ektelion Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ε, ο καθένας όπως την παλεύει. Εγώ, δυστυχώς, δεν μπορώ να τα δεχτώ με ηρεμία αυτά που γίνονται. Είμαι πολύ ευερέθιστος. Με padelis έχω παίξει, πολύ καλός. Με είχε αποκλείσει στο περσινό τουρνουά. Με cartman όχι, έχει παίξει ο αδερφός μου πάντως και μου είπε ότι είναι μεγάλη παιχτούρα.
stratigos24 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Επαιζα με εναν φιλο στο custom games/lobbies παιχνιδι και στο 2ο ματς εκει που παιζαμε, εκλεισε το pc μου και εκανε επαννεκινηση. Χωρις blue screen χωρις τιποτα (ουτε ηταν τιποτα windows update). Να πω ομως οτι κατι ειχε γινει και δεν εβλεπα κανενα φιλο συνδεδεμενο στο origin (και κατα συνεπεια και το online friendlies, γιαυτο και πηγαμε custom games/lobbies και εκανα εκει room) και ολο φορτωνε η λιστα των φιλων. Εχει κανεις τιποτα υπ'οψην?
fotis1997 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εμένα με βολεύει να παίζω με το πληκτρολόγιο τα ποδοσφαιράκια. Στο Φίφα δεν μπορώ να το βάλω να κουνιούνται οι παίκτες με τα βελάκια. Ξέρει μήπως κανείς αμα γίνεται;;;;;
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δεν νομίζω να σχετίζεται το ένα με το άλλο. Αυτό με το Origin το έχω ακούσει αρκετές φορές και λογικά διορθώνεται με απλό restart του ίδιου του client. Για το PC όμως πιο πιθανό είναι να ανέβασε καμια θερμοκρασία ή να υπήρξε καμια πτώση τάσης ή οτιδήποτε. Αφού δεν σου έβγαλε μπλε οθόνη, δύσκολο να είναι θέμα driver (όχι απίθανο όμως). Μπορεί επίσης κάποιο καλώδιο να μην πατάει καλά και να προκαλείται επανεκκίνηση αν κουνηθεί το PC. Το έχω πάθει, γι' αυτό στο λέω. Έκλεινα την μπροστινή πόρτα που έχει τα φίλτρα για τη σκόνη και το PC έκανε αμέσως επανεκκίνηση στην ψύχρα. Αν δεν στο ξανακάνει, είναι μάλλον αδύνατο να καταλάβεις τι έφταιγε (όχι ότι θα σε νοιάζει κιόλας). Ίσως απλώς να έτυχε. Αν όμως το ξαναδείς, ξεκίνα να κοιτάς τις θερμοκρασίες σου εν ώρα gaming. Εμένα με βολεύει να παίζω με το πληκτρολόγιο τα ποδοσφαιράκια. Στο Φίφα δεν μπορώ να το βάλω να κουνιούνται οι παίκτες με τα βελάκια. Ξέρει μήπως κανείς αμα γίνεται;;;;; Πρέπει να αλλάξεις τo classic control σε alternate και τα βελάκια θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Αν και γενικά δεν θα έπρεπε να παίζεις με keyboard! 1
stratigos24 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ισως να ετυχε. Απο θερμοκρασιες ειμαι οκ. Η καρτα στους 50 οταν παιζω fifa. Και στο bf3 πλεον (αν θυμασαι που ειχα γραψει για 80 βαθμους) τωρα που κρυωσε και ο καιρος παει 60-67 και καθαρισα πριν λιγες μερες τον υπολογιστη μεσα (οχι οτι ειχε πολυ σκονη, απλα αλλαξα σκληρο και λεω κατσε να το κανω μια) και ειχα βγαλει την καρτα γραφικων για να τις βγαλω λιγη σκονη, ειδα την θερμοαγωγιμη αν ειναι οκ και ηταν μια χαρα, δεν ειχε ξεραθει καθολου και προσθεσα και αλλη λιγη στο κεντρο απο το σωλιναριο με την θερμοαγωγιμη παστα που ειχε μεινει απο την prolimatech megahalems. Kαι επεξεργαστη ειναι οκ η θερμοκρασιες.
gavros10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 τωρα που το εβαλα και επαιξα λιγο, το gameplay φαινεται βελτιωμενο σε σχεση με το demo, κεφαλια ουτε για αστειο δεν περνω το multiplayer του πως ειναι μεχρι τωρα;
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ε πώς να είναι. Έχει τα προβλήματά του αλλά όπως βλέπεις από τα παραπάνω σχόλια ο κόσμος λιώνει μέρα-νύχτα. Επίσης μετά το τελευταίο patch διορθώθηκαν σε σημαντικό βαθμό τα παγώματα στην αρένα ενώ παραδοσιακά δεν υπάρχει lag. Η όποια γκρίνια αφορά κυρίως στο gameplay. Δεν μπορούμε όμως να μιλήσουμε γενικά για το multiplayer, γιατί υπάρχουν πολλά διαφορετικά modes και ο καθένας παίζει τα δικά του. Πχ. άλλοι παίζουν Ultimate Team (όπως εγώ), άλλοι Seasons, άλλοι Pro Clubs, άλλοι μόνο 2vs2 unranked κλπ.
stratigos24 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ενώ παραδοσιακά δεν υπάρχει lag Ωραια το πες.
ektelion Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εμένα πάντως στα τελευταία 20 παιχνίδια περίπου μετά το patch δεν μου έχει κολλήσει ποτέ στην αρένα (πριν το patch κόλλαγε μία στις τέσσερις φορές περίπου). Χθες είχα τρεις περιπτώσεις με αρκετό έως πολύ lag, αλλά οι δύο ήταν με το ίδιο άτομο οπότε έφταιγε σίγουρα η σύνδεσή του. Γενικά, το online είναι τρομερά βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι, τόσο από πλευράς συνδεσιμότητας, όσο και από πλευράς matchmaking και φίλτρων γενικότερα.
gavros10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ειναι σαν να παιζω αλλο παιχνιδι σε σχεση με το demo οι παικτες μου φαινονται πιο λεπτοι, περνω κεφαλιες που και που. εχω την εκδοση του θειου (internal) και δεν ξερω τι διαφορα εχει απο την "κανονικη" επαιξα εναν αγωνα με μια ομαδα εκτος εδρας και το γηπεδο μου φαινοταν πιο μικρο. οι αποστασεις των γραμμων τα παντα ηταν πιο μικρα. δεν ξερω αν ηταν οντως το γηπεδο ετσι ή αλλαξε κατι στο παιχνιδι
stratigos24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μου εκανε update παλι σημερα το fifa (200mb).
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά οταν πάω να διαλέξω ομάδες στο online seasons με πετάει έξω συνεχεια.τι φταίει;;
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μου εκανε update παλι σημερα το fifa (200mb). Ως συνήθως δεν υπάρχει ακόμα changelog. Υπομονή λίγες ώρες/μέρες για να μάθουμε τι φτιάχνει.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 εμένα πάντως αυτό το update μου χάλασε το fifa δε μου εφτιαξε τίποτα
Alejandro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μου εκανε update παλι σημερα το fifa (200mb). Τουλάχιστον στο PC γίνονται updates, γιατί στο PS3 τίποτα ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα