Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χαχαχα, δεν τον αδικώ το Στρατηγό, έχει προηγούμενα από πέρσι με αυτό το site! Κοίτα εδώ: http://www.insomnia....2/page__st__795

Εγώ πάντως έχω κάνει αρκετές αγορές από εκεί χωρίς πρόβλημα. Ίσως είναι να μην σου τύχει. Έκανα τώρα την παραγγελία, έβαλα και 750 reward points που μου είχαν απομείνει και μου έκοψε άλλο 1 ευρώ (συνολικά πήγε 27,7 δηλαδή). Για να δούμε...

Δημοσ.

Γιατι ρε στρατηγέ τι έχει το site αυτό;Μια χαρά μου φάνηκε εμένα,αν και 1η φορά αγοράζω από εκεί...

Γενικα λενε και αλλοι οτι δεν ειναι πολυ καλο. Βεβαια για να μην γινομαι ηλιθιος δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι τα 3 φιφα 12 που πηρα απο εκει ηρθαν γρηγορα και δουλεψαν απροβληματιστα. Αλλα δεν ειχε καθολου ωραιο τροπο στις μετεπειτα συζητησεις μας και του ειχε κοπει και η paypal που ηταν ιδιαιτερα υποπτο.

Χαχαχα, δεν τον αδικώ το Στρατηγό, έχει προηγούμενα από πέρσι με αυτό το site! Κοίτα εδώ: http://www.insomnia....2/page__st__795

Εγώ πάντως έχω κάνει αρκετές αγορές από εκεί χωρίς πρόβλημα. Ίσως είναι να μην σου τύχει. Έκανα τώρα την παραγγελία, έβαλα και 750 reward points που μου είχαν απομείνει και μου έκοψε άλλο 1 ευρώ (συνολικά πήγε 27,7 δηλαδή). Για να δούμε...

:-D Για να σε γλυκανει το εκανε...λεει μη χασω και τον καλυτερο μου πελατη.

• Like 1
Δημοσ.

Done and done, το CD key ήρθε μέσα σε λιγότερο από λεπτό. Καλή φάση, πέρσι έκαναν 1-2 ώρες τουλάχιστον...

edit: άρχισε ήδη το preload, συνολικά είναι κάπου 6.2GB. Για τις υπόλοιπες κόπιες μάλλον θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή, μπας και γίνει κανα θαύμα και πέσει 1-2 ευρώ (για παραπάνω δύσκολο το κόβω).

Δημοσ.

Cdkeyshere!?!!?!!?

Δεν σου ξαναμιλαω... :mad:

Μη μου πεις και εσυ!?!!?

κοίτα πως έχουν τα πράγματα..κρατιέμαι να μην πάρω το BL2 ή το f1 :lol:

Απλώς περιμένω λίγο να δω που θα πάει το φιφα και πόσο θα το πάρω. :D

Δημοσ.

κοίτα πως έχουν τα πράγματα..κρατιέμαι να μην πάρω το BL2 ή το f1 :lol:

Απλώς περιμένω λίγο να δω που θα πάει το φιφα και πόσο θα το πάρω. :D

Εννοεις κρατιεσαι να μην το παρεις απο cdkeyshere? Ελα φιλε μου, μπρος. Με την παρεουλα σου nzeppos και explorer κανε παιχνιδι....αφηστε με εμενα εδω μονο μου να πληγωνεται ο εγωισμος μου.... :unsure:

Done and done, το CD key ήρθε μέσα σε λιγότερο από λεπτό. Καλή φάση, πέρσι έκαναν 1-2 ώρες τουλάχιστον...

edit: άρχισε ήδη το preload, συνολικά είναι κάπου 6.2GB. Για τις υπόλοιπες κόπιες μάλλον θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή, μπας και γίνει κανα θαύμα και πέσει 1-2 ευρώ (για παραπάνω δύσκολο το κόβω).

Eιναι γρηγορο αγορι τελικα....

(κριμα που τσακωθηκαμε και του εβρισα και λιγο τη χωρα του....τωρα δεν θα μου το συγχωρεσει ποτε....)

ή το f1 :lol:

Σου βαζω τωρα προσφορα (παω να βρω που την ειχα δει) για το f1 σε χαμηλη τιμη μεχρι 29 σεπτεμβρη.

Edit:

Απο εδω ειχα παρει 3-4 παιχνιδια πιο παλια και το bf3 premium edition πριν λιγη ωρα και το κλειδι ηρθε μεσα σε 10 λεπτα.

Εδω η προσφορα που εχουν αυτοι (καπου 22 ευρω αν λεει σωστα το xe.com γιατι πριν πηρα το bf3 και μου ελεγε οτι θα πληρωσω 43 αλλα τελικα ηταν 45 και δεν εκανε σωστα την ισοτιμια το xe.com):

http://www.cdkeyhous...LCC=1163356877

Το site πρεπει να ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα.

Aρκετη διαφορα τιμης ομως.

http://cdkeyshere.com/formula-1-2012-cd-key.html

Ειναι και ανταγωνιστικο το καθαρμα....

Δημοσ.

Στρατηγέ, για να σου δείξω πόσο εκτιμώ τη γνώμη σου θα παραγγείλω τα υπόλοιπα Fifa μου από εκεί :)

(ΑΝ τα έχουν διαθέσιμα δηλαδή, γιατί προς το παρόν βλέπω ότι λέει Out-Of-Stock)

Δημοσ.

Oχι ρε συ, μη το κανεις. Αυτο ειναι δικο μου θεμα και ετυχε να μην εχω εγω καλη σχεση με αυτον τον ανθρωπο. Τα cd key του ομως που πηρα ηταν οκ (3 φιφα 12 που παιζουν ακομα) και ηρθαν και γρηγορα.

Δημοσ.

Και οι 4 σας: nzeppos, padelis, explorer και xtrmsnpr δεχτειτε με στο origin - stratigos24 (σαν 25 με εχετε τωρα, το 24 μολις το εφτιαξα) που σας εχω στειλει.

Δεν πειραζει Παντελη. Καλα εκανες. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...