ektelion Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 But just like the game can’t get the ebb and flow of attacking quite right, it also fails to replicate what it looks and feels like when a talented midfielder takes control of the ball at makes the magic happen in an instant. In real-life soccer, first-touch successes are subtle and almost naked to the eye when you’re talking about the feet of, say, Barcelona star Lionel Messi. But FIFA 13’s first-touch failures exaggerate those moments, failing to properly re-create that precise timing that means all the difference between an on-the-mark pass and a through ball to nobody. Again, it’s an interesting concept and a huge part of the real-life game, but considering all the basic elements EA Canada consistently fails to execute in this franchise, it’s shocking they decided to take on something as challenging as first touches. Ο τύπος τα είπε όλα, ειδικά με την τελευταία πρόταση. Απλά, they bit more than they could chew. Θα συμπληρώσω, όμως, ότι το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο προφανές με την τρομακτικά ελλιπή Α.Ι. Πρέπει να είσαι τυφλός για να μη δεις πόσο αδρανείς είναι ή πόσο παράλογα κινούνται οι παίκτες σε σχέση με την μπάλα και με τους υπόλοιπους παίκτες. Α, και κάτι που ξέχασα να αναφέρω, έχει παρατηρήσει κανείς ότι σε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό το παιχνίδι σού δίνει λάθος παίκτη μετά από κόντρα;
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 παιδια καλησπερα ειμαι παλιος κ υποστηρικτής του φιφα απο 98 κ μετα νομιζω κ λιγο ποιο πισώ; 96 ... λοιπον κατεβασα το φιφα οχι απο origin οταν το τρεχω μου ζηταει cdkey.. το προς περνω κ παιζω κανονικα σαν προπονητής..εαν αγοράσω το cdkey https://www.g2play.net (καλη η τιμη του) θα παιζω κανονικα online? πρωτη φορά θα παίξω online το φίφα ολα αυτα τα χρόνια μόνο vs computer ξεχασα οταν εχω ονοιχτο το origin με μεταει εξω συνεχεια minimize κ οταν παταω ξανα οικονιδιο φιφα με ξαναβαζει χωρις να χασω τιποτε απο τον αγωνα ...τι φταιει; το εχω σε tv lg 32 hd me hdmi συνδεδεμένο Ναι θα μπορείς να παίξεις κανονικα online. Καλό θα είναι βέβαια να ξανακατεβάσεις ολόκληρο το παιχνίδι μέσω Origin. Όσο για το minimize, μάλλον κάποια εφαρμογή στο προκαλεί αυτό. Μπορεί να είναι οτιδήποτε.
DreadKnight Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά όταν τρέχω το game, ένα αρχείο με το όνομα "main.exe" τραβάει 50% απ τον επεξεργαστή και μόλις μπω στον αγώνα πιάνει 90% η χρήση του επεξεργαστή, με αποτέλεσμα να κολλάει το game. Υπάρχει καμιά λύση;
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Σίγουρα έχει σχέση με το Fifa αυτό; Μήπως είναι τίποτα τέτοιο ή κανα spyware; Γιατί το ίδιο το Fifa δεν έχει κανένα εκτελέσιμο main.exe. ps: Πάλι μου την έκανε τη μλκία το Origin και δεν έμπαινε με τον κωδικό που άλλαξα προχθες. Αναγκάστηκα να τον αλλάξω ξανά για να μη αφήσει να συνδεθώ. Τι γίνεται ρε παιδιά...
DreadKnight Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μήπως είναι τίποτα τέτοιο ή κανα spyware; Να 'σαι καλά φίλε μου! Χθες που το πήρα απ' τον θείο τα game, μου πέρασε και ένα spyware με το όνομα "Ηeuristics Shuriken". Μόλις το καθάρισα, ευχαριστώ. Βtw πόσο σας τραβάει απ τον επεξεργαστή, γιατί σε εμένα είναι τώρα κοντά στο πενηντάρι. Πολύ δεν είναι για το fifa;
PolonosJ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παιδια στο ονλινε οταν κολλαει ακουγετε ενας ηχος οπως κανει οταν κουναμε το καλωδιο του ηχου τζιζ και τζιζ !!!Τα κανει σε ολους σας ή μονο σε εμενα
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω το κάνει και σε μένα (κυρίως στο Pro Clubs). Μάλλον είναι "πήδημα" του ήχου επειδή το παιχνίδι προσπαθεί να ξανασυγχρονιστεί.
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 http://www.ea.com/in...s/ugc/138462949 Αλλά τι να το κάνεις όταν ο άλλος παίζει με assisted και με 3 σουτ σου βάζει 3 γκολ... κι ας έχει το μισό chemistry. :mad: :mad: :mad: :mad: Ζω για τη μέρα που θα καταργήσουν επιτέλους αυτό το αίσχος από το online και από όλα τα ranked matches.
newlynx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Στο seasons έχει επιλογή για τα control, στο UT δεν έχει;
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πάντως ρε παιδιά γελάω με τα παιχνίδια εναντίον του ΑΙ, πραγματικά γελάω. Κάθομαι τώρα και παίζω offline UT tournaments και αυτά που έχω δει απλά δεν υπάρχουν. Μιλάμε τώρα να έχω πάει 2-3 συνεχόμενες φορές τελικό ή ημιτελικό και να γίνονται τα όργια. Σε όλους τους αγώνες να έχω στατιστικά του στιλ 10/13 ή 12/15 σουτ, με δοκάρια, με απίστευτες αποκρούσεις ή χαμένες ευκαιρίες κλπ και να βάζω 1-2 γκολ το πολύ. Απ' την άλλη το ΑΙ δεν χρειάζεται ποτέ πάνω από 2 φάσεις για να βάλει ένα γκολ. Επίσης παίρνει ΟΛΑ τα φάουλ, όλα όμως (ειδικά τα τζαρτζαρίσματα του Impact Engine). Εγώ ζήτημα να πήρα συνολικά 2 φάουλ σε 8 αγώνες. Παίρνει σχεδόν όλες τις κόντρες. Εννοείται πως έχει αφύσικα γρήγορες αντιδράσεις. Όλα του τα διωξίματα πάνε σε παίκτη του (ακόμα και οι τυφλές απομακρύνσεις των 50 μέτρων), όταν οι δικοί μου απλώς κάθονται και κοιτάνε. Εξ' ίσου εκνευριστικές είναι και οι λόμπες ακριβείας που βγάζουν πάντα επιθετικό στην πλάτη της άμυνας (και μιλάμε τώρα για σύστημα 5-2-2-1, με ένα τσούρμο παίκτες πίσω). Έλεος πια. Και αφού έγιναν όλα αυτά, στο τέλος έχασα και στα πέναλτι αφού ο αντίπαλος έπιασε 2-3 συνεχόμενα...
Karellen Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μετά από ανελέητο λιώσιμο με το συγκεκριμένο ποδοσφαιράκι, κατέληξα ότι μάλλον δεν θα το τιμήσω περαιτέρω φέτος. Όχι, δεν θα καταθέσω το κλασικό σεντόνι όπου περιγράφω με κάθε λεπτομέρεια κάθε κουσούρι του παιχνιδιού. Θα εξηγήσω την παραπάνω απόφασή μου με μία μόνο φράση: Ό,τι να 'ναι. Αν οι εξωγενείς παράγοντες απλά κυριαρχούσαν στο περσινό FIFA, στο φετινό είναι ο κανόνας, καθιστώντας κάθε αγώνα ένα συνονθύλευμα από κόντρες οπου η ΑΙ εκτίθεται ανεπανόρθωτα με την αδράνειά της ή με τις παράλογες κινήσεις της, και με την "impact engine" να φτάνει στο αντίθετο άκρο (εκεί που πέρσι έπεφταν αν τους φύσαγες, φέτος δεν πέφτουν ούτε κι αν πέσεις πάνω τους μετά από σπριντ 30 μέτρων με το τούρμπο πατημένο). Πέρσι το παιχνίδι με εκνεύριζε, αλλά τουλάχιστον είχα μια σχέση αγάπης - μίσους μαζί του. Φέτος ειλικρινά, απλά βαριέμαι να σκοτώνομαι και να προκύπτει στο τέλος ένα αποτέλεσμα ό,τι να 'ναι. Είχα εκφράσει τον φόβο μου ότι η ΕΑ κινείται προς λάθος κατεύθυνση με τις καινοτομίες που επιχείρησε να εισαγάγει στο περσινό installment. Δυστυχώς, οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν περίτρανα. Και είναι πραγματικά κρίμα δεδομένης της πληθώρας modes που προσφέρει το παιχνίδι κατά τα άλλα. Παρόλα αυτά, για εμένα συνεχίζει να προέχει το gameplay. Καλό το περιτύλιγμα, αλλά αν η ουσία χωλαίνει... Ορίστε και μία εικόνα που πιστεύω ότι είναι πολύ χαρακτηριστική του φετινού FIFA. Να σημειώσω ότι δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά τον κανόνα. Μου έχουν τύχει βέβαια και χειρότερα, π.χ. να έχω τελικές 23/17, ο αντίπαλος να έχει 3/1 και το τελικό σκορ να είναι 1-1. Δυστυχώς, όμως, δεν μου έκοψε να τραβήξω screenshot τότε: Προσωπικα αυτο που με ξενιζει στο screenshot ειναι οτι σε εναν ολοκληρο αγωνα εγιναν μολις 2 φαουλ (κι αυτα απο την ιδια ομαδα!).....ok αυτο ειναι so unreal!!!!! Οσο για το αρθρο το διαβασα (οπως και τα σχολια οπου oι περισσοτεροι τον κραζουν τον τυπο) αλλα επειδη δεν το εχω το fifa13 (μονο το demo ελιωσα) ΔΕΝ εχω αποψη. Προς το παρον φιφα12 και pes 13 (το οποιο μετα απο 2 χρονια αποχης μπορω να πω οτι μου αρεσει αρκετα).
katz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μετα απο χρονια δοκιμασα φιφα13 και ενω στην αρχη ενθουσιαστηκα, μαλλον θα το γυρισω στο προ Μου αρεσαν παρα πολυ τα animation των παικτων και γενικα οι φυσικες αντιδρασεις πχ σε σουτ κτλ Αλλα απο εκει και περα αρχιζω να εκνευριζομαι στα παιχνιδια εναντιον του υπολογιστη Ακομα και η γουιγκαν κανει τριπλες και σε περναει για πλακα ενω οταν φτανουν στην περιοχη σου θα δωσουν τοσο γρηγορη και κοφτη πασα σε παικτη μονο του που ειναι αδιανοητο Επισης με εκνευριζει απιστευτα αυτο που υπηρχε και στο προ12 σε μικροτερο βαθμο, οτι δηλαδη κανεις τακλιν στον αντιπαλο και σχεδον ποτε δεν πεφτει!!! Δηλαδη ελεος, προσπαθω να κοψω αντεπιθεση με τακλιν απο πισω και ας φαω και κοκκινη και απλα ισα που τον αγγιζω! Αλλα το μεγαλο προβλημα επαναλαμβανω ειναι το μαρκαρισμα..Δεν μπορω με τιποτα να τους κοψω
nodas_21greek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αλλα το μεγαλο προβλημα επαναλαμβανω ειναι το μαρκαρισμα..Δεν μπορω με τιποτα να τους κοψω Δοκίμασε να αλλάξεις στις επιλογές το legacy / tactical defending
GIOVINCO Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αλλα το μεγαλο προβλημα επαναλαμβανω ειναι το μαρκαρισμα..Δεν μπορω με τιποτα να τους κοψω ψαχτειτε λιγο ρε... υπαρχουν τριων ειδων αμυνες 1. tactical defending : η κλασσικη αμυνα με τον ενεργο παικτη σου να κυνηγαει τον αντιπαλο μονο που πατωντας το κουμπι που εχεις ορισει (νομιζω λεγεται jockey ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος) εχεις πιο στιβαρο ελεγχο του παικτη σου αφου αυτος καθεται μονιμα μπροστα απο τον αντιπαλο. ετσι στην καταλληλη ευκαιρια του κλεβεις τη μπαλα ειτε με Χ ειτε με το τακλιν... 2. teammate contain : η κλασσικη αμυνα που χρησιμοποιουν πολλοι και στο προ... κρατας τον ενεργο παικτη σου ως λιμπερο και αφηνεις την AI να μαρκαρει αυτον που εχει τη μπαλα κρατωντας πατημενο (και αφηνοντας το καποιες φορες για να παρει ο ΑΙ παικτης καλυτερη θεση...θελει και αυτο προπονηση για να σου βγαινει σωστα) το κουμπι που εχεις ορισει... 3. η κλασσικη αμυνα με τον ενεργο παικτη σου να κλεινει ειτε χωρους ειτε να μαρκαρει παικτες... Υπαρχει και το Contain σκετο στα κουμπια το οποιο δεν ξερω τι κανει ας πει οποιος ξερει... Παντως ετσι κι αλλιως αν θες να παιξεις σοβαρα πρεπει να αποκτησεις ικανοτητα στο να μαρκαρεις με τον ενεργο παικτη σου. Εννοειται πως στο Legendary το παιχνιδι ειναι παρα πολυ δυσκολο! Αλλα το θεμα ειναι το 1vs1 ειτε σε online ειτε σε παρεα. Το μοναδικο πραγμα που ειναι καλυτερο το προ (ελαχιστα βελτιωμενο γενικα φετος σε σχεση με το περσινο αισχος) πλεον ειναι το βαρος του παικτη και το πως παταει στο γηπεδο. Και σε αυτον τον τομεα το FIFA ειναι πολυ καλο απλα οχι τοσο καλο οσο το προ Σε ολα τα υπολοιπα μακραν καλυτερο το FIFA. Ο μονος λογος να γυρισει καποιος στο PES απο το FIFA και να αντεξει αυτο το σοκ ειναι επειδη δεν του αρεσει να χανει... ε δωστε του χρονο να το μαθετε για να μη χανετε... αξιζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα