peloponisos30 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 to games ειναι αυθεντικό μήπως πεζει κανενα ρολο που τα windows ειναι αντιγραμαινα?
evoracing Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα... Ένα φιλαράκι έχει Windows 7 x64 και δεν του παίζει το Fifa 13 λέει ότι δεν είναι συμβατό με την έκδοση των Windows, γίνετε να κάνει κάτι?
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητα με τα Windows. Κι εγώ σε Win7/64 το τρέχω, ενώ στο άλλο μου PC παίζει κανονικά και με Win8/64. Καλύτερα να γκουγκλάρει το μήνυμα λάθους μήπως βρει λύση, κάτι άλλο φταίει.
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 το κάνουνε για είτε για να κολλάει το παιχνιδι και να εκνευρίζουν τον άλλον ώστε να κάνει quit και να χάνει το παιχνίδι είτε για να κολλάει και να σε αποσυνδεει το fifa και να παίρνει αυτός την νίκη. Το ξέρω αυτό γιατί πριν του βάλω γκολ δε κολλούσε καθολου το παίχνίδι. Επίσης Όποτε είχε την μπάλα δεν κολλούσε το παιχνίδι κιο ταν έπαιρνα εγω την μπάλα και προσπαθούσα να βάλω γκολ κολλόυσε συνέχεια. Λοιπόν κάτι παρόμοιο μόλις μου ανέφερε ο αδερφός μου. Σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις σήμερα, με διαφορετικό αντίπαλο, όταν σκόραρε γύρω στο 75-80' το παιχνίδι άρχισε να σέρνεται ελεεινά. Μάλιστα μετά από ένα σημείο έπεσε εντελώς η σύνδεση του Internet, σε σημείο να μην πιστεύουμε πια ότι είναι τυχαίο. Ρίχνουμε τώρα μια ματιά στο log του firewall και θα συνεχίσουμε να το παρακολουθούμε.
Bourdoulas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πάντως να μπαίνουν σε τόσο κόπο μόνο και μόνο για να μην χάσουν. Τι να πω. Είμαστε πολύ ζωάδια οι άνθρωποι! Το παιχνίδι είναι για να διασκεδάζεις. 1
padelis71992 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Εμένα πάλι μου έτυχε άλλο. Και δεν είναι σύμπτωση. Με βάζει να παίξω με real βλέπω ο αντίπαλος λέγεται dared3vilo ο πρώτος στο κόσμο. Το παιχνίδι είναι 1-1 στο 90 του βάζω γκολ και ξαφνικα βγάζει κατω αριστερά το κυκλάκι να φορτώνει λέω βγήκε. Ελα όμως που ο πρώτος φέτος είναι και cheater και αχρηστος δε μου έδωσε νίκη ούτε ήτα σα να μην έγινε ποτέ το παιχνίδι. Και δεν ειναι πρώτη φορά με αυτόν που μου γίνεται αυτο μου έχει γίνει ξανά παλιότερα που το κέρδιζα στο 84 περίπου και με πέταξε έτσι το παιχνίδι. Οπως επίσης του έγινε και του alcbrakadabra κάπως έτσι που είναι στη πρώτη 5άδα αυτος όταν έπαιξε με τον dared3vilo τον πέταξε 2 φορες συνεχόμενες ενω τον κέρδιζε. Ετσι μπορώ να γίνω και εγώ πρώτος!! Υπάρχει κάπου να μπορούμε να τους κάνουμε report αυτους; Δε πάει άλλο! Στις πρώτες 2 βδομάδες που βγήκε το παιχνίδι ήταν ένας με όνομα fifa13epic που έιχε 97-1-2 πήγα και είδα το profile του και όλα του τα παιχνίδια ήταν με 3-0 ο τύπος με το που πήγαινε το παιχνίδι στο 6ο λεπτό κάτι έκανε και σε πέταγε εσένα. Αυτο η ea το κατάλαβε και τον έσβησε για να δόυμε τι θα κάνει με τον dared3vilo.
Alejandro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Επίσης Όποτε είχε την μπάλα δεν κολλούσε το παιχνίδι κιο ταν έπαιρνα εγω την μπάλα και προσπαθούσα να βάλω γκολ κολλόυσε συνέχεια. Οταν το πρωτοδιάβασα, είπα: "Καλά... Τι άλλο θα ακούσουμε;" Ελα όμως που το βίωσα στο PS3! Ακριβώς όπως το περιγράφει, όταν είχε κατοχή το παιχνίδι πήγαινε ρολόι και όταν έπαιρνα εγώ μπάλα, κολλούσε συνέχεια. Κάποια στιγμή προηγήθηκα με πέναλτι και μετά ως δια μαγείας, έστρωσε το παιχνίδι. Πρέπει ο κόσμος να σταματήσει να είναι στατιστικολάγνος και να χαίρεται το παιχνίδι. Αν είναι να το καταντήσουμε σαν το ελληνικό ποδόσφαιρο που όλοι ενδιαφέρονται μόνο για το αποτέλεσμα, γάμησε τα...
Bourdoulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Τον κατάλαβε η ΕΑ μετά από 100 παιχνίδια! Χαχαχα πόσο τραγική αυτή η εταιρεία. Πρέπει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για τους cheaters αλλά μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά. Μετά θα φωνάζουμε για άλλες αδικίες. 1
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέχρι και το BBC τους έκραξε σήμερα, στην εκπομπή Watchdog. Και απάντησαν κιόλας: http://www.ea.com/uk/football/news/fifa-13-a-letter-to-the-bbc
Karellen Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 career mode μονο!τελος το online!!!!(οταν φωναζα εγω...νταξ το κακο το χα δει να ρχεται απο το 11)
ektelion Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μα δεν έχει νόημα να παίζεις ούτε για το αποτέλεσμα, ούτε για να διασκεδάζεις. Χάρη στο first touch η μπάλα πάει all over the place και η AI δεν μπορεί να αντιληφθεί πού βρίσκεται. Αυτό φαίνεται από το ότι μετά από κόντρα συνήθως το παιχνίδι σού δίνει άσχετο παίκτη και όχι αυτόν που βρίσκεται πιο κοντά στην μπάλα. Άλλη απόδειξη είναι η κλασική "ζεμπεκιά" που κάνουν οι παίκτες μετά από μία κόντρα (δήθεν ρεαλιστικό animation, στην πραγματικότητα scripted κίνηση για να μην εκτίθεται η AI). Κι αν δεν σας φτάνει αυτό, αναλογιστείτε γιατί σώνει και ντε πρέπει να πέφτουν οι παίκτες κάτω μετά από μέχρι και μέτριας δύναμης σουτ. Πολύ απλά, γιατί αν κοντράρει κάπου η μπάλα η ΑΙ δεν μπορεί να το διαχειριστεί, συνεπώς το παιχνίδι απλά εξουδετερώνει τον παίκτη με αυτό το animation για να μην εκτεθεί και πάλι η ΑΙ. Αυτά είναι τα τρανταχτά παραδείγματα. Για τους πιο παρατηρητικούς, καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι πασιφανές ότι οι παίκτες κάνουν αλλοπρόσαλλες κινήσεις ή αδρανούν τελείως ακόμη κι αν η μπάλα είναι δίπλα τους. Όσον αφορά στα streaks, πρέπει να είσαι τυφλός για να μην τα βλέπεις. Εγώ προσωπικά έχω αυτή τη στιγμή γύρω στις 7 παραμονές στην Division 1, ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ. Δεν είναι δυνατόν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να κρίνεται η παραμονή μου στο τελευταίο παιχνίδι. Σε δε αυτά καθεαυτά τα παιχνίδια καταλαβαίνω το αποτέλεσμα μέσα στο (εικονικό) δεκάλεπτο. Κι αυτό όχι από την ικανότητα του αντιπάλου, αλλά από το πόσες κόντρες θα πάρω/χάσω, από το αν βγαίνουν οι πάσες, από το αν βάλω/φάω καμία μούφα. Και μη μου πείτε για δυναμικότητα ομάδας, γιατί μου έχει τύχει π.χ. με την Σάντος ή την Αθλέτικο Μινέιρο τη μια φορά να μην παίρνω ούτε κόντρα και την άλλη να μην χάνω ούτε κόντρα και να το κλείνει ο άλλος στο 20λεπτο το παιχνίδι από τα νεύρα του. Πλέον είμαι βέβαιος ότι στη διάρκεια κάθε σεζόν το παιχνίδι για κάποιο λόγο σε σπρώχνει ή σε ρίχνει. Αυτό δεν θα με πείραζε τόσο αν το διασκέδαζα. Τι να διασκεδάσω, όμως, όταν η συμμετοχή μου στα τεκταινόμενα επί του γηπέδου είναι επιπέδου... Pinball Dreams. Να σκοτώνομαι να βάλω γκολ, να χάνω εκατό ευκαιρίες και τελικά να βάζω μία μούφα που ούτε καν είχα οργανώσει ο ίδιος; Αντί να οδηγώ τον παίκτη εκεί που θέλω, να παλεύω να τον κάνω να μην πάει εκεί που θέλει αυτός; No thanks. Έφτασα μέχρι εδώ, αλλά δεν πάει παρακάτω. Αυτή τη στιγμή δεν προλαβαίνω από άποψη δουλειάς, αλλά αν μπορούσα σίγουρα θα έδινα μια ευκαιρία στο PES.
makisss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας!Προσπαθώ σήμερα όλη μέρα να εγκαταστήσω το FIFA 13 και όταν πάω να κάνω login στο λογαριασμό μου στο origin μου λέει "Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο"!Τί πρόβλημα λέτε να υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα