nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μάλιστα έβλεπα τώρα ότι στο PS3 (αλλά και στο 360) το patch θα καθυστερήσει κι άλλο, χωρίς να έχουν προσδιορίσει το πότε ακριβώς θα βγει. "We apologize for a delay in the FIFA 13 Title Update," EA said. "A knock-on issue was detected in the patch planned for this weekend. We're working with our partners to establish a new schedule for the update and we will provide information as soon as it becomes available."
Alejandro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Connection stability in Online Seasons when finding an opponent in the Arena, and at kick-off. Αυτό περιμένω σαν χαζός! Για να ξεκινήσεις έναν αγώνα κάνεις 15 λεπτά. Μια θα κολλήσει στην αρένα πριν το ματς, θα κάνεις restart, θα ξαναφορτώσει, θα ξαναβρείς αντίπαλο και μετά την αρένα σε βγάζει στη σέντρα και connection lost... Άντε πάλι από την αρχή...
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Αυτό πρέπει να έχει φτιάξει ήδη στα PC, γιατί μετά το patch της περασμένης βδομάδα είναι πολύ λιγότεροι αυτοί που παραπονιούνται για παγώματα και αποσυνδέσεις. Άρα λογικά θα φτιαχτεί σύντομα και για τις κονσόλες. Επίσης κάπου διάβαζα ότι το σημερινό patch διορθώνει αρκετά το θέμα της ταχύτητας. Βάζω τώρα να δοκιμάσω κανα αγώνα και επανέρχομαι.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά με πετάει συνέχεια έξω στα windows τo fifa 13 οταν πάω να διαλέξω ομάδες εκτός της barcelona kai real Στο seasons.Εσας το κάνει?
GIOVINCO Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ποσα ειναι τα λιγοτερα λεφτα που μπορουμε να το βρουμε καπου? Ας ειναι μονο κωδικος χωρις dvd και τετοια...
stratigos24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 20 ευρω στο amazon ειχε καποια στιγμη, δεν ξερω αν ειναι ακομα. Και τωρα για 15 ωρες θα το εχει το g2play.com στα 20 ευρω, http://www.insomnia.gr/topic/345863-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD/page__st__3315?do=findComment&comment=5019900
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά με πετάει συνέχεια έξω στα windows τo fifa 13 οταν πάω να διαλέξω ομάδες εκτός της barcelona kai real Στο seasons.Εσας το κάνει? οκ το προβλημα μου λύθηκε .Ηθελε διαγραφη profile k hospitality settings
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Σωστός. Μόλις είδα ότι είχαν κι άλλοι crashes to desktop και το πρόβλημα ήταν ότι με το update έγιναν corrupt οι ρυθμίσεις του ή κάτι τέτοιο. Σε seasons βέβαια δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα αλλά ΕΑ είναι αυτή. Ένα φτιάχνει, δέκα χαλάει. Πάντως εγώ ρε παιδιά τόσα χρόνια που παίζω ποδοσφαιράκια, δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί παιχνίδι που να κλέβει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ το ΑΙ. Πραγματικά απορώ με όσους κάθονται και παίζουν single player (εγώ ασχολούμαι μόνο και μόνο για να πάρω μερικά τουρνουά του Ultimate Team και δεν το αγγίζω ξανά). Δηλαδή ακόμα και η διαιτησία είναι 100-0 σε αυτό το πράγμα. Δεν θυμάμαι ΠΟΤΕ να έχω πάρει αμφισβητούμενο σφύριγμα. Όσο για τα χέρια κλπ. πολύ απλά στο ΑΙ δεν σφυράει ποτέ τίποτα ενώ εμένα μου τα δίνει όλα.
DJ_Duker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Είχα 2 βδομάδες τώρα τον VP μου στο 80 σκορ, και μπαίνω τώρα και τον βρίσκω 79. Τι έγινε γέρασε;
GerwnOnoufrios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά το παιχνίδι αξίζει τα λεφτά του ; Για pc
heyvag Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Ξεκινάω να εγκαταστήσω το FIFA και αφού έχω κατεβάσει το Origin που θέλει μου βγάζει μια καινούργια έκδοση. Πατάω εγκατάσταση και μου βγάζει σφάλμα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το εγκαταστήσω. Καμιά ιδέα για να το λύσω? Ευχαριστώ
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Κι εγώ πλέον έχω τις ενστάσεις μου και έχω ξεκόψει αρκετά από το παιχνίδι (πιο πολύ με card trading στο UT ασχολούμαι, χωρίς να παίζω τους αγώνες). Όμως απ' την άλλη το offline (βλ. τζάμπα έκδοση μπάρμπα) είναι τόσο εκνευριστικό που πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Τουλάχιστον αν είναι κάποιος να ασχοληθεί, ας παίξει online και άρα αναγκαστικά θα πρέπει να αγοράσει το παιχνίδι. Όσο όμως τα patches της ΕΑ δεν ασχολούνται με το gameplay αλλά μόνο με τεχνικά bugs, πάντα θα κρατάω μια επιφύλαξη αν το παιχνίδι αξίζει τελικά τα λεφτά του. Δυστυχώς δεν υπάρχει και εναλλακτική (hint, hint).
gavros10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Κι εγώ πλέον έχω τις ενστάσεις μου και έχω ξεκόψει αρκετά από το παιχνίδι (πιο πολύ με card trading στο UT ασχολούμαι, χωρίς να παίζω τους αγώνες). Όμως απ' την άλλη το offline (βλ. τζάμπα έκδοση μπάρμπα) είναι τόσο εκνευριστικό που πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Τουλάχιστον αν είναι κάποιος να ασχοληθεί, ας παίξει online και άρα αναγκαστικά θα πρέπει να αγοράσει το παιχνίδι. Όσο όμως τα patches της ΕΑ δεν ασχολούνται με το gameplay αλλά μόνο με τεχνικά bugs, πάντα θα κρατάω μια επιφύλαξη αν το παιχνίδι αξίζει τελικά τα λεφτά του. Δυστυχώς δεν υπάρχει και εναλλακτική (hint, hint). εμενα μου αρεσει να ασχολουμαι με το offline, μανατζερ και ετσι. αλλα και εκει εχει πολλα προβληματα. καλα, η εναλλακτικη ειναι ακομα χειροτερη οπως καθε χρονο
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Πάντως άρχισε να έχει πλάκα η υπόθεση. Στα φόρουμ της ΕΑ πλέον τα νήματα που κράζουν είναι απείρως περισσότερα από τα... υπόλοιπα. Βάζω κι εγώ το χεράκι μου όπου μπορώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα