Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια παω μεσα απο το origin εξαγορα κωδικου απο οτι καταλαβα και μετα πως παιζω?

πρεπει να κατεβασω το παιχνιδι? εγω στα παιχνιδια μου εχω μονο το demo

επισης διαβαζω οτι καποιοι περνουν παραπανω απο ενα κλειδια αυτο γιατι?

Επεξ/σία από tpal12
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια παω μεσα απο το origin εξαγορα κωδικου απο οτι καταλαβα και μετα πως παιζω?

πρεπει να κατεβασω το παιχνιδι? εγω στα παιχνιδια μου εχω μονο το demo

ε ναι.Μόλις βάλεις τον κωδικό,θα εμφανιστεί στα παιχνίδια σου(library) το παιχνίδι,και μετά μπορείς να αρχίσεις να το κατεβάζεις.

• Like 1
Δημοσ.

ε ναι.Μόλις βάλεις τον κωδικό,θα εμφανιστεί στα παιχνίδια σου(library) το παιχνίδι,και μετά μπορείς να αρχίσεις να το κατεβάζεις.

σε ευχαριστω.Τελικα ομως να παρω ενα κλειδι? Γιατι αλλοι παινρουν παραπανω?

Δημοσ.

σε ευχαριστω.Τελικα ομως να παρω ενα κλειδι? Γιατι αλλοι παινρουν παραπανω?

τίποτα μαν.

αγοράζουμε το παιχνίδι,και να υποστηρίξουμε την εταιρία,αλλά και για να παίζουμε online.

Δημοσ.

Πολλοί από εμάς έχουμε αναφέρει ότι αγοράζουμε περισσότερα κλειδιά (2-3 ή παραπάνω), γιατί πολύ απλά παίρνουμε και για συγγενείς ή φίλους. Πολλοί δεν έχουν πιστωτικές κάρτες/paypal ή πολύ απλά δεν θέλουν να μπουν στον κόπο να ψάξουν για site που πουλάνε cd keys (τα οποια ούτως ή άλλως είναι σχετικά άγνωστα στο ευρύ κοινό). Δεν υπάρχει κάτι μυστήριο πίσω από αυτές τις αγορές.

Άντε στη χειρότερη να αγοράσει κάποιος παραπανήσια κλειδιά για να τα πουλήσει ακριβότερα σε τρίτους που δεν έχουν μεγάλη σχέση με το άθλημα (και νομίζουν ότι η μοναδική λύση είναι να αγοράσουν το παιχνίδι στα 45-50 ευρώ από Πλαίσιο ή Multirama)...

Σχετικά με όσα ειπώθηκαν για τις επιδόσεις του Fifa στα laptop, θα συμφωνήσω κι εγώ πως στο Pro έχει γίνει πολύ καλύτερο optimization. Στο Dell Studio 15 μου (μοντέλο τετραετίας) το Fifa11 έπαιζε υποφερτά, το 12 οριακά ενώ πλέον το 13 δεν παίζει με την καμία (μιλάμε πάντα για τις χαμηλότερες δυνατές ρυθμίσεις). Αντιθέτως τα PES2011 και 2012 έπαιζαν εξαιρετικά ακόμα και σε medium ρυθμίσεις (το φετινό δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά λογικά θα παίζει). Τώρα τι ακριβώς φταίει δεν μπορώ να ξέρω.

Δημοσ.

Παιδιά όσοι έχετε laptop που έχει ταυτόχρονα ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αλλά και αυτόνομη NVIDIA (υποθέτω το ίδιο θα είναι και για ATI) να πάτε στον πίνακα ελέγχου της NVIDIA και στη συνέχεια στην "Διαχείριση ρυθμίσεων 3D" και μετά στη 2η καρτέλα "Ρυθμίσεις προγράμματος", επιλέγετε στο εκτελέσιμο του FIFA 13 να χρησιμοποιείται η NVIDIA κάρτα γραφικών και όχι η ενσωματωμένη. Πριν το κάνω αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιούσε την ενσωματωμένη κάρτα και είχε χαμηλό framerate, μόλις έκανα την παραπάνω ρύθμιση όλα καλά!!!

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω κανει και αυτο αλλα τζιφος :mad: γενικα οτι και να εχουν προτεινοι δεν διορθωνεται το λαγκ που εχω.

Δημοσ.

Παιδια μπορειτε να προτεινετε αξιοπιστη σελιδα για κλειδι?

Pleaeaaeaeaseeee

επισης το cdkeyshere που βρηκα εχει και την εκδοση ultimate τι διαφορα εχει?

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές. Εγώ αγόρασα από το cdkeyshere. Υπο φυσιολογικές συνθήκες στέλνουν το κλειδί αμέσως μετά το πέρας της παραγγελίας (στέλνεται αυτόματα δηλαδή, όχι μετά από 1-2 ώρες).

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές. Εγώ αγόρασα από το cdkeyshere. Υπο φυσιολογικές συνθήκες στέλνουν το κλειδί αμέσως μετά το πέρας της παραγγελίας (στέλνεται αυτόματα δηλαδή, όχι μετά από 1-2 ώρες).

Για τη εκδοση ultimate ?

σε ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...