stratigos24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 @xtrmsnpr Δεξου με βρε στο origin....που πηρες gw2 και δεν το εχεις ξαναανοιξει απο τοτε...
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά τα Draytek αλλά έχουν κι αυτά τα κουσούρια τους. Το συγκεκριμένο έχει θέμα με το wifi module που "σκάει" κάθε λίγες μέρες και πρέπει να το κάνω restart (ευτυχώς δεν χρειάζεται ολόκληρο το router αλλά μόνο το wifi service μέσω telnet, οπότε το επανεκκινώ μέσα σε 5" με σκριπτάκι). Δυστυχώς είναι πολύ ειδική περίπτωση και δεν μπορεί να γίνει firmware update για να λυθεί το πρόβλημα. Μικρό το κακό. Όσο για το Fifa, αν και προσωπικά το περίμενα να πέσει στα 25 ευρώ (σε σχέση με τα περσινά 19), αυτή τη στιγμή σχεδόν όλοι οι CD key sellers κυμαίνονται στα 28-30 ευρώ. Νομίζω το φθηνότερο μαγαζί (που να είναι και αξιόπιστο) είναι αυτό εδώ στα 27 ευρώ: http://www.cdkeyhous...key-origin.html Τώρα το παιχνίδι ότι έχει αλλαγές, έχει. Αλλά δεν ξέρω πόσο αισθητές είναι. Όσοι έπαιζαν Fifa12 μέχρι πρότινος και πέρασαν απευθείας στο 13 (χωρίς να δοκιμάσουν το demo) μιλάνε για διαφορετικό παιχνίδι. Πολύ πιο γρήγορο, ειδικά σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις των παικτών, με αρκετά πιο δύσκολα first touch controls, με μάλλον μεγαλύτερη δυσκολία στο να μαρκάρεις (ειδικά ώμο με ώμο) κλπ. Προσωπικά, έχοντας μήνες να παίξω το περσινό Fifa αλλά με 12+ ώρες λιωσίματος του demo, δεν μου φαίνεται να έχει σημαντικές αλλαγές. Μέσες-άκρες τα ίδια με πέρσι είναι, τουλάχιστον στη φιλοσοφία του. Αν μη τι άλλο έχει μερικές ωραίες (αν και μικρές) προσθήκες στο online που το κάνουν πιο ενδιαφέρον. Το πόσο καλό είναι συνολικά, θα δείξει ο χρόνος και τα patch που θα βγουν.
PolonosJ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια εγω οπως και περυσι δεν πηραξα τιποτα απο το μοντεμ απλα περασα το παιχνιδι και δεν πειραξα τιποτα εχω αυτο που μου εδωσε η cyta το thomsos th87 λεγετε αν θυμαμαι καλα!!!Ειναι καλυτερο αμα πειραξω τιποτα ρυθμισεις απο το ρουτερ ή να το αφησω ετσι οπως ειναι??
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Αν στο firewall status εντός παιχνιδιού σου βγάζει ένδειξη "Open" (πράσινο), τότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πειράξεις κάτι.
Kapami Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι καλύτερο να το κάνουμε lock στα 60 fps ή όχι? Το έχει δοκιμάσει κανείς?
PolonosJ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 το firewall status nzeppos που το δειχνει για να το δω ???Και επισης παιδια λεει σημερα ονλινε η κολλαει τερμα??
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 @xtrmsnpr Δεξου με βρε στο origin....που πηρες gw2 και δεν το εχεις ξαναανοιξει απο τοτε... καλά ντε!Είπαμε και μεις να παίξουμε σα μικρά παιδιά,ξινό μας το βγάζετε Να το έκανα!
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 το firewall status nzeppos που το δειχνει για να το δω ???Και επισης παιδια λεει σημερα ονλινε η κολλαει τερμα?? Όταν μπεις μέσα στο παιχνίδι, πήγαινε στο μενού που λέει "Online" (χωρίς να μπεις μέσα σε αυτό) και θα σου δείξει το status πάνω αριστερά στην οθόνη. Σήμερα γενικά φαίνεται να κολλάει αρκετά, ενώ χθες βράδυ ήταν μια χαρά. Προφανώς έχουν μπει οι πάντες να το δουν, μέρα κυκλοφορίας είναι άλλωστε. Φοβάμαι ότι όλο το Σ-Κ έτσι θα πάει
padelis71992 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω το πρωι 5 παιχνίδια που επαιξα απο τις 12 μεχρι τις 2 ήταν κομπλέ.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 τι να σας πω βρε παίδες..άμα είστε οκ με τα modems( pirelli/zte/net faster iad για πέταμα κατεμέ και πολλών,και ίσως lagαρετε και τον άλλον),αλλά άμα σας βολεύει τότε πάω πάσο..Καλό θα ήταν να είχατε ένα πιο καλό πάντως..Και τα thomson λίγα..Αλλά οκ. Τί λεει το παιχνίδι βρε παίδες;Σε λίγο καιρό θα σας έρθω και γω! Και ποια είναι τα καλά τότε?
Kapami Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 To οnline εναν αγώνα που έπεξα,είχε λίγο lag πρός το τέλος. Κατα τα άλλα πολύ καλό.
PolonosJ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια στα settings τα Fps που ειναι καλα να τα βαλω το παιχνιδι το παιζω ανετα στα φουλ αλλα βλεπω κανει κατι ψιλο κολληματα ισα ισα που φενονται
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Κατ' αρχάς τις οποιες δοκιμές καλό είναι να τις κάνεις σε offline αγώνα, γιατί αν μιλάς για online τα κολλήματα που λες μπορεί να οφείλονται και σε lag. Εγώ το έχω να κλειδώνει στα 60fps αλλά δεν νομίζω να υπάρχει "σωστή" και "λάθος" ρύθμιση. Δοκίμασέ τις και τις τρεις μέχρι να βρεις ποιά σου δουλεύει καλύτερα. Για το Restrictive που σου έβγαλε, ξεκίνα ενεργοποιώντας τη λειτουργία UPnP του router σου και βλέπουμε. Αν δεν δουλέψει ούτε έτσι, τότε κάνε port forward τις πόρτες που απαιτεί το Fifa13 (γκούγκλαρέ το ή δες μερικά μηνύματα πιο πίσω, το αναφέραμε). Ο σκοπός είναι το status να γίνει τουλάχιστον Moderate ή ακόμα καλύτερα Open.
kjtzemis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 ρε παιδια να ρωτησω. εχει κυκλοφορησει στον θειο το παιχνιδι για pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα