Alejandro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Κατά τη γνώμη μου η έκδοση του PC είναι σαφώς ανώτερη για 2 βασικούς λόγους. Πρώτον είναι πολύ πιο φτηνή και δεύτερον έχει πολύ καλύτερα γραφικά. Και οι δύο λόγοι ισχύουν και είναι και σημαντικότατοι υστερεί όμως στο θέμα του online με Origin, αποσυνδέσεις, κολλήματα όταν κάνεις minimize κτλ. Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, αν είχα τουλάχιστον μία 26άρα οθόνη στο desktop θα το έπαιρνα για PC, έλα όμως που συνήθισα στη 42άρα και καλόμαθα!
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Και οι δύο λόγοι ισχύουν και είναι και σημαντικότατοι υστερεί όμως στο θέμα του online με Origin, αποσυνδέσεις, κολλήματα όταν κάνεις minimize κτλ. Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, αν είχα τουλάχιστον μία 26άρα οθόνη στο desktop θα το έπαιρνα για PC, έλα όμως που συνήθισα στη 42άρα και καλόμαθα! Στο online του PC όντως υπάρχει παραδοσιακά πρόβλημα ειδικά με το port forwarding του Origin, γιατί στις κονσόλες συνήθως γίνεται πιο εύκολα η δουλειά. Τα περισσότερα φετινά κολλήματα όμως υπήρχαν σε όλα τα format και όχι μόνο στα PC (πχ. τα παγώματα στην αρένα). Επίσης φέτος (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) το minimization δεν συνεπάγεται και αποσύνδεση, άρα και αυτόματη ήττα. Αν έχει τύχει κάποιο κόλλημα κατά την ελαχιστοποίηση, θα είναι μάλλον η εξαίρεση γιατί πρώτη φορά το ακούω για το Fifa13. Και φυσικά συμφωνώ πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των κονσολών είναι η τηλεόραση στο σαλόνι. Ο αδερφός μου που παίζει σε 26άρι monitor όντως δεν σκέφτεται καν να βάλει το παιχνίδι στην TV. Απ' την άλλη εγώ παίζω σε ένα ταπεινό 23άρι IPS και έχω την 42άρα TV στα 2 μέτρα δίπλα μου (μόνιμα συνδεδεμένη με το PC), παρ' ολ' αυτά επιδεικνύω τάσεις μαζοχισμού αφού προτιμώ τη μικρότερη οθόνη γιατί μπορώ να κάθομαι πιο κοντά και όχι στα 3 μέτρα που απαιτούνται για την τηλεόραση. Φυσικά σε περιπτώσεις παρέας σαλόνι και τηλέοραση είναι must, δεν το συζητάω. Γι' αυτό πάντα έχω μια πρόχειρη κόπια του θείου σε Xbox ή PS3, για όταν θα μαζευτεί η παρέα. Τέλος υπάρχει πολύς κόσμος που δεν έχει αρκετά δυνατό PC για να "σηκώσει" το Fifa και εκεί η κονσόλα είναι μονόδρομος.
stratigos24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μολις πηρα αλλο ενα κλειδι για εναν φιλο απο το code4games και ηρθε στο λεπτο. Εχει ριξει κι'αλλο την τιμη, απο 27 που το ειχα παρει εγω σε 26.20.
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Στρατηγέ, φαντάζομαι την έχεις δει αυτή την προσφορά στα 26 δολάρια: http://www.amazon.com/Electronic-Arts-41080A-Soccer-138/dp/B008D7F47Q/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1350055764&sr=8-2&keywords=fifa+13
venumis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, αν είχα τουλάχιστον μία 26άρα οθόνη στο desktop θα το έπαιρνα για PC, έλα όμως που συνήθισα στη 42άρα και καλόμαθα! Μπορείς να συνδέσεις το pc σου με την 42αρα σου ομως και να εχεις ολα τα θετικά.
stratigos24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Στρατηγέ, φαντάζομαι την έχεις δει αυτή την προσφορά στα 26 δολάρια: http://www.amazon.co...eywords=fifa 13 Ναι, την εχω δει αλλα λεω ασε καλυτερα να πηγαινουμε στα σιγουρα μιας και δεν εχω ξαναπαρει απο amazon....μονο απο ''γκριζα αγορα'' το ευχαριστιεμαι.... Απο amazon θα ερχοταν σε κουτι ή cd key? Edit: Αν καταλαβα καλα cd key στελνουν.
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ναι, είναι digital download. Απλώς επειδή είναι το αμερικάνικο Amazon, δεν ξέρω μήπως χρειάζεται να δηλώσεις αμερικάνικη διεύθυνση ή πιστωτική κλπ. Πάντως είναι μακράν η φθηνότερη τιμή αυτή τη στιγμή. Ακόμα και τα "γκρίζα" site το πήγαν κάποια στιγμή στα 24 και τώρα ανέβηκε ξανά στα 26. Μπορείς να συνδέσεις το pc σου με την 42αρα σου ομως και να εχεις ολα τα θετικά. Αν είναι στο ίδιο δωμάτιο, ναι. Αν όμως το PC είναι 3 δωμάτια μέσα και η τηλεόραση στο σαλόνι, δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Εγώ πάντως την έχω καταβρεί με την TV μόνιμα συνδεδεμένη στο PC. Κατά πρώτον μπορώ να κατεβάσω μια ταινία και να τη δω αμέσως (χωρίς να χρειάζεται να την περνάω σε στικάκια/δίσκους για να παίξει μέσω του επιτραπέζιου media player). Κατά δεύτερον, λόγω του extended desktop μπορώ να τη χρησιμοποιώ παράλληλα με το PC, αφού βάζω στη γυναίκα να βλέπει την τάδε σειρά που μόλις κατέβασα και εγώ να παίζω Fifa στην κανονική οθόνη (έστω και χωρίς ήχο). Βέβαια αυτό μπορεί να έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα, όπως πχ. αυτό το video στο οποιο το fraps έγραψε τον ήχο του Downton Abbey που έπαιζε στην TV.
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ναι, νομίζω το code4games και σίγουρα μερικά άλλα το είχαν στα 24 για καναδυο μέρες αλλά αυξήθηκε πάλι.
ektelion Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Division 1, baby. Εγώ και 332 άλλοι. Και πρωτάθλημα στη Division 2, με ένα 3-3 με τη Σέλτικ καρασκηνοθετημένο. Ό,τι να 'ναι... Επίσης 125ος στα Leaderboards και 99ος στο Top 100. Χεστήκατε, ξέρω.
newlynx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 @ektelion που να σου άρεσε κιόλας το παιχνίδι,,,, Μπράβο σου πάντως!!!! 1
ektelion Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Είναι σαν ναρκωτικό το άτιμο. Στον πρώτο αγώνα που έπαιξα στην Division 1 χθες, είχα πέντε (5) δοκάρια και τετραπλάσιες ευκαιρίες για γκολ από τον αντίπαλο και τελικά έχασα 1-0 με πέτσινο πέναλτι. Εκνευρίζομαι τρομερά που τα αποτελέσματα κρίνονται σε τόσο μεγάλο βαθμό με βάση την τύχη και την ικανότητα των ομάδων και όχι την ικανότητα του παίκτη. Τι να κάνουμε, όμως... αφού - δυστυχώς - επέλεξε αυτή την κατεύθυνση η ΕΑ ("ρεαλισμός" έναντι διασκέδασης), θα τα λουστούμε. Συνεχίζω, όμως, να πιστεύω ότι αν το PES είχε Seasons, θα πόσταρα σε άλλο thread τώρα.
stratigos24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ωραιος ektelion. Πολυ καλα πανε και οι: padelis71192 - 56ος και cartman7gr - 2ος Mπραβο παιδια.
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ναι αλλά ο ektelion είναι μακράν πρώτος στην γκρίνια! Ενώ εγώ... ήηηηηηηρεμος. Ζεν. Ανταλλάζω τις καρτούλες μου, αγοράζω κανα fitness coach, πουλάω κανα bronze σαπάκι και μια-δυο φορές την εβδομάδα παίζω και κανα bronze tournament της κακιάς ώρας. Στο τελευταίο μάλιστα νίκησα στο 116' με τεράστια ανατροπή και το απολαμβάνω εδώ και μέρες (ας όψεται το XCOM βέβαια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα