Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια επιλογή να απενεργοποιησω την επικοινωνία κατά την διάρκεια του παιχνιδιού; Πολλοί έχουν ηχεία και Mic με αποτέλεσμα να εχω επιστροφή και τα νεύρα μου να γίνονται τσαταλια :P

Ναι. Πριν φορτώσεις το παιχνίδι πήγαινε στα Game Settings του launcher, στην καρτέλα Audio και απενεργοποίησε το Voice chat.

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δοκιμασα χωρις να ειμαι στο ιντερνετ κ παλι το ιδιο.. Να φταιει το χειριστηριο?? Το συγκεκριμενο που παιζω ειναι doop απο Πλαισιο.

Θα δοκιμασω κ με ενα της Logitech που εχω..

Τα ιδια κ με το χειριστηριο της Logitech... :mellow:

Φτιάξε από τα windows νέο χρήστη ,με λατινικούς χαρακτήρες χωρίς σημεία στίξης ή άλλα σύμβολα και παίξε από εκεί.Εμένα έφτιαξε έτσι ,ελπίζω και σε σένα.

Δημοσ.

Το πηρα μολις απο εδω. Για να το δουμε και αυτο το site.

Ξενερωσα γιατι αφου πληρωσα ειδα οτι μπορει να ζητησουν id veification αλλα οκ, τι να κανουμε...

Στρατηγέ, τι έγινε; Στο έστειλαν ή ακόμα;

Δημοσ.

Φτιάξε από τα windows νέο χρήστη ,με λατινικούς χαρακτήρες χωρίς σημεία στίξης ή άλλα σύμβολα και παίξε από εκεί.Εμένα έφτιαξε έτσι ,ελπίζω και σε σένα.

Έφτιαξα νεο user κ επαιξε επιτελους.. ΕΛΕΟΣ αυτη η EA... :X

Δημοσ.

Χαιρετω το τελευταιο φιφα που ειχα παιξει ηταν το 11 εκει οταν δημιουργουσα παικτη απ την αρχη δικο μου μπορουσα να τον περασω στην ομαδα που ημουν προπονητης (manager mode) σε αυτο το φιφ;α δεν μπορω να το κανω υπαρχει καποιος τροπος που εγω αγνοω η πλεον δεν υφισταται αυτη η επιλογη ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσ.

Φαντάζομαι εννοείς νέο χρήστη στα Windows. Νομίζω αυτό το πρόβλημα υπήρχε και πέρσι. Γενικά αποφεύγω να δημιουργώ χρήστες στα Windows με ελληνικούς χαρακτήρες ή σημεία στίξης. Το ίδιο το λειτουργικό σύστημα δεν έχει πρόβλημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα συμπεριφερθεί η τάδε εφαρμογή του κάθε τυχάρπαστου developer όταν δει ένα path "C:\Users\Βαγγέλης-7\Documents". Εφ' όσον πρόκειται για ολόκληρη ΕΑ, υα συμφωνήσω κι εγώ: έλεος.

Χαιρετω το τελευταιο φιφα που ειχα παιξει ηταν το 11 εκει οταν δημιουργουσα παικτη απ την αρχη δικο μου μπορουσα να τον περασω στην ομαδα που ημουν προπονητης (manager mode) σε αυτο το φιφ;α δεν μπορω να το κανω υπαρχει καποιος τροπος που εγω αγνοω η πλεον δεν υφισταται αυτη η επιλογη ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Κάπου είχα διαβάσει ότι από φέτος αυτό δεν γίνεται και η δυνατότητα έχει αφαιρεθεί πλέον από το παιχνίδι. Δηλαδή δεν μπορείς να παίξεις Career mode σαν παίκτης-προπονητής. Μπορείς μόνο να είσαι ή το ένα ή το άλλο (ή στη χειρότερη να ξεκινήσεις σαν παίκτης και αργότερα να κρεμάσεις τα παπούτσια σου και να γίνεις manager).

Δημοσ.

Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι Ρεάλ-Μπάρτσα και οι λοιπές πεντάστερες θα έπρεπε να ξεκλειδώνουν μόνο όταν φτάσουμε Division 1 στο Seasons. Στις χαμηλότερες κατηγορίες το παιχνίδι θα έπρεπε να μας υποχρεώνει να παίρνουμε μικρότερες ομάδες για να τελειώνει επιτέλους αυτό το αίσχος.

Δημοσ.

δεν είναι η ΕΑ φίλε μου..Δεν σου φταίει η εταιρία.. στην m$ να τα ρίξεις

Έχουμε πει ότι τα μεταφρασμένα windows,πόσο μάλλον τα ελληνικά, έχουν πολλές ασυμβατότητες.Βασικά και ελληνικά να χεις,το username καλό θα ήταν να είναι στα λατινικά.Και καλό θα ήταν να προτιμούνται έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Το πόσο πολύ ευχαριστιεμαι το παιχνίδι φέτος που παίζω με xbox controller συγκριτικά το sixaxis στο ps3 δεν λέγεται.

Εχω βαρεθεί να παίζω vs man utd, τι σκατα όλοι οι κορεατες φιφα παίζουν :lol:?

• Like 1
Δημοσ.

Τραγική η κατάσταση σήμερα με τους servers...

ps: κι εγώ πιστεύω ότι Xbox controller >>>>>> Sixaxis και όχι μόνο για το Fifa :P (έχω 3-4 από το καθένα οπότε μπορώ να συγκρίνω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...