Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω βλεπω 90 και 93% (δεν βρισκω τωρα που ειχα βρει με 93) θετικα για αυτο το site. Παντως για μενα ειναι πολυ αξιοπιστο και εχω παρει 3-4 φορες απο κει.

Εχω μερικες ερωτησεις για το fifa:

-Αφου τωρα με το alt-tab δεν βγαινει το παιχνιδι μηπως εχουμε κανα cheat πως ειχε το 11?

-Στα πρωτα 5 λεπτα αμα βγεις χρεωνεσαι την ηττα?

Edit:

Αν και εδω το δειχνει μετριο προς καλο, εγω οτι συναλλαγη εχω κανει ηταν απροβλιματιστη και γρηγορη.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο είναι μεγάλο fail! Κανω 1-0 στο 3' και ο παπάρας κάνει quit και το ματς είναι σαν να μην έγινε. Πολύ looser ο τύπος.

• Like 1
Δημοσ.

Iσχυει ακομα? Προσωπικα δεν με νοιαζει για το αν θα βγει ο αλλος ή οχι, απο το να μην μπορω να βγω εγω και να κατσω να παιξω με το ζορι αγωνα με lag.

Δημοσ.

Aπο δω το πήρα.Εκανε 4 ώρες και 53 λεπτά ακριβώς να μου έρθει το εμαιλ με τον κωδικό.Άργησε λίγο αλλά τι να πεις...

www.cdkeyhouse.com/

εμένα τώρα το βράδυ μου ήρθε αμέσως από το cdkeyshere.com στα 30€

το μεσημέρι είχε έλλειψη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει και τα καλύτερα ratings στο wot πάντως.....

Όταν πέσει η τιμή σε normal επίπεδα θα σας κάνω join και εγώ, γιατί 30+€ για παιχνίδι pc που δεν είναι της blizzard ( :P) ή cod (ναι μου αρέσει και τα βγάζει τα λεφτά του) δεν σκάω με τίποτα.

Φέτος πάντως και μετά από το 2007 επιστρέφω στο fifa στα pc. 5 χρόνια στο ps3 ήταν πολλά :)

ας τον σκοτώσει κάποιος,γιατί είναι φίλος μου,και δεν μου πάει καρδία ...

@BLuE_PaNtHeR ευχαριστώ ^_^ ..Όπως είπα θα δω,τι δώρο θα μου κάνει η ΕΑ και θα πράξω ανάλογα.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Εχω μερικες ερωτησεις για το fifa:

-Αφου τωρα με το alt-tab δεν βγαινει το παιχνιδι μηπως εχουμε κανα cheat πως ειχε το 11?

Το συγκεκριμένο είναι μεγάλο fail! Κανω 1-0 στο 3' και ο παπάρας κάνει quit και το ματς είναι σαν να μην έγινε. Πολύ looser ο τύπος.

Το μόνο cheat που έχω ακούσει μέχρι στιγμής ήταν μια εκτέλεση κόρνερ στο 360. Ο τύπος έχανε 1-0 στο 89', κέρδισε κόρνερ και πάτησε επίτηδες την επιλογή να αλλάξει παίκτη ή κάτι τέτοιο. Οπότε το παιχνίδι έμεινε κολλημένο εκεί και ο αντίπαλος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για ώρες (τελικά έκανε quit και έχασε τον αγώνα). Δεν το έψαξα περισσότερο, οπότε δεν ξέρω περαιτέρω λεπτομέρειες. Είναι σίγουρο πάντως πως όλο και κάποιο cheat θα βρουν, κάθε χρόνο το ίδιο γίνεται.

Εφ' όσον στα 2 τελευταία Fifa όλα τα ελεύθερα, πλάγια, κόρνερ, σέντρες κλπ εκτελούνται αυτόματα μετά από λίγη ώρα, δεν νομίζω πως το alt-tab μπορεί να μας επηρεάσει. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν για το idling είναι ό,τι και στο Pro Clubs. Όπου αν για λίγη ώρα το παιχνίδι δεν ανιχνεύσει καμία είσοδο χρήστη (δηλ. αν δεν πατήσουμε τίποτα), τότε μας βγάζει ένα μήνυμα και μας δίνει ένα χρονικό περιθώριο να πατήσουμε κάτι. Αν δεν το κάνουμε, τότε αποσυνδεόμαστε αυτόματα. Πόσο δύσκολο θα ήταν να κάνουν κάτι παρόμοιο και για τα υπόλοιπα modes;

Όσο για το quit του 5λεπτου, νομίζω ότι γίνεται και φέτος και προσωπικά υποστηρίζω αυτόν τον κανόνα. Διαφορετικά δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για να ελέγξουμε αν έχουμε lag ή όχι (οι πράσινες μπάρες πολλές φορές είναι ανακριβείς).

Ρε παιδες τι γινετε φετος?ακομα να το βγαλει ο θειος?

Αυτό είναι και το αστείο στην όλη υπόθεση. Που ήμασταν όλοι σίγουρα ότι το παιχνίδι θα διέρρεε αρκετές μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία και σε λίγο θα κλείσουμε συν μία βδομάδα αλλά ακόμα τίποτα... τι γίνεται ρε παιδιά.

Όσο για το σχόλιο του chill, θα διαφωνήσω αλλά είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου. Εφ' όσον η Blizzard συνεχίζει να χρεώνει με το μήνα (και μάλιστα ένα σεβαστό ποσό) θεωρώ απαράδεκτο να κοστολογούν τα expansions στα 30-35 ευρώ. Για να μην πω για τα 60 ευρώ του Diablo 3 που ακόμα τα κλαίω, από τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει στη ζωή μου (θα μπορούσα να το είχα βρει και φθηνότερα βέβαια, αλλά πάλι θα τα έκλαιγα). Τα δε τελευταία Call of Duty έχουν παραδοσιακά εξωφρενικά υψηλή κοστολόγηση, ειδικά για τα PC (αφήστε που το BF3 είναι πολύ καλύτερο :P)

To Fifa μέχρι πέρσι κόστιζε 19 ευρώ το CD key και κανα 30άρι το retail. Όμως η ΕΑ έπιασε τον παπά από τα @@, αφού η διαφορά σε σχέση με τις πωλήσεις του Pro είναι τεράστια (ακόμα κι αν το περσινό εξωφρενικό 25:1 ήταν όντως ανακριβές). Φέτος λοιπόν είχαμε μεγάλη αύξηση, στα 28 ευρώ το CD key και γύρω στα 40-45 το retail.

Και πάλι όμως είναι αποδεκτή τιμή για παιχνίδι που θα παίζουμε νυχθημερόν επί 1 χρόνο. Αν όμως κάποιοι δεν έχουν σκοπό να το κάνουν αυτό, τότε είναι απολύτως λογικό να το θεωρούν ακριβό. Άλλωστε κι εγώ πιστεύω ότι τα παιχνίδια στα PC δεν θα έπρεπε με τίποτα να κοστίζουν πάνω από το ψυχολογικό όριο των 30 ευρώ (ειδικά όσα κυκλοφορούν σε ετήσια βάση) και γι' αυτό γκρινιάζω για τα 35-40 του φετινού Manager. Αν είχα όμως σκοπό να το παίζω μέρα-νύχτα, αν με ενδιέφερε το online του κλπ. ευχαρίστως να τα έδινα. Επειδή όμως δεν ισχύει κανένα από τα δύο, θα πάω πάσο.

ps: βρείτε τις διαφορές...

5479429_700b.jpg

Δημοσ.

@nzeppos

Δυσκολες οι διαφορες...για βοηθησε με λιγο.... :)

Απο εκει και περα, περσυ δεν νομιζω οτι ειχε καποιο cheat το fifa.

Για να δουμε..

Στο 5 λεπτο δηλαδη πλεον μπορουμε να βγουμε πατωντας start και exit και αμα βλεπουμε οτι δεν εχουμε μπαλα για να πατησουμε start και φτανει στο 5 λεπτο alt-f4.

Και πάλι όμως είναι αποδεκτή τιμή για παιχνίδι που θα παίζουμε νυχθημερόν επί 1 χρόνο.

A-K-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ

Δημοσ.

Το φιφα 12 το έπαιζα μέχρι και μια μέρα πριν βγει το 13. Αν θεωρούμε ότι δεν αξίζει τέτοια παιχνιδάρα τα 25 και 30 ευρώ με ΤΣΑΜΠΑ έναν χρόνο Online ματς με 22 παίχτες τότε όκ. Νομίζω είναι τεράστιο το κόστος των εταιρειών για τους σερβερς και επειδη το φιφα είχε εκατομμύρια παίχτες που διπλασιάστηκαν πέρσι νομίζω για αυτό αύξησαν και τις τιμές.

Πάντως ΑΞΙΖΕΙ!

;)

Δημοσ.

Όσο για το quit του 5λεπτου, νομίζω ότι γίνεται και φέτος και προσωπικά υποστηρίζω αυτόν τον κανόνα. Διαφορετικά δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για να ελέγξουμε αν έχουμε lag ή όχι (οι πράσινες μπάρες πολλές φορές είναι ανακριβείς).

Ναι αλλά μόνο στο 0-0 κατά τη γνώμη μου. Διαφορετικά όποιος τρώει γκολ στο 5λεπτο μπορεί να κάνει quit και να γλυτώνει χωρίς κόστος.

Δημοσ.

Ναι αλλά μόνο στο 0-0 κατά τη γνώμη μου. Διαφορετικά όποιος τρώει γκολ στο 5λεπτο μπορεί να κάνει quit και να γλυτώνει χωρίς κόστος.

Ναι, κατά καιρούς έχω πει κι εγώ κάτι παρόμοιο. Σκέψου όμως να είσαι εσύ αυτός που χάνει 1-0 και να έχεις φάει το γκολ εξαιτίας του lag. Προκειμένου να κάτσεις άλλα 85' χωρίς πολλές ελπίδες να γυρίσεις το παιχνίδι, κάνεις ένα ανώδυνο quit και τέλος.

Υποψιάζομαι όμως ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων κάνουν quit όταν έχουν φάει γκολ στο 5λεπτο είναι για να γλιτώσουν τα χειρότερα και όχι για το lag. Εκεί δεν μπορεί να γίνει τίποτα, παρά μόνο να βελτιώσει το matchmaking η ίδια η ΕΑ και να μην μας βάζει ποτέ να παίζουμε με αντίπαλο με τον οποίο δεν έχουμε καλή σύνδεση...

Δημοσ.

O θείος ακόμα... κάτι παίζεται ή είναι υπερβολικά δύσκολος ο αλγόριθμος του crack ή σκόπιμα δεν το κυκλοφορούν.

Δημοσ.

Παιδια εγω στο Fifa εβαλα τα πορτς απο restrictive εγινε πρασινο το firewall εχθες που μπηκα στο παιχνιδι παλι κοκκινο ητανε!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...