tpal12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ισχύουν τα ίδια: http://cdkeyshere.co...keyword=fifa 13 Εννοώ τι διαφορα εχει με την κανονικη εκδοση? Μονο αυτο με τις μεικτές ?
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω ότι η μόνη διαφορά είναι τα τζάμπα 24 gold packs που παίρνεις για το Ultimate Team mode (ένα την εβδομάδα). Αν δεν παίζεις Ultimate Team (κακώς!!!), τότε δεν σε ενδιαφέρει και η Ultimate Edition. Προσωπικά το έχω ήδη μετανιώσει που δεν παρήγγειλα την Ultimate έκδοση για μόλις 7 ευρώ διαφορά σε σχέση με την κανονική (όταν το season ticket έχει κάπου 20 ευρώ/χρόνο, αν και αυτό ισχύει για όλα τα παιχνίδια της ΕΑ).
tpal12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω ότι η μόνη διαφορά είναι τα τζάμπα 24 gold packs που παίρνεις για το Ultimate Team mode (ένα την εβδομάδα). Αν δεν παίζεις Ultimate Team (κακώς!!!), τότε δεν σε ενδιαφέρει και η Ultimate Edition. Προσωπικά το έχω ήδη μετανιώσει που δεν παρήγγειλα την Ultimate έκδοση για μόλις 7 ευρώ διαφορά σε σχέση με την κανονική (όταν το season ticket έχει κάπου 20 ευρώ/χρόνο, αν και αυτό ισχύει για όλα τα παιχνίδια της ΕΑ). Σε ευχαριστω πολυ αν και δεν ειμαι πολυ του online αλλα ηθελα να δοκιμασω. Αν παρω την κανονικη εκδοση δεν θα μπορω να παιζω online? Συγνωμη αλλα ειναι η πρωτη φορα και μου φαινονται κινεζικα ολα
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρά θα παίζεις online και με την κανονική έκδοση.
tpal12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Έκανα στις 4:30 την αγορά απο cdkeyshere και ακόμα τίποτα. Στον λογαριασμό μου λέει ότι έχει ολοκληρωθεί. Εκτός αυτού στο site λέει in stock με πράσινα. Ps πως γίνεται όσοι τα πήρανε απο εκει να είχαν το cdkey σε λιγότερο απο 1 ώρα και εγω περιμένω απο τις 4:30;;; Άγχος άγχος. Κάποιος να απαντήσει αν γίνεται. Ευχαριστω Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2012 από tpal12
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Περίεργο. Ειδικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι το cdkeyshere είχε ένδειξη instant delivery, άρα ο κωδικός έπρεπε να σου έρθει αμέσως. Μήπως το email έχει πάει στο spam; Στο λογαριασμό (Home » Account » Order History » Order Information) δεν φαίνεται αν έχουν στείλει τον κωδικό; Γιατί εκτός από email ο κωδικός εμφανίζεται κι εκεί. 1
tpal12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Περίεργο. Ειδικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι το cdkeyshere είχε ένδειξη instant delivery, άρα ο κωδικός έπρεπε να σου έρθει αμέσως. Μήπως το email έχει πάει στο spam; Στο λογαριασμό (Home » Account » Order History » Order Information) δεν φαίνεται αν έχουν στείλει τον κωδικό; Γιατί εκτός από email ο κωδικός εμφανίζεται κι εκεί. ειμαι ο πιο ασχετος απο το μεσημερι εκει ηταν αλλα το προσπαερασα...Τελικα οντως σε λιγοτερο απο λεπτο
chill Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Πως μπορώ να γυρίσω τα head to head matches από unranked σε ranked; Το unranked box είναι grey δηλαδή δεν μου δίνει δυνατότητα να το αλλάξω.
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Σωστά, πρέπει να πας στην επιλογή Seasons του κεντρικού μενού και όχι στο Online -> Head to Head (το οποιο και είναι unranked).
gooner19 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά αγόρασα το παιχνίδι τελικά.. Το κάνω εγκατάσταση κανονικά κ όταν παω να κανω save τα hospitality settings το παιχνιδι κολλαει στο λογοτυπο του παιχνιδιου με την μπαλα και τα διχτυα. Τι προβλημα υπαρχει παλι??
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Για πρόβλημα με το online μου κάνει αυτό. Για δοκίμασε κατ' αρχάς να τρέξεις το παιχνίδι χωρίς να είσαι στο Internet. Εκτός αν φταίει πάλι κανα χειριστήριο... Για ρίξε μια ματιά εδώ: http://segmentnext.com/2012/09/26/fifa-13-crashes-errors-connection-freezes-and-fixes/
gooner19 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασα χωρις να ειμαι στο ιντερνετ κ παλι το ιδιο.. Να φταιει το χειριστηριο?? Το συγκεκριμενο που παιζω ειναι doop απο Πλαισιο. Θα δοκιμασω κ με ενα της Logitech που εχω.. Τα ιδια κ με το χειριστηριο της Logitech...
chill Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει κάποια επιλογή να απενεργοποιησω την επικοινωνία κατά την διάρκεια του παιχνιδιού; Πολλοί έχουν ηχεία και Mic με αποτέλεσμα να εχω επιστροφή και τα νεύρα μου να γίνονται τσαταλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα