Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nzeppos το εκανα και αυτο με το DMZ και παλι το ιδιο restrictive

http://www.wehellas....showtopic=26344

Και εδω διαβασε που το ποσταρε το ιδιο ο Padelis και φαινεται (το γραφουν στην 2η σελιδα) οτι δουλεψε.

http://www.insomnia....-v8-nat-strict/

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο φορητό που έκανα ενεργοποίηση μέσω Αμερικής (proxy) οι καρτέλες με τα σκορ, κάρτες κ.α είναι με τα γραφικά από ESPN ενώ στο σταθερό PC που ενεργοποίησα χθες οι αντίστοιχες καρτέλες έχουν τα κλασικά γραφικά της EA. Φυσικά τα ESPN γραφικά είναι πιο ωραία.... Όχι ότι αλλάζει κάτι στο παιχνίδι που απλά είναι φοβερό!!!!

Δημοσ.

πραγματικα οτι να ειναι .....χτες ειχα πρασινα στο firewall...σημερα ανοιξα το πισι...κοκκινισε ο τοπος..χωρις να πειραξω τιποτα....

Μην ανησυχείς, μάλλον τυχαίο είναι αυτό. Φόρτωσέ το ξανά, δοκίμασε να παίξεις κανα αγώνα και λογικά θα επανέλθει στο σωστό status.

Δημοσ.

Φετος στο seasons θέλει προσοχή στις επιλογές αναζήτησης. Εκτός απο τα manual/semi/assisted θέλει σωστές επιλογές στο αν θές να παίξεις με σολο παίχτη η και με guest εγώ επειδή παίζω μόνος έχω βάλει σολο. Επίσης ενα καλό αν το έχω καταλάβει σωστά είναι οτι πλέον αν παίζεις με εθνική πχ μπορείς να βάλεις επιλογή να σε βάζει μόνο με εθνικές.

Και εμένα με espn είναι αν και δε το ενεργοποιήσα απο αμερική.

Δημοσ.

Το καλό επίσης είναι ότι μπορείς να επιλέξεις να παίζεις μόνο με αντιπάλους ίδιας δυναμικότητας. Για να μην έχουμε τα περσινά αίσχη που στα περισσότερα παιχνίδια που επέλεγα τον Ολυμπιακό, μού έπεφτε αντίπαλος η Μπαρτσελόνα, Ίντερ, η Μπάγερν και το κακό συναπάντημα. Επίσης πολύ θετικό το ότι κρατάει αυτές τις ρυθμίσεις και δεν πρέπει να τα ξανασετάρουμε κάθε φορά που φορτώνουμε το παιχνίδι (όπως πέρσι).

Δημοσ.

Επίσης ενα καλό αν το έχω καταλάβει σωστά είναι οτι πλέον αν παίζεις με εθνική πχ μπορείς να βάλεις επιλογή να σε βάζει μόνο με εθνικές.

Καλο!!

Δημοσ.

Πολυ Ωραιο ΤΟ Fifa 13 παιδια οτι και να λετε.. Το Demo ηταν απογοητευτικο σαν ρυθμος παιχνιδιου (πολυ γρηγορο) όμως στο κανονικο παιχνιδι είναι πολύ ποδοσφαιρικά τα ματς (αν προπαθέις να πάιξεις με βάση το κανονικό ποδόσφαιρο..). εχουν χαμηλώσει το ρυθμό (πάντα για Legendary επίπεδο μιλαω) . Για μένα είνα καλυτερο το fifa 13 από το 12 και μου εκανε ευχαριστη εκληξη γιαιτ ειχα απογοητευτει απο το demo.

Λέω να δώσω μια δευτερη ευκαιρια στα Pro Clubs φέτος γιατι με Seasons όπως τα εχουν κανει ειναιι πολύ δελεαστικά. Αν κάνετε καμια ομάδα για 11vs11 και θέλετε ένα Καλό PLAYMAKER να τρέχει πανω κάτω να "κόβει και να ράβει" , Count Me in. Ειδικά σε 4-3-3 με ένα κλασικό αμυντικό χαφ , μπορώ να παίξω ώς ενας απο τους δυο εσωτερικούς μέσους (αν ανεβάσω και λίγο τον VP μου..). Αρκεί να μην παιζετε οπως παιζουν στα φιλικα που ο καθενας παιζει για την παρτυ του και οχι για την ομαδα...

Δημοσ.

Πολυ Ωραιο ΤΟ Fifa 13 παιδια οτι και να λετε.. Το Demo ηταν απογοητευτικο σαν ρυθμος παιχνιδιου (πολυ γρηγορο) όμως στο κανονικο παιχνιδι είναι πολύ ποδοσφαιρικά τα ματς (αν προπαθέις να πάιξεις με βάση το κανονικό ποδόσφαιρο..). εχουν χαμηλώσει το ρυθμό (πάντα για Legendary επίπεδο μιλαω) . Για μένα είνα καλυτερο το fifa 13 από το 12 και μου εκανε ευχαριστη εκληξη γιαιτ ειχα απογοητευτει απο το demo.

Λέω να δώσω μια δευτερη ευκαιρια στα Pro Clubs φέτος γιατι με Seasons όπως τα εχουν κανει ειναιι πολύ δελεαστικά. Αν κάνετε καμια ομάδα για 11vs11 και θέλετε ένα Καλό PLAYMAKER να τρέχει πανω κάτω να "κόβει και να ράβει" , Count Me in. Ειδικά σε 4-3-3 με ένα κλασικό αμυντικό χαφ , μπορώ να παίξω ώς ενας απο τους δυο εσωτερικούς μέσους (αν ανεβάσω και λίγο τον VP μου..). Αρκεί να μην παιζετε οπως παιζουν στα φιλικα που ο καθενας παιζει για την παρτυ του και οχι για την ομαδα...

Εμένα πάλι το τελικό Fifa13 μού φαίνεται πιο γρήγορο από το demo αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. Όπως και να' χει έπρεπε να το είχαν κάνει ένα κλικ πιο αργό, υπάρχει αρκετός κόσμος που γκρινιάζει γι' αυτό το πράγμα. Τώρα για legendary κλπ δεν ξέρω, γιατί παίζω μόνο online (άντε και τα σπασ@ρχίδικ@ εβδομαδιαία challenges).

Εννοείται πως αν φτιάξουμε ομάδα, θα πρέπει να παίζουμε σωστή μπάλα, να κρατάμε θέσεις και αποστάσεις κλπ. Αν είναι να μαζευτούμε 5 strikers κι άλλα τόσα "δεκάρια" καλύτερα να το ξεχάσουμε... Εγώ παίζω σταθερά αριστερό μπακ.

Ρε παιδια το H2H γιατι το κανανε ετσι χωρις βαθμους και παιζεις μονο απλο αγωνα??? τι βλακεια ειναι αυτο

Τι εννοείς; Το H2H seasons είναι όπως πέρσι. Ξεκινάς από 10η κατηγορία και ανεβαίνεις σταδιακά αν πιάσεις τους βαθμούς που απαιτούνται. Μια προσθήκη είναι πως φέτος υπάρχουν περισσότερα κύπελλα και επι μέρους πρωταθλήματα (δηλαδή αν βγούμε πρώτοι στην Division 10, δεν θεωρείται πως απλώς προβιβαστήκαμε αλλά ότι πήραμε και το αντίστοιχο πρωτάθλημα). Το ακόμα πιο ωραίο είναι πως όλη αυτή η διαδικασία ισχύει πλέον και για τα Pro Clubs.

Δημοσ.

Εμένα πάλι το τελικό Fifa13 μού φαίνεται πιο γρήγορο από το demo αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. Όπως και να' χει έπρεπε να το είχαν κάνει ένα κλικ πιο αργό, υπάρχει αρκετός κόσμος που γκρινιάζει γι' αυτό το πράγμα. Τώρα για legendary κλπ δεν ξέρω, γιατί παίζω μόνο online (άντε και τα σπασ@ρχίδικ@ εβδομαδιαία challenges).

Εννοείται πως αν φτιάξουμε ομάδα, θα πρέπει να παίζουμε σωστή μπάλα, να κρατάμε θέσεις και αποστάσεις κλπ. Αν είναι να μαζευτούμε 5 strikers κι άλλα τόσα "δεκάρια" καλύτερα να το ξεχάσουμε... Εγώ παίζω σταθερά αριστερό μπακ.

Τι εννοείς; Το H2H seasons είναι όπως πέρσι. Ξεκινάς από 10η κατηγορία και ανεβαίνεις σταδιακά αν πιάσεις τους βαθμούς που απαιτούνται. Μια προσθήκη είναι πως φέτος υπάρχουν περισσότερα κύπελλα και επι μέρους πρωταθλήματα (δηλαδή αν βγούμε πρώτοι στην Division 10, δεν θεωρείται πως απλώς προβιβαστήκαμε αλλά ότι πήραμε και το αντίστοιχο πρωτάθλημα). Το ακόμα πιο ωραίο είναι πως όλη αυτή η διαδικασία ισχύει πλέον και για τα Pro Clubs.

