PolonosJ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Παιδια στο φιφα παιζω seasons μου αρεσει το συστημα 4-2-3-1 απο επιθεση ειμαι μια χαρα απο αμυνα λιγο πασχο ομως εχω πολλα κενα θα σας ανεβασω καποιες φωτογραφιες και να μου πειτε τι να κανω σχετικα με την αμυνα ....Αλλα οι προτασεις να ειναι με αυτο το συστημα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 To Origin είναι down? Προσπαθώ εδώ και ώρα να μπω να παίξω fifa13 αλλα μου βγάζει σφάλμα.Το κάνει και σε σας?
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα με το Origin (τι περίεργο). Εμένα πχ. συνδέεται, μπορώ να παίξω Fifa αλλά δεν μπορώ να δω τη λίστα των φίλων μου (ένας φίλος μού είπε ότι του κάνει το ίδιο).
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 εμένα τωρα μπαίνει αλλά μου λέει οτι ο λογαριασμός μου χρησιμοποιειτε απο αλλον υπολογιστή.ενω δε συμβαίνει αυτό.τεσπα θα φτιάξει πιστέυω
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Εδώ πάντως δουλεύει μια χαρά τώρα, έφτιαξε και το πρόβλημα με την εμφάνιση των φίλων.
ektelion Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Division 1 πάλι. Τρεις άνετες νίκες σερί και στα καπάκια τρεις οριακές ήττες, με τραγελαφικά πράγματα να συμβαίνουν στο γήπεδο. Αν θέλει να νικήσεις, θα νικήσεις. Αν θέλει να χάσεις, θα χάσεις, πάει και τελείωσε. Ορίστε κι ένα τυπικό αποτέλεσμα αγώνα. Προσέξτε τα στατιστικά: Εντωμεταξύ όλο αυτό τον καιρό πέτυχα γύρω στις 7-8 παραμονές στην Division 2, ΟΛΕΣ από τις οποίες κρίθηκαν στον ένα βαθμό ενώ σε ΟΛΕΣ τις σεζόν είχα νικηφόρα και ηττηφόρα σερί. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 τα νευρα μου είναι σπασμένα μ αυτό το παιχνίδι.όλο με ρώσους παίζω και αυτοι με νικάνε.Δε πάει αλλο ρε γμτ.χάνω με 4-3-3 λέω οκ στο επόμενο θα παίξω με 5-4-1 .Πάλι έχασα .τι στον κόρακα? Λοιπον έπεσα σε cheater! κάτι πείραζε με το καλώδιο του δικτύου ή την ασυρματη κάρτα δικτύου του και κολλούσε συνεχως το παιχνίδι. αλλα ευτυχως η νικη πήγε σε μενα. ΠΡΟΣΟΧΗ σ αυτα τα αρρωστημενα άτομα...
newlynx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Έχω ξεκινήσει με Ελλάδα και είμαι 6η division ενώ θέλω μια νίκη για να πάω 5η. Δεν έχω πολύ χρόνο αλλά ανεβαίνω σιγά σιγά. Παρά τα προβλήματά του, το παιχνίδι πραγματικά το απολαμβάνω.....
stratigos24 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 κάτι πείραζε με το καλώδιο του δικτύου ή την ασυρματη κάρτα δικτύου του και κολλούσε συνεχως το παιχνίδι. Πως γινεται να ξερεις κατι τετοιο?
Juan#1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Hi guys είμαι καινούργιος εδώ και έχω μια απορία σχετικά με το φιφα 13. Εψαξα στο forum σχετικα με την απορία μου και δε βρήκα κάτι σχετικό,sorry λοιπόν αν έχει επαναλυφθεί το θέμα. Λοιπόν εχω xbox 360 και παίζω fifa 13 online και έχω σύνδεση στη wind...Το πρόβλημα μου είναι οτι ενω το firewall status μου μέσα στο game είναι open (πράσινο), όταν παίζω online δεν έχει την απόκριση που θέλω πατώντας τα πλήκτρα...μου καθυστερεί ανεπέστητα λίγο αλλα τόσο που αρκει να μου χαλάει το παιχνίδι..νομίζω πως στο fifa 12 δεν μου συνευενε..Γνωρίζετε αν υπάρχουν κάποιες ιδανικές ρυθμίσεις η κάτι αλλο που να μπορω να κάνω και να βελτιωθεί αυτό το σπάσιμο νεύρων και το παιχνίδι να τρεχει καλυτερα online?? Ευχαριστώ πολυ!!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Πως γινεται να ξερεις κατι τετοιο? το κάνουνε για είτε για να κολλάει το παιχνιδι και να εκνευρίζουν τον άλλον ώστε να κάνει quit και να χάνει το παιχνίδι είτε για να κολλάει και να σε αποσυνδεει το fifa και να παίρνει αυτός την νίκη. Το ξέρω αυτό γιατί πριν του βάλω γκολ δε κολλούσε καθολου το παίχνίδι. Επίσης Όποτε είχε την μπάλα δεν κολλούσε το παιχνίδι κιο ταν έπαιρνα εγω την μπάλα και προσπαθούσα να βάλω γκολ κολλόυσε συνέχεια.
Karellen Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 απο τη στιγμη που το παιχνιδι (οχι μονο φετος-πχ και περυσι) ειναι full of bugs, ολοι τρεχουν σαν τον Bolt or ειναι δυνατοι σαν τον Ηulk, επισης υπαρχει η λαλακια με τα accomplisments και γενικα να μην ξεχναμε οτι ειναι ενα παιχνιδι που οπως σε ολα πχ call of duty klp ενα cheating καπως το κανουν τα παιδακια και χαιρονται να σου ριχνουν πολλα γκολ γιατι αυτο μετραει και οχι η ωραια μπαλιτσα αφου ειναι αμπαλοι (και γενικα παντα κατι θα φταιει ακομα και μια κακη συνδεση που το χαλαει 100% το game και σε νευριαζει μεχρι τα μπουνια) πολυ απλα ή δεν ασχολεισαι καθολου ή παιζε και μην τσαντιζεσαι οταν χανεις ....διασκεδασε το , δεν υπαρχει σωτηρια 1
stratigos24 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 το κάνουνε για είτε για να κολλάει το παιχνιδι και να εκνευρίζουν τον άλλον ώστε να κάνει quit και να χάνει το παιχνίδι είτε για να κολλάει και να σε αποσυνδεει το fifa και να παίρνει αυτός την νίκη. Το ξέρω αυτό γιατί πριν του βάλω γκολ δε κολλούσε καθολου το παίχνίδι. Επίσης Όποτε είχε την μπάλα δεν κολλούσε το παιχνίδι κιο ταν έπαιρνα εγω την μπάλα και προσπαθούσα να βάλω γκολ κολλόυσε συνέχεια. Μπορει να ειναι ετσι οπως λες αλλα μην εισαι και σιγουρος (βασικα μου φαινεται ψιλο-ακατορθωτο να συμβαινει κατι τετοιο). Μπορει απλα να τυχει. Εμενα μου εχει τυχει να παιζω με καποιον χωρις lag αλλα οποτε καναμε επιθεση (στην περιοχη του αλλου ο καθε ενας) λαγκαρε.
Bourdoulas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Το να πειράζουν την κάρτα δικτύου με φυσικό τροπο για να έχουν lag απλά δεν παίζει. Ο μόνος τρόπος να δημιουργήσουν lag είναι να αυξήσουν την κίνηση δεδομένων στο δίκτυο τους. Κοινώς βάζουν να κατεβαίνει κάτι από έναν δεύτερο υπολογιστή. Δυστυχως για αυτό έχω σταματήσει να παίζω online γενικότερα. Παντού cheaters για να ικανοποιήσουν το εγώ τους. Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα