Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βοηθεια, στο career

Όταν κάποιος παίκτης έχει υποχρεώσεις με την εθνική σου το λέει σε μαίλ.

Όμως άν στο team managment τον βγάλω εκτός 18δας, στον επόμενο αγώνα δεν λείπει αλλά υπάρχει στις ρεζέρβες.

Πως τον αφήνω να παίξει στην εθνική;

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια βοηθεια, στο career

Όταν κάποιος παίκτης έχει υποχρεώσεις με την εθνική σου το λέει σε μαίλ.

Όμως άν στο team managment τον βγάλω εκτός 18δας, στον επόμενο αγώνα δεν λείπει αλλά υπάρχει στις ρεζέρβες.

Πως τον αφήνω να παίξει στην εθνική;

τον αφηνεις και παιζει στην εθνικη. οι υποχρεωσεις με την εθνικη ειναι διαφορετικη μερα οποτε δεν τον χανεις. αμα ηταν ετσι εγω δεν θα ειχα καν 11αδα

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδες τι σκατα γινετε φετος με το παιχνιδι?δεν θα βγαλουνε κανα update για να ελλατωσουνε την ταχυτητα?

δεν παιζετε με καμια παναγια με τετοια ταχυτητα, το εχω στο slow και παιζω με ολα manual και δεν παλευετε, ειναι λες και κανουν μαραθωνιο να πουμε,ζαλιζομε πανω κατω πανω κατω.

καλο χρυσο μπορει ναναι αλλα αν δεν κανουν κατι με την ταχυτητα του παιχνιδιου (εστω να την φερουν στα πλαισια οπως του 12) δεν το αγοραζω με τιποτα, αν παλι την φτιαξουν θα το τσιμπησω τα χριστουγεννα.

επεισης, τι ειναι αυτο το πραγμα?επαιζα πριν λιγο καποια φιλικα ματσακια (στο world class) ετσι για να περασει η ωρα και οποτε και αν βρισκομουνα σε καλη θεση για σουτ εξω απο την περιοχη παντα μα παντα βρισκοτανε ενας να ξαπλωσει μπροστα μου και να αποκρουσει την μπαλα, το ειχα παρατηρησει και στο demo αλλα δεν ειχα δωσει μεγαλη σημασια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε, είναι μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά προβλήματα του παιχνιδιού. Το petition για τη μείωση της ταχύτητας κοντεύει ήδη τις 65 σελίδες στο forum της ΕΑ και ακόμα δεν έχει ακουστεί τίποτα (προσωπικά δεν νομίζω να κάνουν κάτι, σπανίως έως ποτέ να βγάλουν patches για ζητήματα gameplay).

Οι δε αντιδράσεις των αμυντικών κυμαίνονται από τα όρια της αφύσικης άμεσης αντίδρασης (όπως το περιέγραψες) μέχρι τα όρια της ηλιθιότητας, να παραπατάνε όταν δεν πρέπει, να διώχνουν πάνω σε αντίπαλο, να σταματάνε το sprint τους και να μένει ο επιθετικός μόνος του, να πατάς το κουμπί να διώξουν και να κάθονται να κοιτάνε την μπάλα κλπ.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Ε, είναι μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά προβλήματα του παιχνιδιού. Το petition για τη μείωση της ταχύτητας κοντεύει ήδη τις 65 σελίδες στο forum της ΕΑ και ακόμα δεν έχει ακουστεί τίποτα (προσωπικά δεν νομίζω να κάνουν κάτι, σπανίως έως ποτέ δεν βγάζουν patches για ζητήματα gameplay).

Οι δε αντιδράσεις των αμυντικών κυμαίνονται από τα όρια της αφύσικης άμεσης αντίδρασης (όπως το περιέγραψες) μέχρι τα όρια της ηλιθιότητας, να παραπατάνε όταν δεν πρέπει, να διώχνουν πάνω σε αντίπαλο, να σταματάνε το sprint τους και να μένει ο επιθετικός μόνος του, να πατάς το κουμπί να διώξουν και να κάθονται να κοιτάνε την μπάλα κλπ.

αν δεν βγαλουν καποιο update/patch για το θεμα της ταχυτηςτας με γεια τους με χαρα τους....απλα δεν θα το αγορασω φετος.

φετος ειναι η μοναδικη φορα που σκεφτηκα (δεν το εκανα ακομη) να βαλω να παιξω παλιο ποδοσφαιρακι (FIFA12) ενω εχουμε τα καινουρια PES/FIFA 13.καλα pes εχω απο το 2010 να κατσω να ασχολειθω σοβαρα με master league Οπως επαιζα μεχρι το 2010 μονο κανα διπλο παιζω με κανα φιλαρακι, πχ σημερα μαζευτηκαμε 3 ατομα σπιτι και δωσε πονο παιξαμε κατι ωραια ματσακια, γενικα το Pes παντα μου αρεσε να παιζω με φιλαρακια παρα μονος μου σε αντιθεση με το fifa που μαρεσει περισσοτερο να παιζω μονος μου ειτε career ειτε Online που απο περισυ που το ξεκινησα μαρεσει αρκετα.

Δημοσ.

Παιδιά όσο πουλάει δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Έπεσαν όλοι με τα μούτρα να το πάρουν μόλις βγεί. Η ΕΑ πούλησε και αυτό την ενδιαφέρει. Με την στάση της αυτό δείχνει. Και 200 σελίδες να φτάσουν τα thread δύσκολα θα γίνει κάτι.

Για αυτό και εγώ της έριξα άκυρο φέτος. Απο πέρσι δεν μας τα έλεγε καλά.

Δημοσ.

μου συνεβει μια φορα και λεω μπααα θα ετυχε

μου συνεβει ομως παλι το εξης

παιζω στο σιζονς και παω να κανω αλλαγη και δεν με αφηνει να πειραξω τιποτα (ολα ηταν αχνα) χωρις να εχω κανει

καμια αλλαγη πριν.

και το κουφο ποιο ειναι??? ο αντπαλος εκανε 3 αλλαγες και εγω επαιζα με τον ιμπαγασα μεσα μεχρι το 93'

ζαρντιμ εχω γινει.....

Δημοσ.

Fifa 12 career manager mode και τρελαινομαι λεμεεεεε! :-D

Κι εγω μετα απ οσα διαβασα stay away απο το οριτζιναλ fifa13 ....+ οτι εχω ξενερωσει με την Origin.

Το pes13 καλο αλλα ακομα οι παιχτες οπως μου φαινεται κινουνται σε ραγες ...

Δημοσ.

Κι εγω μετα απ οσα διαβασα stay away απο το οριτζιναλ fifa13

δεν ξερω καποιον που να μην εχει ξενερωσει με την γρηγοραδα του παιχνιδιου, πολυ απλα αυτο που μας παρουσιασαν φετος μονο ποδοσφαιρο δεν λεγετε, με τετοιο ρυθμο ουτε πασα δεν εχεις χρονο να σκεφτεις να δωσεις.

οσο για το pro13 οσο το παιζω ολο και περισσοτερο με ξενερωνει.κριμα...........

Δημοσ.

2 φορες σημερα (εχω να παιξω 2 μερες φιφα) ανοιξα παιχνιδι, πηγα seasons, βρηκε αντιπαλο, με εβγαλε στην αρενα και υστερα εκλεισε ολο το fifa. Εκανα επιδιορθωση αλλα λεει ειναι οκ....

Για να δουμε...

Δημοσ.

Παιδιά παίξτε με 4άστερες ομάδες στο Seasons που λόγω μικρότερης ταχύτητας των παικτών ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι μια χαρά. Πάντως και στις 5άστερες αν δεν πατάς το τρέξιμο συνέχεια γίνεται παιχνίδι. Προσωπικά πρέπει ή να μικρύνουν την ταχύτητα λίγο ή να βάλουν μεγαλύτερη κούραση όταν τρέχεις συνέχεια....

Δημοσ.

Παιδιά παίξτε με 4άστερες ομάδες στο Seasons που λόγω μικρότερης ταχύτητας των παικτών ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι μια χαρά. Πάντως και στις 5άστερες αν δεν πατάς το τρέξιμο συνέχεια γίνεται παιχνίδι. Προσωπικά πρέπει ή να μικρύνουν την ταχύτητα λίγο ή να βάλουν μεγαλύτερη κούραση όταν τρέχεις συνέχεια....

ναι δεν θα παταμε το sprint για να καλυψουμε τις μαλακιες που κανει η EA και καθε EA στα παιχνιδια της?

ολοκληρη χρονια περιμεναμε για το νεο fifa13 και μας ηρθε και μας αλλαξε τα φωτα να πουμε.

απο εδω και περα δεν ξαναχει original ποδοσφαιρακι μεχρι να συμορφωθουν (οχι οτι θα συγκινηθουν και πολυ μιας και βλεπουν οτι ολοι πανε και το αγοραζουνε αυθεντικο αλλα λεμε τωρα). :mad:

Δημοσ.

2 φορες σημερα (εχω να παιξω 2 μερες φιφα) ανοιξα παιχνιδι, πηγα seasons, βρηκε αντιπαλο, με εβγαλε στην αρενα και υστερα εκλεισε ολο το fifa. Εκανα επιδιορθωση αλλα λεει ειναι οκ....

Για να δουμε...

Ξεχασα να ενημερωσω. Εκανα νεο προφιλ στην αρχη (εκει που ελεγχει τη συνδεση στο ιντερνετ και σε βαζει να επιλεξεις το προφιλ σου) και εφτιαξε.

Δημοσ.

Έπαθα κι εγώ χθες παρόμοιο πρόβλημα με το Στρατηγό, όταν έβαλα Windows 8 σε ένα PC και αναγκάστηκα να ξαναπεράσω το Fifa. Μου έβγαζε το bug που το παιχνίδι κολλάει στην οθόνη φορτώματος, εκεί που δείχνει την μπάλα στα δίχτυα. Δοκίμασα όλες τις μεθόδους που αναφέρει ο Στρατηγός (οι οποιες προτείνονται και στο Internet) αλλά τελικά έφτιαξε μόνο όταν έσβησα τα αρχεία fifa.exe και fifasetup.exe από τους σχετικούς φακέλους και πάτησα επιδιόρθωση στο Origin χωρίς όμως να το επανεκκινήσω. Το τονίζω αυτό γιατί την πρώτη φορά έσβησα τα αρχεία, έκανα restart το Origin και αυτό έκανε επιδιόρθωση από μόνο του αλλά το παιχνίδι συνέχισε να κολλάει.

Προηγουμένως πάντως είχα σβήσει το φάκελο Fifa 13 από το My Documents και είχα απενεργοποιήσει το cloud saving για το Fifa, οπότε η λύση ίσως να ήταν και συνδυασμός πραγμάτων. Προφανώς χρειάστηκε δημιουργία νέου προφίλ αλλά μόλις συνδέθηκε στους ΕΑ servers τράβηξε αυτόματα τις παλιές ρυθμίσεις (αγαπημένη ομάδα, controls κλπ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...