Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

FIFA 13 PS3 players simply need to open the following Ports on your connection:

UDP: 3074; 3659; 6000

TCP: 80; 443; 10000 - 10099; 42127; 3659

FIFA 13 PC players should also open these ports:

UDP: 9565; 9570; 9000 - 9999; 3659

TCP: 9946; 9988; 42124; 10000 - 20000; 3569

And FIFA 13 Xbox 360 players should open the following:

UDP: 88; 3074; 53; 3659

TCP: 3074; 53; 80; 3659

χμμμ τωρα που το ξαναβλεπω , λεει PC users ALSO open....αλλα εγω ανοιξα μονο αυτες που λεει απο κατω...δεν ανοιξα ΚΑΙ αυτες του PS3

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κι εμένα αυτό το "ALSO open" μου έκανε εντύπωση. Καλού κακού τις έχω ανοίξει όλες, αλλά ακόμα moderate... Το ψάχνω.

Δημοσ.

Για ριξτε και μια ματια και στο ποια ports ειχα ανοιξει εγω στο 12:

post-182562-0-16874400-1348829693_thumb.png

Το port 80 μου εχει κατσει οτι ειναι το πιο σημαντικο μαζι και το 443 μετα, οχι βεβαια οτι δεν χρειαζονται και τα αλλα.

Α και για οσους εχουν skype και μιλανε ταυτοχρονα οταν παιζουν ας κανουν τα εξης βηματα:

Εργαλεια/Επιλογες/Για προχωρημενους/Συνδεση και αποεπιλεγουμε το κουτακι: ''Χρηση της θυρας 80/443 ως εναλλακτικη για τις εισερχομενες συνδεσεις''.

Δημοσ.

Ουφ παραιτούμαι. Δεν γίνεται με τίποτα. Δοκίμασα κυριολεκτικά τα πάντα. Ακόμα και με το PC σε DMZ, με όλα τα firewall κάτω κλπ μου βγάζει moderate (κάποια στιγμή έβγαλε και restricted ffs!)

Το θέμα είναι ότι υπό κανονικές συνθήκες δεν χρειάζεται ΚΑΝ όλο αυτό το κατεβατό με τις πόρτες. Το UPnP αρκεί για να γίνει open το firewall. Οι περισσότεροι που ξέρω δεν έχουν μπει στον κόπο να κάνουν port forward και έχουν πράσινο status απλώς και μόνο λόγω του UPnP. Δεν καταλαβαίνω ρε γμτ. Τελοσπάντων και πέρσι με moderate έπαιζα, οπότε σταματάω να ασχολούμαι.

Δημοσ.

Θα το βρουμε, μη σκας. Αυτο που θελω να τονιζω ειναι οτι μεχρι τωρα ειχα παντα κλειστo το Upnp και μονο τις πορτες ανοιχτες και επαιζα τελεια fifa 11 - 12.

Το Upnp το ανοιξα πριν λιγο καιρο για το Mw3 ωστε να μου δειξει Νat open και οχι district.

Δημοσ.

Πρέπει να έχω το μαγνήτη, δεν εξηγείται αλλιώς. Όπως και πέρσι, σχεδόν σε όλα τα random 11vs11 μου τυχαίνει η ομάδα με τους μαλάκες.Το τι τεσσάρες και πεντάρες έχουμε φάει δεν λέγεται (χώρια τα γκολ στις καθυστερήσεις που είναι κανόνας πλέον). Έχουν καταργηθεί οι νόμοι των πιθανοτήτων ρε παιδιά. Άντε να φτιάξουμε ένα Pro Club εδώ μέσα να βρούμε την υγειά μας.

Το μόνο καλό ήταν πως ενώ όταν μπήκα στο παιχνίδι το firewall ήταν restricted, μετά από 2 αγώνες 11vs11 (και χωρίς να κλείσω το Fifa) το status άλλαξε σε πράσινο Open! Το είδαμε κι αυτό... μάλλον περιμένει να ανοίξουν σταδιακά οι πόρτες και μετά δείχνει πράσινο.

Δημοσ.

Παιδια περασα το φιφα σε εναν φιλο μου και στον αδερφο μου εγω το δικο το εβαλα να το κανει εγκατασταση πιο νωρις απο ολους και στον φιλο και στον αδερφο μου το εκανε εγκατασταση σε μιση ωρα και εμενα ακομα λεει 2.30 ωρες ελεος καμια λυση??

Δημοσ.

Παρέλειψε να πει ότι έχει την ίδια γραμμή με τον αδερφό του και ενώ σε αυτόν κατέβαινε σφαίρα, ο Polonosj είχε θέμα. Όπως και να 'χει, υπομονή...

Δημοσ.

Παρέλειψε να πει ότι έχει την ίδια γραμμή με τον αδερφό του και ενώ σε αυτόν κατέβαινε σφαίρα, ο Polonosj είχε θέμα. Όπως και να 'χει, υπομονή...

Ναι εχουμε την ιδια γραμμη αλλα αφερεσα και το ethernet του και παλι το ιδιο. Η ταχυτητα μου ειναι 4αρα ακομα 2 ωρες λεει ξενερωνω με αυτες τις λαλακιες που κανει η EA.

Στο CD μεσα εχει ενα Zip που εχει μεσα ολα τα αρχεια του φιφα λετε να τα περασω στον φακελο του origin και να ξανα κανω εγκατασταση???

Δημοσ.

τι να σας πω βρε παίδες..άμα είστε οκ με τα modems( pirelli/zte/net faster iad για πέταμα κατεμέ και πολλών,και ίσως lagαρετε και τον άλλον),αλλά άμα σας βολεύει τότε πάω πάσο..Καλό θα ήταν να είχατε ένα πιο καλό πάντως..Και τα thomson λίγα..Αλλά οκ.

Τί λεει το παιχνίδι βρε παίδες;Σε λίγο καιρό θα σας έρθω και γω!

Δημοσ.

Πολύ lag σήμερα, αδύνατον να παίξω. Χθες βράδυ ήταν απείρως καλύτερα. Σε όλα τα 11vs11 σέρνεται απίστευτα, αλλά και σε καναδυο H2H που δοκίμασα δεν ήταν καλύτερη η κατάσταση. Τουλάχιστον δεν έχω καμια αποσύνδεση εντός αγώνα (μέχρι στιγμής), που είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να τύχει.

Όσο για τα modem, τις περισσότερες φορές δεν είναι επιλογή μας. Ειδικά σε όσους έχουμε πάροχο που παίζει μόνο με VoIP και δεν δίνει κωδικούς ή έστω καλύτερο μηχάνημα (ένα καλό VoIP router κοστίζει πολλά περισσότερα από το αντίστοιχο "απλό" μοντέλο και φυσικά δεν πρόκειται να ξοδευτώ). Με το Draytek πάντως μια χαρά μέχρι στιγμής, σταθερά πράσινο firewall status. Να έβρισκε και εύκολα κανα αντίπαλο με manual controls σε ΟΧΙ 5 αστέρια, καλά θα ήταν. Λύσσα όλοι με τις 5στερες ομάδες, έλεος.

Δημοσ.

Πολύ lag σήμερα, αδύνατον να παίξω. Χθες βράδυ ήταν απείρως καλύτερα. Σε όλα τα 11vs11 σέρνεται απίστευτα, αλλά και σε καναδυο H2H που δοκίμασα δεν ήταν καλύτερη η κατάσταση. Τουλάχιστον δεν έχω καμια αποσύνδεση εντός αγώνα (μέχρι στιγμής), που είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να τύχει.

Όσο για τα modem, τις περισσότερες φορές δεν είναι επιλογή μας. Ειδικά σε όσους έχουμε πάροχο που παίζει μόνο με VoIP και δεν δίνει και κωδικούς ή έστω καλύτερο μηχάνημα (ένα καλό VoIP router κοστίζει πολλά περισσότερα από το αντίστοιχο "απλό" μοντέλο και φυσικά δεν πρόκειται να ξοδευτώ). Με το Draytek πάντως μια χαρά μέχρι στιγμής, σταθερά πράσινο firewall status.

draytek is goooood!

ελάχιστη τιμή το παιχνίδι ;

Αλλαγές έχει με πέρσι αισ8ητές ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...