Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χμ, έπαιξα μερικούς αγώνες με τις αγαπημένες μου ομάδες (3η Αγγλίας και κάτω) και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Το φαινόμενο "όλοι παίζουν και τρέχουν σαν την Μπαρτσελόνα" φαίνεται να έχει ελαττωθεί, τουλάχιστον σε αυτά τα επίπεδα (btw. έπαιζα σε World Class).

Από μεριάς του ΑΙ υπάρχουν πλέον αρκετές λάθος πάσες, πολλά λάθος control (απόρροια του φετινού ρεαλιστικότερου first touch), διεκδικήσιμες γιόμες κλπ. Κλασικά έχουμε ελάχιστα μακρινά σουτ, ενώ το ΑΙ προσπαθεί να βάλει γκολ με σέντρες ή κάθετες μπαλιές. Εννοείται για sliding tackles και κόλπα με την μπάλα ούτε λόγος να γίνεται. Άντε το πολύ-πολύ να δοκιμάσουν κανα 1-2.

Δύο αρνητικά στοιχεία που είδα ήταν ότι στις περισσότερες κόντρες και σχεδόν σε όλες τις διεκδικήσιμες κεφαλιές, το ΑΙ πάντα καταφέρνει να τη δώσει σε δικό του παίκτη. Σε αντίθεση με τον δικό μας, που κλασικά την πετάει όπου να' ναι ακόμα και με semi controls. Το είχαμε και πέρσι αυτό.

Επίσης σε τουλάχιστον μία περίπτωση είδα δυσλειτουργία της Impact Engine, όπου το ΑΙ με... γκρέμισε κάνοντας τάκλιν από πίσω και βρήκε καθαρά αστράγαλο/φτέρνα ωστόσο υπήρξε clipping μεταξύ των παπουτσιών (όχι πολύ συνηθισμένο είναι η αλήθεια). Ο διαιτητής δεν έδωσε φάουλ, γιατί θεώρησε ότι ο αμυντικός βρήκε μπάλα και στη συνέχεια της φάσης δέχτηκα το γκολ... Τουλάχιστον ας βάλουν και το στοιχείο της λάθος διαιτησίας στο παιχνίδι (όπως πχ. στο match engine του Football Manager) για να δικαιολογούνται καλύτερα τέτοιες αποφάσεις, έστω κι αν οφείλονται σε τεχνικά προβλήματα.

Φυσικά στο online το παιχνίδι αλλάζει ριζικά και μετράμε τις ώρες μέχρι σήμερα το βράδυ...

edit: κάποια πράγματα θα αργήσουν να διορθωθούν...

edit2: Μία ακόμα αλλαγή στο φετινό Fifa είναι η λογική δημιουργίας και χρήσης των Virtual Pro παικτών. Μέχρι πέρσι πρακτικά δημιουργούσαμε ένα custom παίκτη και μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε είτε σε offline φιλικά, είτε σε Career mode, είτε στο online 11vs11 (το Pro Club που λένε). Τουλάχιστον έτσι νομίζω, γιατί από όλα αυτά μόνο Pro Club έπαιζα (κι αυτό λίγο) :P

Φέτος υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ όλων αυτών. Ο λόγος είναι προφανής, αφού στο Fifa12 πάρα πολλοί είχαν χακέψει τους παίκτες τους (ή απλώς έλιωναν στο offline σε πανεύκολα επίπεδα) ώστε να ανεβάσουν πολύ γρήγορα τα attributes. Οπότε έμπαινες να παίξεις online και οι περισσότεροι είχαν 99 rating... Φέτος όμως που το Pro Club απέκτησε και ranked seasons mode (με προβιβασμούς, υποβιβασμούς κλπ), υπάρχει ξεχωριστός Virtual Pro για το online και ξεχωριστός για το offline Career. Τελικά αυτό το Pro Club Seasons ίσως είναι μια πρόχειρη λύση για την έλλειψη του online ranked 2vs2 (υπογραμμίζω το "online", αφού όπως ξέρουμε στο φετινό ranked 2vs2 ο δεύτερος παίκτης θα μπορεί να συνδέεται μόνο τοπικά ως guest)...

edit3: Να και ο Ολυμπιακός:

Δημοσ.

@nzeppos η ταχύτητα πως σου φαίνεται του παιχνιδιού;

Τώρα για ταχύτητα κλπ, θα φανεί στο online πώς πάει. Ούτως ή άλλως έχω πολύ καιρό να παίξω Fifa12, οπότε δεν μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση.

:-D

Eμενα στο demo απο το λιγο που το επαιξα μου φαινοταν καπως γρηγορη.

Δημοσ.

Καλοί μαλ@κες στο cdkeyshere. Πήρα χθες ένα κλειδί για το Fifa13, όλα καλά. Παίρνω άλλο ένα σήμερα το πρωί (αφού το cdkeyhouse το έχει ακόμα out-of-order), όλα τέλεια.

Πάω μετά από ένα 4ωρο να πάρω και τρίτο κλειδί και μου έβγαζε "this transaction cannot be completed". Προσπαθώ κάμποσες φορές αλλά τίποτα. Live chat δεν είχαν, οπότε στέλνω email. Περιμένω κάμποση ώρα, τίποτα. Τελικά λέω δεν γ@μ1έστε, θα μπω με άλλη ΙΡ και θα φτιάξω νέο χρήστη (με άλλο email, κινητό, παρόμοια διεύθυνση κλπ). Παραγγέλνω το παιχνίδι και όλα κομπλέ. Λογικά βέβαια αν το ψάξουν λίγο περισσότερο θα δουν ότι το paypal account ήταν το ίδιο αλλά τελοσπάντων...

Μετά από κανα 6ωρο απαντούν στο email: "Hi, if you want to make more orders, you need to provide scan/photo of your ID card or driver license." Κλασικά κωλοsite. Δεν έχω πρόβλημα να τους στείλω, το έχω ξανακάνει με το g2play και το προτιμώ από το να με παίρνουν τηλέφωνα αλλά ρε γμτ, έλεος.

Τέλος καλό, όλα καλά. 3 κλειδιά ήθελα, 3 πήρα, όλα δούλεψαν και περιμένω τώρα την άγια ώρα της ενεργοποίησης του online (στο Origin λέει στις 1).

Δημοσ.

Στη 1 το online δε νομίζω να είναι διαθέσιμο βλέπω οριτζιν όλοι είμαστε στην αναμονή με το που πάει 1:01 θα μπουκάρουμε και θα πέσουν οι σερβερς :P

Δημοσ.

Ε κλασικά, εδώ έπεσαν της Blizzard προχθές με τα Panda, το Fifa θα τη γλιτώσει; Το κακό είναι ότι έπαιξα τόσο πολύ offline σήμερα που δεν έχω όρεξη να το ξαναβάλω. Θέλω μόνο να δω το online, τι γίνεται με το firewall, να φτιάξω virtual pro στο pro clubs κλπ.

Δημοσ.

Ε κλασικά, εδώ έπεσαν της Blizzard προχθές με τα Panda, το Fifa θα τη γλιτώσει; Το κακό είναι ότι έπαιξα τόσο πολύ offline σήμερα που δεν έχω όρεξη να το ξαναβάλω. Θέλω μόνο να δω το online, τι γίνεται με το firewall, να φτιάξω virtual pro στο pro clubs κλπ.

Παντος στο πσ3 το firewall το βγαζει open(πρασινο)και απο οσο εχω παιξει online κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Καλά το PS3, το θέμα είναι στα !@#$ PC τι θα γίνει που πέρσι μου είχε βγάλει την ψυχή. Αν και εκτός από το παιχνίδι έφταιγε και το κωλορούτερ της Cyta, που πρέπει να γράψω ολόκληρα κατεβατά με το τι πέρασα μέχρι να το αντικαταστήσω με δικό μου (αφού δεν δίνουν τα admin password). Πραγματικά το Fifa12 είχε διαφορετική συμπεριφορά με το κάθε ρούτερ. Άλλα είχα δει σε Thomson, άλλα σε Netgear, άλλα σε Baudtec, Draytek, Pirelli κλπκλπ.

Η δε μοναδική περίπτωση που είδα PC να έχει open (πράσινο) firewall ήταν να βγάλεις το ίδιο το PC σε DMZ (με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλειά του). Και φυσικά δεν γινόταν σε όλα τα ρούτερ, παρά μόνο σε Thomson. Στα υπόλοιπα ακόμα και DMZ να έβαζες, πάλι είχες πορτοκαλί firewall.

Δηλαδη αυριο παιδια τι ωρα θα μπορουμε να παιξουμε ονλινε ???

Η ελπίδα μας είναι να μπορέσουμε να παίξουμε online σε λιγότερο από 2 ώρες :P Αύριο φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν και πέρσι θυμάμαι ότι όλο το Σαββατοκύριακο μετά την κυκλοφορία υπήρχαν διάφορα θεματάκια. Ήταν όμως και πρεμιέρα για το Origin, που φέτος υποτίθεται ότι έχει ωριμάσει αρκετά. Μάλλον...

Δημοσ.

Άνοιξε κανονικά στη μία,μπήκα παίζει κανονικά το firewall restricted αλλά παίζει επειδή είναι κλειστό το upnp.Περισσότερες εντυπώσεις αύριο μάλλον...

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής σε 3-4 φίλους που το upnp είναι ανοιχτό, υπάρχει πράσινο status. Δεν φαίνεται να χρειάζεται άλλη ρύθμιση. Άρα σίγουρα καλύτερα από πέρσι!

Εγώ φυσικά είμαι άλλη περίπτωση, γιατί αν και το upnp είναι ενεργοποιημένο και οι πόρτες ανοικτές ακόμα και χειροκίνητα (περνάνε τα check του pfportchecker), το firewall status παραμένει κόκκινο... Σκάλισα λίγο το firewall των Win7 μπας και δω προκοπή, αλλιώς από αύριο το Pirelli πάει ντουλάπι και επανέρχεται μετά από καιρό το Draytek.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...