Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμενα μονιμος εχει γινει κοκκινο!!!Βρηκα αυτα αλλα δεν ξερω αμα τα περασα σωστα FIFA 13 PC players should also open these ports:

UDP: 9565; 9570; 9000 - 9999; 3659

TCP: 9946; 9988; 42124; 10000 - 20000; 3569

Εμενα μονιμος εχει γινει κοκκινο!!!Βρηκα αυτα αλλα δεν ξερω αμα τα περασα σωστα FIFA 13 PC players should also open these ports:

UDP: 9565; 9570; 9000 - 9999; 3659

TCP: 9946; 9988; 42124; 10000 - 20000; 3569

Και εγω τα περασα ετσι πητε μου αμα ειναι σωστα

post-189633-0-13489800-1349264590_thumb.png

Δημοσ.

όπως έγραψα και εδώ http://www.insomnia....15#entry4993942

φτιάξαμε ένα μέρος,όπου μπορούμε να παίζουμε και να μιλάμε,ελεύθερα,χωρίς να θυσιάζουμε bandwidth ή ram ή επεξεργαστική ισχύ. Και θα δείτε με την φωνή,το παιχνίδι θα πάει σε άλλη διάσταση . (χωρίς το voip που χρησιμοποιεί το παιχνίδι)

http://www.raidcall.com/v7/index.html

Insomnia.gr be a PRO club

ID: 5125086

κάνετε εγκατάσταση,κάνετε και μια εγγραφή στο site για να πάρετε username και έτοιμοι.Μετά ψάχνετε το ID

Διπλοκλικάρετε ένα κανάλι για να ζητήσετε πρόσβαση και να εγγραφείτε .

το κανάλι φτιάχτηκε για να επικοινωνούμε μεταξύ μας στο be a pro,αλλά εννοείτε ότι μπορούν να μπαίνουν άτομα και για 1v1 ή 2v2 .

!!! Πρόσβαση σε ολόκληρο το κανάλι θα έχουν μόνο τα μέλη του insomnia.gr !!!

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.. Είμαι καινούργιος στο forum & θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο/απορία όσον αφορά το FIFA 13 (PC).

Το laptop μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Intel Core i5-430M, ATI Mobility Radeon HD 5470, 512MB VRAM, 3 GB DDR3 RAM, 320 GB HDD & 15.6" HD LCD. Δηλαδή καλύπτει τις απαιτήσεις συστήματος για το FIFA 13..

Θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να μου απαντήσει πως είναι δυνατόν με αυτά τα χαρακτηριστικά το PES 2013 να παίζει super στα μεγαλύτερα δυνατά settings & το FIFA 13 να lagάρει στις μικρότερες ρυθμίσεις?? Απ'ότι διάβασα και σε άλλο forum το ίδιο πρόβλημα έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι χρήστες.. Αν είναι έτσι τότε κάποιο πρόβλημα έχει το παιχνίδι κ είναι κρίμα εν έτη 2012 το ένα παιχνίδι (PES) να είναι χρόνια πίσω σε πολλά θέματα (π.χ. αφαίρεση league mode κ konami boots λες και παίζεις PES 6 στο PS2) σε σχέση με το FIFA κ το άλλο να βγάζει τέτοια ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ σε μηχανήματα που δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν το παραμικρό...

Πραγματικά φέτος με αυτά που ακούω και διαβάζω.. Και οι 2 εταιρείες είναι για κλάματα....

Δημοσ.

Τα

Καλησπέρα σας.. Είμαι καινούργιος στο forum & θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο/απορία όσον αφορά το FIFA 13 (PC).

Το laptop μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Intel Core i5-430M, ATI Mobility Radeon HD 5470, 512MB VRAM, 3 GB DDR3 RAM, 320 GB HDD & 15.6" HD LCD. Δηλαδή καλύπτει τις απαιτήσεις συστήματος για το FIFA 13..

Θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να μου απαντήσει πως είναι δυνατόν με αυτά τα χαρακτηριστικά το PES 2013 να παίζει super στα μεγαλύτερα δυνατά settings & το FIFA 13 να lagάρει στις μικρότερες ρυθμίσεις?? Απ'ότι διάβασα και σε άλλο forum το ίδιο πρόβλημα έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι χρήστες.. Αν είναι έτσι τότε κάποιο πρόβλημα έχει το παιχνίδι κ είναι κρίμα εν έτη 2012 το ένα παιχνίδι (PES) να είναι χρόνια πίσω σε πολλά θέματα (π.χ. αφαίρεση league mode κ konami boots λες και παίζεις PES 6 στο PS2) σε σχέση με το FIFA κ το άλλο να βγάζει τέτοια ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ σε μηχανήματα που δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν το παραμικρό...

Πραγματικά φέτος με αυτά που ακούω και διαβάζω.. Και οι 2 εταιρείες είναι για κλάματα....

Τα Fps μην το εχεις στο no limit βαλτο σε 60 lock δοκιμασε αυτο και κανε και ενα update driver την καρτα γραφικων
Δημοσ.

Φίλε μου το έχω δοκιμάσει κ έχω πάλι τα ίδια.. Δοκίμασα να κάνω update κ την κάρτα γραφικών κ είναι ενημερωμένη. Μήπως αυτά τα προβλήματα οφείλονται στο demo το οποίο κατέβασα απο origin κ στο full game είναι εντάξει? Γιατί είδα το demo έτσι κ δίστασα να αγοράσω το παιχνίδι..

Δημοσ.

Το ξέρει κανείς παιδιά; http://www.gameholds..._aid=allkeyshop

Να είναι αξιοπιστό; Επίσης αν κάποιος ξέρει κανένα άλλο έμπιστο μαγαζί να αγοράσω κωδικό μέσω paysafe ας το πεί. Ευχαριστώ!

g2play.net έχει paysafe.. απο εκεί το πήρα και σε 1 λεπτό μου έστειλαν το key.

Δημοσ.

Φιλε μου με laptop Ι3 -330 3 γιγα μνημη και καρτα γραφικων Nvidia Geforce 310M εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εχω δοκιμασει τα παντα που μου εχουν προτινει αλλα τιποτα μιλαω για το ντεμο οχι για την τελικη εκδοση.

Δημοσ.

Οπότε το πιο λογικό είναι να είναι λάθος του παιχνιδιού. Κ γω δοκίμασα διάφορα tips αλλα τιποτα.. Συγχαρητηρια λοιπόν κ στην EA που κατάφερε να παίζει το FIFA σε ορισμένα μηχανήματα. Μετά την ξενέρα του PRO ηρθε κ αυτο κ μας βλέπω να μην ασχολουμαστε με κανενα φετος....EPIC FAIL για φετος

Υ.Γ. Κ μόνο στο demo να ειναι το προβλημα ποιος μου εγγυαται εμενα οτι στη full εκδοση θα ειναι κομπλε. ΚΑΝΕΙΣ.

Δ παιζει να δωσω ενα 50ρικο για τετοιες αηδιες...

Δημοσ.

χωρίς να το έχω το παιχνίδι,βάσει του περσυνού σετ απ..

Και χωρίς να χρειαστεί να βγάζουμε συμπεράσματα τόσο γρήγορα(πριν βγει κάποιο update).

Υπόψιν,ότι καμία εταιρία/κανένα παιχνίδι,δεν υποστηρίζει τις κάρτες των laptop ότι και αν τους κάνεις,άσχετα αν παίζουν καλά ή όχι.Πάρακατω όμως.

(όπως είπανε δοκίμασε driver update),βάλε τους καινούργιους,αν δεν έχει βγάλει η εταιρία σου νέους drivers,καλύτερα φτιάξε το σύστημα χειροκίνητα να δέχετε νέους vga drivers(υπάρχει θέμα από εμενα στο κομμάτι με τις vga εδώ,λόγο ότι δεν είμαι σπίτι δεν μπορώ να το βρω τώρα)

πέρασε τα nvidia physics και το νέο directx και νέους drivers κάρτας ήχου.

----

Μετά, κλείσε το v sync ,και άνοιξε την επιλογή του micro shuttering για ati κάρτες (εαν υπάρχει ακόμα αυτή η επιλογή για της nvidia).

Αλλά προσπάθησε να προσδιορίσεις καλύτερα το πρόβλημα,define lagάρει. ή κάνει shuttering ?

χωρίς να μπορώ να ακούσω τί λέει το video http://www.youtube.com/watch?v=h0RlyRU5N5k ίσως σε βοηθήσει.

Γεια σας παιδια.Μπορειτε να μου εξηγησετε πως λειτουργει το CD key ? τι πρεπει να κανω?

Ευχαριστω

1ο σου original παιχνίδι ε;

Κατεβάζεις το origin ,κάνεις account στην ΕΑ και μετά πατάς redeem code,και βάζεις το cd key :-)

Δημοσ.

χωρίς να το έχω το παιχνίδι,βάσει του περσυνού σετ απ..

Και χωρίς να χρειαστεί να βγάζουμε συμπεράσματα τόσο γρήγορα(πριν βγει κάποιο update).

Υπόψιν,ότι καμία εταιρία/κανένα παιχνίδι,δεν υποστηρίζει τις κάρτες των laptop ότι και αν τους κάνεις,άσχετα αν παίζουν καλά ή όχι.Πάρακατω όμως.

(όπως είπανε δοκίμασε driver update),βάλε τους καινούργιους,αν δεν έχει βγάλει η εταιρία σου νέους drivers,καλύτερα φτιάξε το σύστημα χειροκίνητα να δέχετε νέους vga drivers(υπάρχει θέμα από εμενα στο κομμάτι με τις vga εδώ,λόγο ότι δεν είμαι σπίτι δεν μπορώ να το βρω τώρα)

πέρασε τα nvidia physics και το νέο directx και νέους drivers κάρτας ήχου.

----

Μετά, κλείσε το v sync ,και άνοιξε την επιλογή του micro shuttering για ati κάρτες (εαν υπάρχει ακόμα αυτή η επιλογή για της nvidia).

Αλλά προσπάθησε να προσδιορίσεις καλύτερα το πρόβλημα,define lagάρει. ή κάνει shuttering ?

χωρίς να μπορώ να ακούσω τί λέει το video http://www.youtube.com/watch?v=h0RlyRU5N5k ίσως σε βοηθήσει.

1ο σου original παιχνίδι ε;

Κατεβάζεις το origin ,κάνεις account στην ΕΑ και μετά πατάς redeem code,και βάζεις το cd key :-)

Nτρεπομαι που το λεω αλλα ναι.

Τελικα καποιο καλο μαγαζακι? αυτο με τα 27 ευρω ειναι καλο?

Δημοσ.

Παντος εγω θα περιμενω να το φερει ο θειος και να το δοκιμασω αν και δεν νομιζω οτι θα αλλαξη κατι.(Το φιφα 13 το παιζω στο πσ3 προς το παρον)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...