Δηλαδη επαιξα τωρα ενα παιχνιδι H2H κερδισα και δεν μου εδωσε βαθμους τιποτα δηλαδη απλα μου βγαζει να πατησω αναζητηση να βαλω ποσα λεπτα θελω,να διαλεξω τα κουμπια με manual semi kai any , ποσα αστερια να εχει ομαδες και τετοια!!!Η μηπως μπαινω σε λαθος mode χαχαχα !!!Παω στο ονλινε custom games και μετα Η2Η

Δημοσ.

Δεν ξέρω εμένα μου φάνηκε πιο αργός ο ρυθμός πιο ποδοσφαιρικός απο το demo..τωρα αν ειναι και μένα ιδέα μου τι να πω.. Online 1v1 ακόμη δεν εχω παίξει καθοτι εχω κολήσει με τα Pro Club ματσακια.. Πάντως αυτό που διάβασα τελευταια οτι το Προ ειναι φετος πιο ρεαλιστικο απο το Φιφα δεν ισχυει με την καμια..

Για το 11vs11 να το οργανωσετε θα εχει πολυ πλακα! Εγω παιζω Playmaker οχι κλασικό δεκάρι. Μαρεσει το στυλ του Μουτίνιο της πορτο και του Τσαβι της Μπαρτσα που κυριως Πασαρουν οργανωνουν και Πρεσαρουν πολυ. Και το ποδοσφαιρο κατοχής το ξέρω πολύ καλα.. Γιαυτο λέω και το 4-3-3 ωστε να χωράνε δυο τετοιοι παιχτες ως εσωτερικοί μεσοι μή φαγωθούμε πιος θα πρωτοπαίξει δεκάρι :P

Δημοσ.

Δηλαδη επαιξα τωρα ενα παιχνιδι H2H κερδισα και δεν μου εδωσε βαθμους τιποτα δηλαδη απλα μου βγαζει να πατησω αναζητηση να βαλω ποσα λεπτα θελω,να διαλεξω τα κουμπια με manual semi kai any , ποσα αστερια να εχει ομαδες και τετοια!!!Η μηπως μπαινω σε λαθος mode χαχαχα !!!Παω στο ονλινε custom games και μετα Η2Η

Παίζεις σε λάθος mode. Αυτό είναι unranked head to head. Πρέπει να πας στο "Seasons".

Δεν ξέρω εμένα μου φάνηκε πιο αργός ο ρυθμός πιο ποδοσφαιρικός απο το demo..τωρα αν ειναι και μένα ιδέα μου τι να πω.. Online 1v1 ακόμη δεν εχω παίξει καθοτι εχω κολήσει με τα Pro Club ματσακια.. Πάντως αυτό που διάβασα τελευταια οτι το Προ ειναι φετος πιο ρεαλιστικο απο το Φιφα δεν ισχυει με την καμια..

Για το 11vs11 να το οργανωσετε θα εχει πολυ πλακα! Εγω παιζω Playmaker οχι κλασικό δεκάρι. Μαρεσει το στυλ του Μουτίνιο της πορτο και του Τσαβι της Μπαρτσα που κυριως Πασαρουν οργανωνουν και Πρεσαρουν πολυ. Και το ποδοσφαιρο κατοχής το ξέρω πολύ καλα.. Γιαυτο λέω και το 4-3-3 ωστε να χωράνε δυο τετοιοι παιχτες ως εσωτερικοί μεσοι μή φαγωθούμε πιος θα πρωτοπαίξει δεκάρι :P

Ούτε για αστείο πιο ρεαλιστικό το Pro από το Fifa. Να πεις ότι το Pro έχει ίσως πιο καλό ΑΙ ή πιο ωραία μακρινά σουτ, πάει στο καλό. Αλλά σε θέματα online ή gameplay δεν υπάρχει σύγκριση κατ' εμέ.

Κι εγώ έχω κολλήσει με το Pro Clubs κι έχω παίξει μόλις δυο-τρία H2H και 2vs2.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα ξενερωσα με το προ κλαμπς γιατι ολοι παιζουν μονοι τους σαν μωρα και δεν κρατανε τις θεσεις τους!!!

Ετσι Ακριβως είναι.. Καθολου ποδοσφαιρικα ματς..ο καθενας περνει τη μπαλα παει προς τα μπροστα και οτι βγει.. Καθολου τακτικη..Εγω παιζω για να εξελιξω τον παιχτη μου γιατι θελω να μπω σε ομαδα που να εχει καποια στοιχειωδη οργανωση και πλανο παιχνιδιου.. Γιαυτο Αμα καναμε μια ομαδα με την καταληλη προπονηση και συνενοηση θα ηταν καλη φαση. Ειδικα τωρα που μπηκαν και Seasons στα Pro Clubs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...