BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 8 αγώνες αήττητος κυριες κ κυριοι!! 7 νίκες σερί και 1 ισοπαλιά.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 9 αγώνες αήττητος.Έχω παίξει εως τώρα 21 ματς.Στοχος μου είναι να φτάσω τον cartman που έχει 330 ματς! Ιδωμεν Cartman πόσα παιχνίδια παίζεις την μερα ?
Bourdoulas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Με 15 ματσάκια την ημέρα ίσως τον φτάσεις
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έχω βρεί την τέλεια διάταξη .Αλλά δε την λέω γιατί φοβάμαι μην διαρέυσει. 10 σερί αητητος.Ολο 3αρες 4 αρες τους ρίχνω δε μπορεί κανείς να με σταματήσει.Βέβαια ίσως φταίει οτι είμαι στην Division 7 ακόμα και είναι νωρίς .δε ξέρω Επισης το μόνο που φοβάμαι είναι το ρουτερ μου .ειδικά όταν φυσάει κάνει αποσυνδέσεις. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2012 από BLuE_PaNtHeR
Bourdoulas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ε μοιράσου τίποτα. Και να... διαρρεύσει δεν νομίζω να γίνει κάτι. Sent from my iPad using Insomnia
peloponisos30 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 γεια σε όλους εχω ενα πρόβλημα με το fifa 13 κάθε φορα που μπενω με το χειριστήριο της microsoft το ασύρματο για pc to 360 μου δείχνει απλώς το logo και με πεταει στην επιφάνεια εργασίας εαν βγαλω το usb μπαινει μια χαρα στο game αλλα ειναι κριμα να μην μπορω να μπω με το 360 μου το ειχανε προτείνει και ως το καλύτερο εαν υπαρχει καποια βοήθεια ευχαριστω
Bourdoulas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Παράξενο γιατί εγώ χρησιμοποιώ αυτό το χειριστήριο χωρίς πρόβλημα. Κάποιο conflict πρέπει να γίνεται. Άλλαξε θύρα USB στον δεκτή. Και αφαίρεσε οποιαδήποτε συσκευή USB έχεις συνδεμενη. Sent from my iPad using Insomnia
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Το ίδιο χειριστήριο χρησιμοποιεί κι ο αδερφός μου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα (εγώ έχω το αντίστοιχο ενσύρματο).
peloponisos30 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 παρατηρησα οτι συμβενει και με αλλο ενα χειριστήριο που εχω ενω ενα τριτο thrustmaster μαρκας παιζει κανονικά μονο που δεν εχει καμια σχεση με το 360 λογικα καποια εντολη απενεργοποιησης εχει δοθει αλλα δεν μπορω να την βρω μηπως χρειαζεται update στην καρτα γραφικων οποιος μπορει ας με βοηθησει
Anubis13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον επαιξα προχθες διπλο και μου φανηκε αρκετα καλο αλλα σε θεμα με το ΑΙ το παιχνιδι μου φαινεται γρηγορο. Εχει καποιος προτεινομενες ρυθμισεις?
Bourdoulas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Επειδή έχω βαρεθεί να τους ακούω, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τον ήχο από το μικρόφωνο; Δηλαδή να μην ακούω τους άλλους στο online.
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Άνοιξε τον launcher, πήγαινε Game settings -> καρτέλα Audio και απενεργοποίησε το Voice Chat.
PolonosJ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Και εγω εχω 360 controller και δεν υπαρχεει θεμα εκτος αμα το εχεις απο τον θειο γιαυτο!!!Γιατι πηγα σε εναν φιλο και επειδη το εχει απο τον θειο δεν επαιζε λογο του 360!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα