Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φετος αργει πολυ ο θειος και δεν αντεχω μεχρι την παρασκευη να το παρω θα το παρω απο καταστημα γιατι δεν εχω πιστωτικη

Δημοσ.

Εγω απλα το ειπα επειδη ειπες θα πας να το παρεις απο μαγαζι μιας και δεν εχεις καρτα και paypal και πιστεψα οτι θα ηθελες να το παρεις απο καταστημα.

Το φιφα 13 θα εχει μεσα τιποτα (dvd κλπ) ή μονο κωδικο?

Δημοσ.

Δες οταν πηρα το 12 μεσα ειχε CD βιβλιαρακι αυτα ...Επειδη δεν εψαξα και πολλα για το 13 στο ονλινε βαλανε κανα ωραιο mod η παλι τα ιδια γιατι το H2h ητανε λιγο βαρετο

Δημοσ.

Δεν το λες και τελειως βαρετο αλλα μπορουσανε να το κανουνε καπως ποιο ωραιο δηλαδη καθε εβδομαδα αναλογος τους ποντους που μαζευεις να ανεβαινεις κατηγορια και οχι στα 10 ματσ να μασεις τους ταδε βαθμους

Δημοσ.

δε μ αρέσει το φετινό fifa 13 ,επειδή ακόμα δεν έχουν καταφέρει όταν παίζεις και τρέχουν οι παίχτες να πετάγονται χόρτα και γρασίδια απο τα παπούτσια τους.σαν ψευτιά είναι ετσι που είναι τώρα .

Δημοσ.

lol και εγω το πηρα απο εκει τελικα...και για οποιον θελει να το παιξει απο σημερα

http://www.soccergam...50&postcount=84

Βαριόμουν να περιμένω μέχρι αύριο και έκανα την ενεργοποίηση από τώρα. Προφανώς το ίδιο το παιχνίδι δεν μπορεί να παίξει online (μάλλον χρειάζεται πιο εξειδικευμένο VPN service για τέτοια δουλειά). Δεν συνδέεται καν με τους servers της ΕΑ και δεν "τραβάει" τα περσινά hospitality settings αλλά τουλάχιστον περνάει το activation check και ξεκινάει... Για να δούμε τι καινούριο υπάρχει φέτος.

edit: Πολύ ωραία τα Skill Games, κάψιμο! Το ωραίο είναι ότι ήδη από το level 2 σε αναγκάζει να παίζεις με manual controls. Καιρός να τα μάθει ο κόσμος και να αρχίσουμε σιγά-σιγά να χρησιμοποιούμε manual-όλα, για να ξεφύγουμε από τη χυδαιότητα/αποτρόπαια βδελυγμία/ξεφτίλα των assisted controls (μαζί με το slow, ο διακαής μου πόθος για το online).

edit2: Καλή η 11άδα του γαύρου, αλλά έχουν βασικό εξτρέμ το Λυκογιάννη (μαζί με τον Αμπντούλ). Ορίστε και η 11άδα του βάζελου:

Δημοσ.

Κάψιμο τα skill games λέμε :P

Κατά τ' άλλα το gameplay ίδιο με το demo μου φάνηκε μέσες άκρες. Οι μόνες αλλαγές που είδα ήταν σε 2-3 μαρκαρίσματα μέσα στην περιοχή που στο demo τα έδινε ΠΑΝΤΑ πέναλτι, ενώ τώρα τα άφησε. Πολλοί τραυματισμοί, 3 σε μόλις δύο αγώνες. Επίσης είδα φάουλ σε κεφαλιά-διεκδίκηση στο κέντρο, επειδή έσπρωξα στον αέρα για να πάρω καλύτερη θέση (που νομίζω δεν το είχα ξαναδεί σε Fifa). Το ΑΙ σε επίπεδο World Class έκανε μερικές λάθος πάσες αλλά όχι τίποτα τρομερό (χωρίς όμως να πειράξω τα sliders!)

Τώρα για ταχύτητα κλπ, θα φανεί στο online πώς πάει. Ούτως ή άλλως έχω πολύ καιρό να παίξω Fifa12, οπότε δεν μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση.

Ξέρει κανένας πότε θα γίνει η επίσημη ενεργοποίηση του παιχνιδιού; Είναι για σήμερα τα μεσάνυχτα ή πάει για αύριο μεσημέρι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...