Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να πειράζουν την κάρτα δικτύου με φυσικό τροπο για να έχουν lag απλά δεν παίζει. Ο μόνος τρόπος να δημιουργήσουν lag είναι να αυξήσουν την κίνηση δεδομένων στο δίκτυο τους. Κοινώς βάζουν να κατεβαίνει κάτι από έναν δεύτερο υπολογιστή.

Δυστυχως για αυτό έχω σταματήσει να παίζω online γενικότερα. Παντού cheaters για να ικανοποιήσουν το εγώ τους.

Sent from my iPad using Insomnia

Κι'ομως το εχω κανει στο 12 αυτο (2 φορες με 2 φιλους μου για τεστ). Παιζαμε και ειχα λαπτοπ διπλα και εβαλα να κατεβαινουν 2-3 αρχεια (nvidia κατι drivers με φουλ ταχυτητα) και το παιχνιδι δεν κολλησε καθολου. Δεν ειναι σιγουρο δηλαδη οτι θα συμβει κατι (οπως πχ ανοιγανε το torrent στο pro 10 και κολλαγε το παιχνιδι και δεν επαιρνε κανεις ηττα/νικη, βεβαια απο εκει κανει και upload και δεν εχω δοκιμασει να δω).

Τωρα για τους cheaters που λες, περαν απο το fifa 11 που απλα κανανε alt - tab και περιμεναν μεχρι να βγει ο αντιπαλος ωστε να παρουν τη νικη, δεν εχω δει κατι σε 12 και 13.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια τωρα μου εγινε το χειροτερο και εχω τα νευρα μου!!!!Στο 70 βαζω γκολ και το κανω 2-0 και κολλαει το παιχνιδι χαθηκε η συνδεση και ουτε εγω πηρα νικη ουτε ο αλλος ητανε σαν να μη μετρησε ο αγωνας !!!Ελεος!!!!!Οταν κερδιζω γινονται αυτα και οταν χανω δεν γινετε τιποτα !!!!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα σε παρηγορήσω καθόλου, αλλά αυτό που έγινε δεν είναι ιδιαίτερα σπάνιο στο Fifa 13. Το έχω ακούσει αρκετές φορές. Τώρα το αν και πότε θα διορθωθεί, είναι άλλη ιστορία...

Δημοσ.

χοχοχο ξέσκισα έναν βραζιλιάνο πριν λίγο.4-0 τον νίκησα πάτησε αποσύνδεση στο 75' μετα το 4 ο γκολ!Ευτυχως χρεώθηκα νίκη..

Ρεαλ μαδρίτης είχα εγώ ,Βραζίλία ο αντίπαλος

Δημοσ.

2 γκολ. Το ενα κρεμασμα με Torres (χαχα...πρωτη φορα κρεμαω σε οσα ποδοσφαιρακια και αν εχω παιξει...δειτε πως παει ο Torres, σαν χαζος) και αλλο ενα με ωραιο σουτ του Sturridge.

http://www.easports.com/media/play/video/140314833

http://www.easports.com/media/play/video/140314796

Δημοσ.

stratige μου αρεσει που πεζεις με chelsea ενας φαλκαο λειπει μπροστα(τον ιανουαριο πιστευω να ερθει)και μετα αντε γεια :-D

Δημοσ.

Χαχ. Ναι, chealsea παιρνω γενικα.

Καλα αυτο που εγινε τωρα δεν γινεται. Χανω απο εναν 2-0 και το κανω 2-2 στο 75 και μολις μπαινει το γκολ παταω σταρτ και κανω αλλαγες. Γινονται οι αλλαγες με το που τελειωνει η παυση του παιχνιδιου και μενει μπροστα στην οθονη μου ενα μεγαλο μπανερ που λεει τις αλλαγες, μες τη μεση εμεινε και δεν εφευγε με τιποτα. Εκανα και αλλη αλλαγη μπας και αλλα τιποτα. Τραγικο. Μολις τελειωσε το παιχνιδι, αυτη η μπαρα παρεμεινε και οχι, δεν τελειωσαμε εδω. Εμεινε και στο seasons στο μενου και σε ολο το μενου του φιφα γενικα και αναγκαστηκα να κλεισω το παιχνιδι. Ελεος. Και πιστευω θα ετρωγε αλλο 1 γκολακι γιατι ειχε αγχωθει αλλα δυστυχως δεν εβλεπα....αχαχαχαχ.

Δημοσ.

νικησα έναν πριν απο λίγο και έπαιζα με 10 παίχτες .με απευθειας κοκκινη απο το 20στο λεπτο, στον Benzema!Real madrid-Real Madrid 2-0.Ειμαι ηρωας κυριες κ κυριοι!

Δημοσ.

Παιδιά παίζω εδώ και 10 μέρες το carrier και έχω παρατηρήσει ότι οι παίχτες δεν κουνιούνται προς την μεριά που θέλω, είτε για να μαρκάρουν είτε για να πάρουν πάσα. Υπάρχει κάποια επιλογή που μπορώ να αλλάξω; Και εκτός από αυτό πολλές φορές η αντιδράσεις τον παιχτών που δίνω πάσα είναι σαν να πασάρω στον τοίχο και είτε δεν κουνιούνται να την πάρουν, είτε χτυπάει επάνω τους.

Δημοσ.

παιδια παιζω of line φιφα κ κατα τι διαρκεια με πεταει στα win7 χωρις να τερματισει το φιφα minimize γιατι γινεται αυτο; παιζω σε lg 32' hd καλοδιο ειναι σπασικο τι μπορει να φταει;

Δημοσ.

oxi to Avg free εχω κ τι να κανω σε αυτη την περιπτωση ;

κ δεν το κανει μονο στο φιφα κ στο lineage ρε γαμ...ελεος δωστε μια λυση

Δημοσ.

Οκ έκανα την βλακεία και το πήρα. Ας όψεται που δεν μπορώ να παίξω το πειρατικό με φίλο με hamachi ή παρόμοια λύση.

@sissoko13 Σε εμένα το έκανε λόγο του Avira. Απενεργοποίησε το AVG για λίγο να δεις αν θα το κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...