katz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ναι φιλε ισως εχεις δικιο γιατι παιζω φιφα για πρωτη φορα μετα το 2005!! Θα το ψαξω... Αλλα με εκνευριζει πολυ και αυτο που ανεφερα με τα τακλιν!!(το οποιο το ειχε και το προ) Απο που το ειδαν και το εβαλαν δεν μπορω να καταλαβω.. Εχετε δει εσεις πραγματικο ματς να κανει ο αλλος τακλιν και ο αντιπαλος να μην πεφτει??Ισως ναι σπανια αλλα κατα 90% πεφτει...
aslanG7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Φιλε katz μην βγαζεις γρηγορα συμπερασματα δωστου χρονο και ασχολησου ετσι θα καταλαβεις αν αξιζει.Προσωπικα οι εντυποσεις μου ειναι ουδετερες περιμενω να παιξω και αλλα παιχνιδεια αλλα κατι δεν με κολαει.
katz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν εχω παιξει ακομα διπλο να σας πω εντυπωσεις μου! Μονο με pc μεχρι στιγμης...
GIOVINCO Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 αφιερωσα κι αλλες ωρες προς το παρον vs AI δεν εχω λογια, το τελειοποιησαν... οι Παναθηναικοι παρτε QPR
aslanG7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εχω παιξει αρκετα παιχνιδια κυριος online και μπορω να πω οτι στο offline παιχνιδη το βρισκω πιο συναρπαστικο.
GIOVINCO Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εχω παιξει αρκετα παιχνιδια κυριος online και μπορω να πω οτι στο offline παιχνιδη το βρισκω πιο συναρπαστικο. τσιρκο ε; δεν εχω παιξει ποτε αλλα απο αυτα που βλεπω σε βιντεο.......
newlynx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Patch 201 MB κατεβάζω τώρα. Για να δούμε τι αλλαγές θα έχουμε....
ektelion Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Division 2 και πάμε σφαίρα για την ένα (θέλω έξι βαθμούς σε τέσσερις αγώνες). Κατά τ' άλλα ισχύει 100% ό,τι έχω γράψει νωρίτερα. Το παιχνιδάκι δεν θυμίζει καν οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα, πολύ περισσότερο ποδόσφαιρο. Τι να κάνω όμως που δουλεύω 12 ώρες τη μέρα και βολεύει να παίζω τρία δωδεκάλεπτα εδώ κι εκεί. Δεν είμαστε τώρα για να καιγόμαστε με Dishonored και τα συναφή. Αν το Pro είχε Seasons, μάλλον κατά κει θα την έκανα πάντως. Παραείναι fail το φετινό FIFA, σε παααααρα πολλούς τομείς. ΥΓ: Όντως, παίζει patch. Ελπίζω να μη μου χαλάσει πάλι τα συστήματα γιατί θα τους πάρει ο διάολος. Ξέρουμε τι διορθώνει; 1
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ως συνήθως η ΕΑ αργεί χαρακτηριστικά να ανακοινώσει τι αλλάζει με το νέο patch. Το μόνο changelog που βρήκα ήταν το παρακάτω: FIFA 13 UPDATE - 10/10/2012(PC, iOS, Xbox 360, PS3) changelog: - locked objects FIFA Ultimate Team watchlist reported and pile trade - match results duplicated in Seasons and friendly (online) - Members relegated from the first division Seasons with games remaining ...και ότι διορθώνει την licensed Napoli. ps: επίσης κάπου διάβαζα ότι προβλέπουν να βγάλουν άλλο ένα patch γύρω στα μέσα Νοέμβρη.
fearwhatnow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ως συνήθως η ΕΑ αργεί χαρακτηριστικά να ανακοινώσει τι αλλάζει με το νέο patch. Το μόνο changelog που βρήκα ήταν το παρακάτω: ...και ότι διορθώνει την licensed Napoli. ps: επίσης κάπου διάβαζα ότι προβλέπουν να βγάλουν άλλο ένα patch γύρω στα μέσα Νοέμβρη. Ειναι καινουριο συστημα αυτο.Ανακοινωνουν μετα το patch το changelog για να δουν και οι ιδιοι τι διορθωνει και τι οχι...Σου λεει αν γραψω οτι διορθωνει το ταδε και δεν το διορθωνει τελικα παλι θα τα ακουσω..Φυσικα ουτε λογος να γινεται για το δικαιωμα να γνωριζει εκ των προτερων ο αγοραστης τις αλλαγες που θα προκαλεσει το patch.Respect στην μεγιστη ΕΑ.Αντε και εις ανωτερα.Χαλαρα και του χρονου θα παρει το βραβειο της χειροτερης εταιριας στον χωρο.
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Χαχα, κάπως έτσι φαντάζομαι Ορίστε η επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το χθεσινό patch: FIFA 13 Title Update This will be our first official update of FIFA 13, and will address the game issues that have had the biggest impact on our fans: Connection stability in Online Seasons when finding an opponent in the Arena, and at kick-off. Career Mode freeze while starting a new career with free agents. Career Mode hangs when using Game Face. Stability in Career Mode when players retire or are being bought back from loan. Users will no longer be able to lower difficulty settings in a FUT Seasons match. Freeze in FUT Online Tournament HUB on PS3. Napoli of Serie A will now have fully authentic kits and crests in FIFA and FIFA Ultimate Team. Legacy defending and passing assistance options removed in Pro Clubs. Freeze in Pro Clubs Results screen. Matchmaking settings in Pro Clubs (with "ANY" and "Match Keeper") will provide the desired results. Changes made in National Squad not properly reflected in Manager Mode screen. (PC Only) Freeze while retrieving Hospitality Settings.
fearwhatnow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Βλεπω ολα αφορουν τα προβληματα στο gameplay...Αχαχαχαχαχα!
stratigos24 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μαρεσει το φιφα και φετος. Κατι ακιρα πεναλτυ εδωσε ο διαιτητης σε ενα παιχνιδι αλλα οκ....
myst77 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... η φετινή έκδοση είναι ίδια με τις κονσόλες, χωρίς να υστερεί σε κάτι (δεν μιλάω για γραφικα αλλά για AI, engine και gameplay γενικα);
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ναι, είναι ίδια όπως ήταν και το Fifa 12. Το τελευταίο Fifa στο οποιο υπήρχε σημαντική διαφορά μεταξύ PC και κονσολών ήταν το 10. Στο Fifa 11 το gameplay ήταν μέσες-άκρες το ίδιο, απλώς οι κονσόλες υπερτερούσαν σε κάποιες λεπτομέρειες πχ. Pro passing, Personality+ και 11vs11 (το PC είχε μέχρι 5vs5 νομίζω και δεν μπορούσες να πάρεις τον τερματοφύλακα). Κατά τη γνώμη μου η έκδοση του PC είναι σαφώς ανώτερη για 2 βασικούς λόγους. Πρώτον είναι πολύ πιο φτηνή και δεύτερον έχει πολύ καλύτερα γραφικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα