documents\Fifa13 και ετσι μπορουσε να σωσει το παιχνιδι..περα απο αυτο με αυτη την κινηση λυθηκε και το προβλημα με την αναλυση που ενω την εβαζα απο τα settings στο full οταν ξεκινοyσε το παιχνιδι ηταν χαμηλης αναλυσης 800*600..

Ολα τα παραπανω για Windows Xp Sp3 και τα προβληmaτα μου συνεβησν μετα απο Format στο Pc ενω πριν επαιζε κανονικα το fifa 13 όπως και τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά. Τελικά το παιχνίδι το έσβησα και το κατέβασα ξανά. Ίσως να έφταιγε ο φάκελος στα Documents που αναφέρατε. Πλεον παίζει κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

δυστηχως το προβλημα με το χειρηστηριο της microsoft για pc εδω και μερες παραμενει οταν μπενω στο game με πεταει στην επιφανεια εργασιας εχω αγορασει και αλλο ενα χειρηστηριο παλι το ιδιο συμβαίνει ενω με ενα μισοχαλασμενο που εχω πεζει κανονικα η οπρικη διαφορα που εχει ειναι οτι στα κουμπια διπλα στα σχηματα εχει και αριθμους πχ το τριγωνο εινα το 4 το r2 to 7 δεν ξερω εαν πεζει ρολο αλλα οποιος μπορει να βοηθησει τον ευχαρηστο το game αυθεντικο ειναι του εχω κανει 4 φορες unistall kai μετα ληψη // sto fifa demo πεζει κανονικα το χειρηστηριο

Δημοσ.

δυστηχως το προβλημα με το χειρηστηριο της microsoft για pc εδω και μερες παραμενει οταν μπενω στο game με πεταει στην επιφανεια εργασιας εχω αγορασει και αλλο ενα χειρηστηριο παλι το ιδιο συμβαίνει ενω με ενα μισοχαλασμενο που εχω πεζει κανονικα η οπρικη διαφορα που εχει ειναι οτι στα κουμπια διπλα στα σχηματα εχει και αριθμους πχ το τριγωνο εινα το 4 το r2 to 7 δεν ξερω εαν πεζει ρολο αλλα οποιος μπορει να βοηθησει τον ευχαρηστο το game αυθεντικο ειναι του εχω κανει 4 φορες unistall kai μετα ληψη // sto fifa demo πεζει κανονικα το χειρηστηριο

φανταζομαι εχεις κατεβασει τους drivers για το controller της microsoft ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...