aslanG7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 ρε παιδια να ρωτησω. εχει κυκλοφορησει στον θειο το παιχνιδι για pc? Οχι ακομη
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω όχι ακόμα και είναι αστείο που όλη τη βδομάδα το περιμέναμε να διαρρεύσει κιόλας...
gavros10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω όχι ακόμα και είναι αστείο που όλη τη βδομάδα το περιμέναμε να διαρρεύσει κιόλας... ναι ειναι για να γελας. εβγαινε καθε μερα για καμια εβδομαδα μια ψευτικη εκδοση και τωρα που εχει βγει δεν βγαζουν καμια, εστω ψευτικη 1
tugito Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Όποιος θέλει να με προσθέσει στο origin είμαι ο georgekant. Το παιχνίδι είναι τέλειο, ότι τελειότερο έχει βγει και σαφώς καλύτερο από το demo, το αλλάξαν αρκετά. Online παίζω τέλεια παρόλο το strict (Και στο 12 πάντα strict είχα ακόμα και με DMZ) αλλά καλύτερα να φτιάξουμε μια ομάδα για να παίζουμε όλοι μαζί γιατί στο Online 11vs11 κανείς δεν τηρεί τις θέσεις, είναι μάλλον 10χρονα οι περισσότεροι.
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Είμαι μέσα για ομάδα. Πάντως σε όσα 11vs11 έχω παίξει μέχρι στιγμής, σαν να έχει βελτιωθεί λίγο η ποιότητα του κόσμου σε σχέση με το παρελθόν. Δεν έχω δει φαινόμενα να πηγαίνουν να κάθονται όλοι οι αμυντικοί περίπτερο στην επίθεση ή να ορμάνε 5-6 επιθετικοί χωρίς να υπάρχει κανένας να μαρκάρει. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουμε και τερματοφύλακες ταλιμπάν ή τύπους που δεν δίνουν από το δεξί στο αριστερό. Τουλάχιστον 2-3 αγώνες που έπαιξα τώρα δεν είχε lag. Στον τελευταίο έκανα και την πρώτη μου ασίστ και τελικά βγήκα MVP με 6.90 (πράγμα σπανιότατο για αριστερό μπακ). Γενικά πάντως αν παίζεις με τυχαίους δεν το ευχαριστιέσαι...
tugito Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασα και τα ports, παραμένει restricted. Cyta - Pirelli και ports δεν παίζει στο fifa. Από περσι. Επίσης τώρα μου κάνει κάτι που έκανε και χτες καποια φάση. Σε βάζει να παίξεις και εκεί που σουτάρεις στο practice μέχρι να φορτώσει κολλάει εκεί και όλο σουτάρεις και δεν μπορεις να βγεις ουτε να κανεις τιποτα και δεν σε συνδεει με τον αλλον ποτε. Εκει αναγκαστικά το κλείνω και το ξαναφορτώνω. Αυτά τα bugs να διορθώσουν. Επισης δεν ξέρω τι αλλάξανε με το σημερινό patch αλλά έχω πολύ πιο έντονο το κακό κοντρόλ. Αυτό ήταν τέλειο να υπάρχει αλλά όχι τόσο έντονα/συχνά, ελπίζω να το σταθεροποιήσουν. Για ομάδα μέσα. Πως να την ονομάσουμε; Και όποιος θέλει μπαίνει. Πρέπει να το ψάξουμε λίγο. Επίσης κανα πρωτάθλημα να οργανωθεί.
PolonosJ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Nzeppos Ενεργοποιησα το upnp με ενα τικ αλλα παλι τζιφος πλαι λεει οτι ειναι restrictive αλλα πρεπει να κανω τα πορτ και επειδη δεν εχω ιδεα πως τα κανω τα πορτ!!!Αλλα επισης στην αναζητηση παικτη στο H2h δεν βρισκει τιποτα γιατι ετσι ρε παιδια καποια βοηθεια
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Κάπου στο router σου θα έχει επιλογή για port forward ή NAT->Virtual Server ή κάτι τέτοιο. Ρίξε μια ματιά στο manual. Επίσης δοκίμασε να βάλεις το PC σε DMZ, έστω και για λίγο. Υπάρχει η σχετική επιλογή στο router, συνήθως μέσα στο μενού του Firewall. Έπαιξα μερικά 11vs11 ακόμα χωρίς καθόλου lag (κλασικά νίκη δεν είδαμε). Άρα το μεσημεριανό μάλλον έτυχε. Τώρα φαίνεται να υπάρχει θέμα με το check των online squads, γιατί δεν μπορεί να τις κατεβάσει και άρα δεν δουλεύει κανένα ranked mode. Από H2H seasons μέχρι τα κλασικά challenges. Υπομονή. Επίσης το σκάλωμα με την αρένα το έπαθα κι εγώ μια φορά και αναγκάστηκα να βγω με Alt-F4. Κάποιοι φίλοι μου είχαν το ίδιο πρόβλημα. Πιθανότατα είναι θέμα σύνδεσης με τους servers. edit: η αποτυχία στο check των online rosters φαίνεται να είναι γενικό πρόβλημα που ξεκίνησε πριν μισή ώρα περίπου. http://forum.ea.com/.../0/1961822.page
PolonosJ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω παταω αναζητηση στο H2h και δεν βρισκει ποτε παικτη!!!
padelis71992 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μια λύση που νομίζω πως πιάνει σε αυτό ίσως είναι ιδέα μου είναι να πάτε στο my fifa 13 online και να κανετε μια synchronize στα hospitality settings και να δοκιμάσετε να ξανα ψάξετε.
PolonosJ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο ειναι δηλαδη εδω τι ακριβως κανω?Εκει που λεει Any εχει επιλογη TCP UDP
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ωχ τώρα τα μενού των Thomson δεν τα καλοθυμάμαι, τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη δουλειά. Έχω κανα χρόνο να το δω, οπότε καλύτερα να το γκουγκλάρεις ή να δεις κανα video σαν αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=Qd1b21JRNjA Θα σου πρότεινα πριν απ' όλα να δοκιμάσεις να βγάλεις σε DMZ το PC ώστε να αποκλείσεις την περίπτωση να φταίει κάτι στα Windows (κάποιο firewall ή κάτι άλλο). Περισσότερα εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=Q3mNNf42FDw 1
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Τα challenges παραμένουν ασύλληπτα εκνευριστικά. Τα προβλήματα του ΑΙ φαίνονται σε όλο τους το μεγαλείο όταν κυνηγάς σκορ και δεν προλαβαίνεις να κάνεις το παιχνίδι σου. Στα μεγάλα επίπεδα είναι πολύ δύσκολο να του πάρεις την μπάλα άπαξ και αρχίσει τις σβούρες ή τα 1-2, όλες οι κόντρες πάνε πάνω του, οι περισσότερες απομακρύνσεις απελπισίας πάνε σε παίκτη του (λες και ο αμυντικός προλαβαίνει να σημαδέψει την ώρα που διώχνει με τυφλή κεφαλιά ή ανάποδο ψαλίδι...), τα δοκάρια πάνε σύννεφο κλπ. Το μόνο καλό φέτος είναι ότι μπορούμε να επιλέξουμε το επίπεδο δυσκολίας του challenge (με την αντίστοιχη ανταμοιβή σε EXP και φράγκα). Οπότε από εδώ και μπρος θα το βάζω στο πιο εύκολο και να πάει να πνιγεί. Δεν θα μου πηγαίνει 200 η πίεση βραδιάτικο με τις μλκιες που είδα. Επίσης ποιος αντίχριστος εκεί στην ΕΑ έχει σκεφτεί ότι το ΑΙ πρέπει να κάνει ΟΛΕΣ τις αλλαγές του κατά τη διάρκεια του challenge. Είναι απερίγραπτα εκνευριστικό να περιμένεις 3 φορές μέσα σε 20-30 λεπτά αγώνα για να γίνουν οι αλλαγές, έλεος.
PolonosJ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Nzeppos το εκανα και αυτο με το DMZ και παλι το ιδιο restrictive
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα