PolonosJ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Παιδια εχω προβλημα!!!Οταν παω να κανω load το career κρασαρι το παιχνιδι γιατι το κανει αυτο ξερετε?
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μόλις βγήκε η έκδοση του μπάρμπα Ξαναφορτωμένου.
revolver1990 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μπάρμπας ξαναφορτωμένος.......μάλιστα...μετά θα μας πείτε ότι είναι και ξυλοφορτωμένος
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Κάτι περίεργο γίνεται με το Origin σήμερα. Κάτι ακούστηκε για χακαρίσματα λογαριασμών αλλά ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη. Σε μένα πάντως και σε ένα φίλο μου δεν έμπαινε με τίποτα και δούλεψε μόνο όταν αλλάξαμε password. Έχετε λίγο το νου σας.
stratigos24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μια απο τα ιδια και σε μενα φιλε nzeppos και αλλαξα κωδικο για να μπω..
ektelion Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μετά από ανελέητο λιώσιμο με το συγκεκριμένο ποδοσφαιράκι, κατέληξα ότι μάλλον δεν θα το τιμήσω περαιτέρω φέτος. Όχι, δεν θα καταθέσω το κλασικό σεντόνι όπου περιγράφω με κάθε λεπτομέρεια κάθε κουσούρι του παιχνιδιού. Θα εξηγήσω την παραπάνω απόφασή μου με μία μόνο φράση: Ό,τι να 'ναι. Αν οι εξωγενείς παράγοντες απλά κυριαρχούσαν στο περσινό FIFA, στο φετινό είναι ο κανόνας, καθιστώντας κάθε αγώνα ένα συνονθύλευμα από κόντρες οπου η ΑΙ εκτίθεται ανεπανόρθωτα με την αδράνειά της ή με τις παράλογες κινήσεις της, και με την "impact engine" να φτάνει στο αντίθετο άκρο (εκεί που πέρσι έπεφταν αν τους φύσαγες, φέτος δεν πέφτουν ούτε κι αν πέσεις πάνω τους μετά από σπριντ 30 μέτρων με το τούρμπο πατημένο). Πέρσι το παιχνίδι με εκνεύριζε, αλλά τουλάχιστον είχα μια σχέση αγάπης - μίσους μαζί του. Φέτος ειλικρινά, απλά βαριέμαι να σκοτώνομαι και να προκύπτει στο τέλος ένα αποτέλεσμα ό,τι να 'ναι. Είχα εκφράσει τον φόβο μου ότι η ΕΑ κινείται προς λάθος κατεύθυνση με τις καινοτομίες που επιχείρησε να εισαγάγει στο περσινό installment. Δυστυχώς, οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν περίτρανα. Και είναι πραγματικά κρίμα δεδομένης της πληθώρας modes που προσφέρει το παιχνίδι κατά τα άλλα. Παρόλα αυτά, για εμένα συνεχίζει να προέχει το gameplay. Καλό το περιτύλιγμα, αλλά αν η ουσία χωλαίνει... Ορίστε και μία εικόνα που πιστεύω ότι είναι πολύ χαρακτηριστική του φετινού FIFA. Να σημειώσω ότι δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά τον κανόνα. Μου έχουν τύχει βέβαια και χειρότερα, π.χ. να έχω τελικές 23/17, ο αντίπαλος να έχει 3/1 και το τελικό σκορ να είναι 1-1. Δυστυχώς, όμως, δεν μου έκοψε να τραβήξω screenshot τότε: 3
fearwhatnow Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Pass Accuracy 88%,fouls 0-2. Εδω ληγει η κουβεντα για το φετινο εκτρωμα Fifa.Ρεαλιστικα στατιστικα, ρεαλιστικο gameplay.Επομενο ειναι απο τη στιγμη που γλυφουν ολοι την ΕΑ και το παιχνιδι εχει μεσο ορο 85%.Κανενα review δεν κανει αναφορα στο gameplay και ζητωκραυγαζουν για τα licenses.Μονο 2 sites προχωρησαν σε ρεαλιστικα reviews: To OS που μπορει να το εδωσε 8.5/10 αλλα το σφαζει με το γαντι στο review και ακομη ενα site που του εριξε ενα ωραιο 4/10 με βαρυτατες εκφρασεις κατα της ΕΑ. 1
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Όσο επιτρέπουν τα assisted controls στο online αυτά θα είναι τα αποτελέσματα (το χαβά μου εγώ, με τη σταυροφορία μου εναντίον του assisted).
ektelion Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Όσον αφορά στις πάσες, όλοι έχουν καταλάβει ότι με το first touch δεν γίνεται δουλειά και πατάνε πάσα-πάσα-πάσα κατευθείαν. Ο ρεαλισμός στο απόγειό του, να βιάζεσαι να κάνεις πάσα γιατί φοβάσαι να κάνεις κοντρόλ! Αν είναι να παίξω φλιπεράκι, προτιμώ το Pinball Dreams. Όσον αφορά στα φάουλ, οι reviewers βιάστηκαν να συμπεράνουν ότι για πρώτη φορά φέτος εισήχθησαν διαιτητικά λάθη. Η αλήθεια είναι ότι - όπως και πέρσι - τα φάουλ είναι fail, απλά φέτος αυτό φαίνεται πολύ περισσότερο γιατί μαζί με την αντιστροφή της impact engine αντιστράφηκαν και αυτά. Ενώ δηλαδή πέρσι το μόνο κριτήριο που εξέταζε το παιχνίδι για να δώσει φάουλ ή όχι ήταν αν πέφταμε πάνω στον αντίπαλο πατώντας τούρμπο ή όχι αντίστοιχα, φέτος σε πετάει ξεκάθαρα ο άλλος κάτω χωρίς να πλησιάζει καν την μπάλα και ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα. Οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε συνδυαστικό fail της impact engine, του first touch και της ελιππούς ΑΙ και όχι σε εσκεμμένη πρόθεση της ΕΑ να εισαγάγει διαιτητικά σφάλματα στο παιχνίδι της. 1
Karellen Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Νταξ μωρε ενα παιχνιδακι ειναι ειναι οπου δεν νικαει παντα ο καλυτερος οπως αλλωστε συμβαινει και στο real football (π.χ Ajax - Panathinaikos 0-1 Bαζεχα)...αλλωστε μεγαλο ρολο παιζει και ο παραγοντας τυχη - εχω πετυχει εγω δοκαρια και ξερω!!! ... Ενσταση!Οσοι παιζουν με keyboard χρειαζονται κανα δυο στο assisted!Μην μας κοψετε και τη μπαλα! Τhx for the information!Κατεβαζω ξυλοφορτωμενο!
ektelion Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Νταξ, εννοείται ότι όλα είναι θέμα προοπτικής. Προφανώς δεν κάθομαι όλη μέρα να γκρινιάζω και να κλαίγομαι επειδή δεν μου αρέσει το φετινό FIFA. Αλλά σε ένα thread για το FIFA είναι λογικό να μιλάμε για... το FIFA. Από και και πέρα, προφανώς η εμπειρία διαφοροποιείται και ανάλογα με το mode που παίζει ο καθένας. Π.χ. ο Ζέππος που έχει λιώσει στο UT έχει να ασχολείται και με το "μανατζεριλίκι" ή ξέρω γω όσοι ασχολούνται με τους παίκτες τους είναι λογικό να μην έχουν προλάβει να εκνευριστούν τόσο όσο εγώ που παίζω (έπαιζα) αποκλειστικά και μόνο Seasons. Bottom line, θέλω ένα ποδοσφαιράκι στο οποίο καθοριστικός παράγοντας νίκης να είναι η ικανότητα του παίκτη και όχι αυτό που η ΕΑ και η κάθε ΕΑ θεωρεί ρεαλιστικό. Άλλωστε η συζήτηση περί ρεαλισμού τελειώνει τη στιγμή που έχουμε σκορ τύπου 5-5, 6-3, 7-1 κλπ σε 12λεπτα παιχνίδια. Για αυτό άλλωστε επιμένω ότι η ΕΑ εξαντλεί τους πόρους και τη δημιουργικότητά της προς λάθος κατεύθυνση με τα δύο τελευταία FIFA. ΥΓ: Ναι, η τύχη παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο και ναι, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Εκεί που έχασε την μπάλα η ΕΑ, όμως, είναι η εξισορρόπηση αυτών των παραγόντων. Επαναλαμβάνω, το screenshot που ανέβασα παραπάνω είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση (όπως συμβαίνει στην πραγματικότητα).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 και ακομη ενα site που του εριξε ενα ωραιο 4/10 με βαρυτατες εκφρασεις κατα της ΕΑ. Και δεν μας δίνεις και link;
sissoko13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 παιδια καλησπερα ειμαι παλιος κ υποστηρικτής του φιφα απο 98 κ μετα νομιζω κ λιγο ποιο πισώ; 96 ... λοιπον κατεβασα το φιφα οχι απο origin οταν το τρεχω μου ζηταει cdkey.. το προς περνω κ παιζω κανονικα σαν προπονητής..εαν αγοράσω το cdkey https://www.g2play.net (καλη η τιμη του) θα παιζω κανονικα online? πρωτη φορά θα παίξω online το φίφα ολα αυτα τα χρόνια μόνο vs computer ξεχασα οταν εχω ονοιχτο το origin με μεταει εξω συνεχεια minimize κ οταν παταω ξανα οικονιδιο φιφα με ξαναβαζει χωρις να χασω τιποτε απο τον αγωνα ...τι φταιει; το εχω σε tv lg 32 hd me hdmi συνδεδεμένο
fearwhatnow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Και δεν μας δίνεις και link; http://www.egmnow.com/articles/reviews/egm-review-fifa-13/ Απο τα καλυτερα review που εχω διαβασει.Ο τυπος εχει εντοπισει ολα τα προβληματα του fifa και δεν μασαει τα λογια του.Μπραβο του.Ισως το 4αρι ειναι αυστηρο (εγω θα εβαζα ενα 6/10 στο φετινο fifa) αλλα εχει δικιο σε οσα γραφει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα