nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά εγώ πολύ αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι εκεί μέσα έχουν ιδέα από μπάλα. Τακτική όντως δεν υπάρχει, παιχνίδι από τα πλάγια ούτε για αστείο και σχεδόν κανένας δεν κρατάει αποστάσεις (ακόμα κι αν κρατάει μέσες-άκρες τη θέση του). Εννοείται λίγοι γυρίζουν στην άμυνα και προφανώς κανένας δεν θέλει να παίξει πίσω (σπανίως δεσμεύονται οι θέσεις των δύο κεντρικών μπακ). Επτά στους δέκα είναι CAM, υπάρχουν λίγοι strikers, ελάχιστοι wingers και σχεδόν κανένας αμυντικός. Αλλαγή παιχνιδιού ζήτημα να έχω δει μία φορά σε σχεδόν 20 αγώνες που έχω παίξει. Το ότι κάποιος είναι ξεμαρκάριστος και μπορεί να αποφορτίσει την πίεση παίζει ελάχιστο ρόλο. Δεν πρόκειται να σου δώσουν με τίποτα, όσοι παίζουν αμυντικοί (όπως η χάρη μου) σπανίως να κάνουν πάνω από 5-6 πάσες σε όλο τον αγώνα. Επίσης δεν υπάρχει ούτε για πλάκα η έννοια του "σπασίματος" της μπάλας προς τα πίσω ώστε να κόψουν οι υπόλοιποι μέσα. Γενικά κι εγώ έχω αρχίσει να ξενερώνω με την όλη φάση και ψάχνω μανιωδώς σοβαρό club.
tugito Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ότι είπες ακριβώς ισχύει. Φαντάσου εγώ επειδή κάνω πάσες, ψάχνω να κάνω παιχνίδι, εύκολα βρίσκω οποιαδήποτε θέση μέσου, μου αρέσει να φτιάχνω παιχνίδι. Αντιθέτως όλοι πάνε για επιθετικοί. Μόνο αν βρούμε ή στήσουμε ένα σοβαρό κλαμπ να έχει ο καθένας την θέση του και να γουστάρει θα παίξουμε ωραία. Δεν ξέρω αν αξίζει να το οργανώσουμε εδώ με κάποιο νέο topic ή αν υπάρχει κάποιο fifa forum ελληνικό. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν βρήκα φόρουμ σχετικό. Λοιπόν, μέχρι στιγμής για δημιουργία club βλέπω είμαστε μέσα tugito (georgekant στο origin) nzeppos rebellion Ας γράψουμε εδώ θέσεις που παίζει ο καθένας και ποιος άλλος ενδιαφέρεται για ΣΟΒΑΡΟ club, δηλαδή να κρατάει την θέση του στον αγώνα και όχι να βγαίνουμε 10 επίθεση. Επίσης δεν παίζει ρόλο πότε μπορεί να παίζει ο καθένας, καλό είναι πάντως βραδινές ώρες αργά ώστε να μην περιοριζόμαστε από δουλειές και άλλα πράγματα. Επίσης στην συνέχεια όσοι πούμε να φτιάξουμε club ας αλλάξουμε emails να έχουμε έναν τρόπο γρήγορο επικοινωνίας και συνεννόησης. Λοιπόν όποιος θέλει με κάνει add στο ORIGIN (georgekant), μιλάμε για PC, και το club λέγεται Insomniacs , βρείτε το και μπείτε και σιγά σιγά οργανωνόμαστε. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2012 από tugito
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως όσο έχω παίξει στο Seasons έχω εντύπωση ότι μπαίνουν ΠΑΡΑ πολλά γκολ. Είναι αδύνατον να παίξεις άμυνα έτσι όπως τα έχουν καταφέρει με το τουμπιάνασμα των επιθετικών. Πέρσι υπήρχαν αγώνες που -ειδικά σε manual controls- ήξερα ότι αν έπαιζα καλή άμυνα δεν έτρωγα γκολ με τίποτα (ακόμα και με το tactical defending). Άντε να έτρωγα ένα. Φέτος όμως έχω ταρίφα τρία γκολ και πάντα το παιχνίδι πάει όσα φάμε κι όσα βάλουμε. Χώρια τα απίστευτα που γίνονται με τους αμυντικούς να κάνουν εγκληματικά διωξίματα, να τρώω γκολ από απίστευτες κόντρες, αυτογκόλ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Στο τέλος θα αρχίσω Ultimate Team μου φαίνεται και θα το παρατήσω το Seasons. Γράφτηκα ήδη στην ομάδα Insomniacs. Για όσους δεν το γνωρίζετε, ο tugito (georgekant) στέλνει τις προκλήσεις στο hub email του Fifa.
tugito Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ ξεκίνησα καλά. Είμαι division 8 με 2 ήττες σε σύνολο νομίζω 13 αγώνων. Ναι έχει τα περιεργά του αλλά νιώθω ότι είναι βελτιωμένο σχεδόν σε όλα σε σχέση με πέρσι. Το κοντρόλ θέλει πλέον να το κάνεις χωρίς sprint Πατημένο και θα δεις ότι δεν θα σου φεύγει συνήθως. Ρεαλιστικά δηλαδή. Οι αμυντικοί είναι πλέον καλύτεροι, δεν μασάνε πχ. με επιθετικούς τύπου ΕΤΟ. Αλλά στο διώξιμο είναι άκυροι αν πας να το κάνεις όπως παλιά. Τώρα θέλει λογική ρεαλισμού, δηλαδή διώχνουμε με το ΣΟΥΤ! Δεν θέλει δηλαδή κόλπα ή ανάπτυξη αν σε έχουν κλείσει στην περιοχή σου. Δοκιμασέ τα λίγο αυτά τα δύο, είναι νομίζω απλά άλλη η λογική του. Αρνητικό βρήκα τα bugs του. Συχνά ενώ ρίχνεις σουτ και περιμενεις να φορτωσει ο αγωνας με τον αλλον κολλαει εκει και απλα δεν ξεκολλαει, σε αφηνει να προπονεισαι και δεν πιανει ουτε esc ουτε τιποτα. Γεγονος ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για παιχνιδι που δεν ειναι beta!
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικά η αλλαγή στα first touch controls δεν με έχει επηρεάσει ιδιαίτερα, γιατί είχα συνηθίσει από τα προηγούμενα Fifa σχεδόν πάντα όταν μου έρχεται η μπάλα να πατάω το LB (L1 για όσους έχουν PS3 joypad). Έτσι ο παίκτης την κατεβάζει πολύ πιο εύκολα. Πλέον το κάνω εντελώς ασυναίσθητα, χωρίς καν να το σκέφτομαι. Δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια στο seasons και νίκη δεν έχω δει ακόμα.Τώρα είμαι 0-2-2. Βλέπω όμως τον αδερφό μου και άλλους φίλους που πέρσι είχαν λιώσει στην Division 1, είχαν πάρει 20 πρωταθλήματα και καμια 50αριά κύπελλα έκαστος κλπ και στις χαμηλές κατηγορίες κάνουν πάρτι, έχουν όλοι κάτι ρεκόρ του στιλ 30-10-1 και υπολογίζουν να βρουν τα δύσκολα γύρω στην τέταρτη κατηγορία. Όσο για τα διωξίματα έχεις δίκιο, μια-δυο-τρεις το έμαθα να πατάω το σουτ να τη στείλει στα γ@μίδια και δεν προσπαθώ να κάνω πάσα. Το κόλλημα το κάνει σε όλους, ανεξαρτήτως online mode. Μου έχουν τύχει όλα τα πιθανά σενάρια, πχ. να ξεκολλήσει μετά από 2-3 λεπτά ή άλλες φορές θέλει οπωσδήποτε alt-f4. Στο 11vs11 αρκετές φορές κολλάει στο φόρτωμα της αρένας και μετά από κανα λεπτό μπορεί να σε βγάλει στο γήπεδο και να κάνει αμέσως disconnect. Χρειάζεται γρήγορα patch γιατί έχει καταντήσει εκνευριστικό (ακόμα κι αν γίνεται καναδυο φορές στους 10 αγώνες).
tugito Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Στο fifa 12 έφτασα division 1 αλλά σε νίκες ήττες ήμουν στα ίδια. Τώρα εδώ έκανα την τρίτη μου ήττα εξαιτίας ενός νέου bug. Έπαιζα και κάποιος μου έστειλε μήνυμα στο origin. στο ημίχρονο λοιπόν πατάω shift+f1 και του απαντάω και βλέπω ότι μετά δεν με επιστρέφει πίσω και κόλλησε όλο. Οι παίχτες μου πηγαίναν κολλημένοι πάνω αριστερά (!!!) και ο άλλος έκανε πάρτυ. Βγήκα εντελώς με alt+f4. Μετά έπαιξα εναν αγώνα και κέρδισα και στον επόμενο πάλι το bug που κολλάς στην αρένα και το παιχνίδι δεν ξεκινά ποτέ. Εχω προβληματιστεί πολύ. Το παιχνίδι είναι beta εντελώς. Δεν γίνεται να μην τα είδαν αυτά. Σαν game τέλειο σχεδόν, καλύτερο από το περσινό θεωρώ με μεγάλες διαφορές.
rebellion Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ότι είπες ακριβώς ισχύει. Φαντάσου εγώ επειδή κάνω πάσες, ψάχνω να κάνω παιχνίδι, εύκολα βρίσκω οποιαδήποτε θέση μέσου, μου αρέσει να φτιάχνω παιχνίδι. Αντιθέτως όλοι πάνε για επιθετικοί. Μόνο αν βρούμε ή στήσουμε ένα σοβαρό κλαμπ να έχει ο καθένας την θέση του και να γουστάρει θα παίξουμε ωραία. Δεν ξέρω αν αξίζει να το οργανώσουμε εδώ με κάποιο νέο topic ή αν υπάρχει κάποιο fifa forum ελληνικό. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν βρήκα φόρουμ σχετικό. Λοιπόν, μέχρι στιγμής για δημιουργία club βλέπω είμαστε μέσα tugito (georgekant στο origin) nzeppos rebellion Ας γράψουμε εδώ θέσεις που παίζει ο καθένας και ποιος άλλος ενδιαφέρεται για ΣΟΒΑΡΟ club, δηλαδή να κρατάει την θέση του στον αγώνα και όχι να βγαίνουμε 10 επίθεση. Επίσης δεν παίζει ρόλο πότε μπορεί να παίζει ο καθένας, καλό είναι πάντως βραδινές ώρες αργά ώστε να μην περιοριζόμαστε από δουλειές και άλλα πράγματα. Επίσης στην συνέχεια όσοι πούμε να φτιάξουμε club ας αλλάξουμε emails να έχουμε έναν τρόπο γρήγορο επικοινωνίας και συνεννόησης. Λοιπόν όποιος θέλει με κάνει add στο ORIGIN (georgekant), μιλάμε για PC, και το club λέγεται Insomniacs , βρείτε το και μπείτε και σιγά σιγά οργανωνόμαστε. Εγώ οπως ειπα πριν (σε 4-3-3 με ένα κλασικο αμυντικο χαφ) παζω ως ενας απο τους δυο εσωτερικοςυ μεσους (Playmaker) ,όμως γενικα επεοδη μαρεσει το στυλ Μουτινιο και Τσαβι (ΕξαροΟχταροΔέκαρα) προσπαθω να τρεχω πανω κατω να μαρκαρω να σπαω τη μπαλα δεξια αριστερα ή και πισω οταν χρειαζεται.. γενικα πολλες πασσες και πιεση. Δεν με ενδιαφερει να σκοραρω τοσο πολυ οσο να δημιουργουνται οι καταλληλες προυποθεσεις και να παιζετε ποδοσφαιρικο παιχνιδι και οχι arcade... Ομως μπορω να παιξω και σαν κλαισκο αμυντικο χαφ ή κλασικο δεκαρι ή ακόμα και σα Στοπερ στην άμυνα (άλλωστε το πρωτο πραγμα που ειχα μαθει στο fifa (11) ήταν να παιζω αμυνα.. Δεν αποδιδω τοσο καλα σε θεσεις επιθετικου , εξτρεμ , τερματοφυλακα και ακραιων αμυντικων. Παντως Αν κανετε ομαδα για Pro Club θελει στην αρχη τουλαχιστον καμα δεκαρια παιχτες (για να μη μπαινουν Pc players), συνενοηση και προπονηση ωστε να υπαρχει συγκεκριμενο αγωνιστικο πλανο και φιλοσοφια πριν αρχισουν τα ranked παιχνιδια στο Seasons..Οχι τιποτα αλλο γιατι μονο ετσι θα το ευχαριστιουνται ολοι..
tugito Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 'Ανοιξα new topic για να μην χαλάμε αυτό το γενικό topic. http://www.insomnia.gr/topic/460371-fifa-13-pro-club-insomniacs/ γράψτε εκεί όσοι θέλετε τι θέση παίζετε (κάντε ότι θέλετε copy paste και από εδώ). 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 μου ρθε και μένα το cd key ..28€ παρακαλώ! και το εγκατέστησα πριν 2 ώρες . Επαιξα 1 ματς εναντια στο κομπιουτερ στο world class επιπεδο και νίκησα 4-0 είχα την Μπαρτσελονα εναντιων της Ρεαλ Σοσιεδαδ. Στον ονλαιν τώρα χαχαχα... έπαιξα έναν αγωνα στο pro club νίκησα 2-0 και έπαιξα και έναν στο Seasons και είχα την Dortmund και ο άλλος είχε την Liverpool . Τον Νίκησα 2-0 και αυτόν δύσκολα γιατί είχε πολύ lag και έβρεχε κιολας. Με το δεξί λοιπον μπηκα φετος . για να δουμε.. Πιο πριν πάντως που προσπαθυσα να παίξω ονλαιν στο Seasons έπαιρνα συνέχεια Μπαρτσελονα και μόλις έμπαινε στο παιχνίδι οι αντίπαλοι μου αποσυνδεότανε . 4 φορες έγινε αυτό. Ωσπου πήρα την Dortmund και έπαιξα όλο τον αγώνα
PolonosJ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Παιδια στο παιχνιδι εβαλα τα πορτ και ενεργοποιησα το UpNp και το firewall status εγινε πρασινο!!!Σημερα που μπηκα ομως ητανε και παλι κοκκινο ουτε καν moderate )
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 και μένα πράσινο(open) ήταν πριν .Μόνο 1 φόρα απο τις 4 που μπηκα στο παιχνίδι έγινε πορτοκαλί(moderate)
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 μου ρθε και μένα το cd key ..28€ παρακαλώ! και το εγκατέστησα πριν 2 ώρες . Επαιξα 1 ματς εναντια στο κομπιουτερ στο world class επιπεδο και νίκησα 4-0 είχα την Μπαρτσελονα εναντιων της Ρεαλ Σοσιεδαδ. Στον ονλαιν τώρα χαχαχα... έπαιξα έναν αγωνα στο pro club νίκησα 2-0 και έπαιξα και έναν στο Seasons και είχα την Dortmund και ο άλλος είχε την Liverpool . Τον Νίκησα 2-0 και αυτόν δύσκολα γιατί είχε πολύ lag και έβρεχε κιολας. Με το δεξί λοιπον μπηκα φετος . για να δουμε.. Πιο πριν πάντως που προσπαθυσα να παίξω ονλαιν στο Seasons έπαιρνα συνέχεια Μπαρτσελονα και μόλις έμπαινε στο παιχνίδι οι αντίπαλοι μου αποσυνδεότανε . 4 φορες έγινε αυτό. Ωσπου πήρα την Dortmund και έπαιξα όλο τον αγώνα ε μα και συ...πήρες τις ντόπες να παίξεις μια μια ομαδά..Πάρε μια ομάδα και παίξε με μια ομάδα να δεις τί γίνεται..χεχεχεχεχε. Από που το πήρες;Θα περιμένω να δω τί έκπτωση θα μου δώσει δώρο η ΕΑ για τα γεννέθλια μου στις 26 του μήνα (καλό μήνα κιολλας)
ektelion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν, έπαιξα κάμποσο (μόνο Seasons εννοείται). Ορίστε κάποιες πρώτες εντυπώσεις. Εξωαγωνιστικά, μου άρεσαν τα εξής: - Πλέον το παιχνίδι αποθηκεύει αυτόματα το τελευταίο σύστημα/squad που έχουμε επιλέξει. Δεν χρειάζεται να το ξαναφτιάχνουμε από την αρχή πριν από κάθε αγώνα. - Τα φίλτρα επεκτάθηκαν πέραν του DNF. Έτσι μπορούμε να επιλέξουμε αν θέλουμε να παίζουμε μόνο κόντρα σε clubs ή μόνο κόντρα σε εθνικές (κάτι που μας απαλλάσσει από ένα από τα χειρότερα exploits του περσινού FIFA), καθώς και αν θέλουμε να παίζουμε αυστηρά και μόνο με ομάδες ακριβώς ίδιας δυναμικότητας με τη δική μας (αυτό το τελευταίο είναι λίγο ρίσκο γιατί ίσως μετά περιορίζονται οι επιλογές αντιπάλων. Ο καιρός θα δείξει αν αντιμετωπίσουν πρόβλημα όσοι ενεργοποιήσουν αυτό το φίλτρο). - Αν κάνουμε minimize το παράθυρο δεν χάνουμε αυτόματα τον αγώνα όπως γινόταν πέρσι. Αυτό, πέρα από την εξάλειψη ενός παράγοντα τεράστιου εκνευρισμού (π.χ. στο FIFA 12 έχω χάσει παιχνίδι "στα χαρτιά" επειδή το παράθυρο του FIFA ελαχιστοποιήθηκε γιατί μου έστειλαν μήνυμα στο Google Talk), περιορίζει κάπως τα rage quits, αφού άλλο να κάνεις ένα απλό alt+tab και άλλο να πρέπει να μπεις στο menu και να πατήσεις exit για να βγεις από τον αγώνα. Εκτός αν τα έχεις πάρει τόσο στο κρανίο που δεν σε ενδιαφέρει να παίξεις κι άλλο, οπότε πατάς alt+f4 και τελείωσε η υπόθεση. - Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα συνδεσιμότητας. Το παιχνίδι μού έχει κρασάρει δύο φορές στα περίπου 50 παιχνίδια που έχω παίξει και ο αγώνας δεν μέτρησε. Το μεγάλο πρόβλημα που ελπίζω να φτιαχτεί γρήγορα, είναι ότι πολλές φορές το παιχνίδι κολλάει στην αρένα ακριβώς πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αφού όπως είπα πριν η ελαχιστοποίηση του παιχνιδιού δεν ισοδυναμεί πλέον με επιστροφή στο μενού. Η μόνη λύση σε αυτή τη φάση είναι το alt+f4. - Ωραία και η προσθήκη πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες (πέρα από την άνοδο δηλαδή μπορούμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα της κατηγορίας μας το οποίο και μπαίνει στην τροπαιοθήκη μας). Ακολουθούν οι παρατηρήσεις μου για το αγωνιστικό κομμάτι. Εδώ οφείλω να σημειώσω ότι γενικά δεν έχω χάσει και πολλές φορές (έχω έξι ήττες σε 50 αγώνες), οπότε ως κλασικός Έλληνας αυτό μου αρκεί και δεν κάθομαι να ψειρίσω το παιχνίδι για να βρω τα αρνητικά του! Ορίστε, όμως, τι μου έχει κάνει πιο χτυπητή εντύπωση μέχρι στιγμής: - Η impact engine έχει αναιρεθεί ουσιαστικά. Τα τουρλουμπούκια (τουλάχιστον εξ αιτίας της) αποτελούν παρελθόν. Βέβαια από την άλλη δεν ρίχνεις επιθετικό κάτω ούτε με μπουλντόζα. Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι, και μου φαίνεται ότι μετά από τόσο κράξιμο η ΕΑ πέρασε στο αντίθετο άκρο. - Ενδιαφέρουσα προσθήκη το first touch, αλλά θέλει πολυυυυυυυυυ ραφινάρισμα ακόμη για να μπορέσουμε να πούμε ότι μοιάζει ρεαλιστικό. Γενικά, δεν υπάρχει η διαφοροποίηση που θα έπρεπε ανά περίσταση. Τι εννοώ; Άλλο να πρέπει να κοντρολάρεις σιγανή πάσα από τα πέντε μέτρα κι άλλο σέντρα 30 μέτρων, αγαπητή ΕΑ. - Πέρσι γκρίνιαζα για την ΑΙ και κυρίως για την αδράνεια των ποδοσφαιριστών που ελέγχει (ένθεν κι ένθεν), η οποία απορρέει από το γεγονός ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί τη θέση της μπάλας ή/και των αντιπάλων μετά από κόντρα. Αυτό το πρόβλημα ήταν πιο αισθητό στο κέντρο της άμυνας, αλλά και πάλι το καταλαβαίναμε καλύτερα εμείς οι καμμένοι. Δεν ήταν δηλαδή προφανές σε επιφανειακό επίπεδο. Πλέον, όμως, χάρη στις άπειρες κόντρες και γκέλες που γίνονται σε κάθε αγώνα ελέω first touch, ακόμη και ο πιο casual φιφαδόρος θα απορήσει δεκάδες φορές σε κάθε αγώνα, βλέποντας τον παίκτη που ελέγχει η ΑΙ να κοιτάει αμέριμνος την μπάλα να περνάει από δίπλα του μετά από κάποια κόντρα ή από κάποιο λάθος κοντρόλ. - Στο FIFA 12 ο αμυντικός ήταν χαμένος από χέρι στο ένας εναντίον ενός. Ειδικά σε πλαγιοπήσεις, χωρίς double team είχες φάει την ντρίπλα άνετα. Πλέον αυτό είναι ακόμη πιο έντονο, και μάλιστα αν φας την ντρίπλα μετά δεν φτάνεις τον επιθετικό ούτε με εξωλέμβιο. Παρόλα αυτά, αυτό ισχύει περισσότερο αν ο επιθετικός έχει ήδη αναπτύξει μια κάποια ορμή. Η κλασική ντρίπλα τύπου παίρνω την μπάλα με τον αμυντικό στην πλάτη, κάνω ένα τακ προς την αντίθετη κατεύθυνση και τον αφήνω να κοιτάει πάλι την πλάτη μου αλλά αυτή τη φορά από την άλλη μεριά, δεν πιάνει πλέον. Αν, όμως, είστε ήδη εν κινήσει, δεν χρειάζεται καν να πατάτε LT για να του σκάσετε την ντρίπλα. - Απίστευτα δυνατά σουτ. Το 90% πάει μέσα. Έχω βγάλει γκολ με σουτ που ούτε καν θα διανοούμουν να επιχειρήσω στο 12. Το finesse που το χρησιμοποιούσα κατά κόρον πέρσι πλέον το έχω χρησιμοποιήσει μόνο δυο φορές (και το έχασα και στις δύο). Σε όλες τις άλλες τραβάω ένα μύτο και σκίζω τα δίχτυα. Έχουν φτιάξει και οι λόμπες κάπως, ειδικά αν έχουμε την ψυχραιμία να πατήσουμε και LT πριν τις επιχειρήσουμε. - Λύθηκε ένα τεράστιο παράπονο που είχα: Οι μπαλιές στον κενό χώρο (through balls ή "τριγωνάκι" που λέγαμε και στο PES). - Απίστευτα κινητικοί οι επιθετικοί. Ειδικά στο 4-4-2 με ρόμβο που παίζω εγώ τα εξτρέμ εναλλάσσονται και προωθούνται τόσο στο κέντρο όσο και στα άκρα, ανάλογα με το πού βρίσκεται το δεκάρι. Κι αυτά χωρίς να έχω πειράξει καθόλου τα quick tactics. - Τα στόπερ παραμένουν ζώα. Καμία επαφή με τα τεκταινόμενα. Μόνο κατά τύχη αν είναι να μαρκάρουν σωστά τον αντίπαλο επιθετικό. Για αυτό άλλωστε και είναι πιο "παραγωγικές" οι σέντρες φέτος. - Ο λεγόμενος κανόνας του πρώτου γκολ δεν ισχύει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Έχω καταφέρει να γυρίσω μέχρι και 2-0 εναντίον μου και γενικά έχω κάνει άπειρες ανατροπές. Νιώθεις ότι μπορείς να γυρίσεις το παιχνίδι ακόμη κι αν μείνεις πίσω στο σκορ, ενώ στο FIFA 12 το πρώτο γκολ σού έδινε τεράστιο προβάδισμα. Αυτά επί του παρόντος. Το παιχνίδι σίγουρα απέχει πολύ από το να το πεις ρεαλιστικό, αλλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον το βρίσκω διασκεδαστικό. Η συνέχεια θα δείξει. Σημειώνω ότι μόλις ανέβηκα division 4 και παίζω μόνο με Παναθηναϊκό. Ορίστε και το γκολάκι χάρη στο οποίο ανέβηκα κατηγορία: http://www.ea.com/in...s/ugc/137363186 Και μία ωραία σεντρίτσα που έβγαλα τις προάλλες: http://www.ea.com/in...s/ugc/137189955 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ε μα και συ...πήρες τις ντόπες να παίξεις μια μια ομαδά..Πάρε μια ομάδα και παίξε με μια ομάδα να δεις τί γίνεται..χεχεχεχεχε. Από που το πήρες;Θα περιμένω να δω τί έκπτωση θα μου δώσει δώρο η ΕΑ για τα γεννέθλια μου στις 26 του μήνα (καλό μήνα κιολλας) Aπο δω το πήρα.Εκανε 4 ώρες και 53 λεπτά ακριβώς να μου έρθει το εμαιλ με τον κωδικό.Άργησε λίγο αλλά τι να πεις... www.cdkeyhouse.com/
chill Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 www.cdkeyhouse.com/ Δεν έχει και τα καλύτερα ratings στο wot πάντως..... Όταν πέσει η τιμή σε normal επίπεδα θα σας κάνω join και εγώ, γιατί 30+€ για παιχνίδι pc που δεν είναι της blizzard () ή cod (ναι μου αρέσει και τα βγάζει τα λεφτά του) δεν σκάω με τίποτα. Φέτος πάντως και μετά από το 2007 επιστρέφω στο fifa στα pc. 5 χρόνια στο ps3 ήταν πολλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα