nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ΟΚ thanks, θα το κοιτάξω. Σήμερα πάντως βγαίνει επίσημα στη βόρεια Αμερική (με ποιά λογική !@#$!@#$ EA Sports, αφού εκεί δεν ασχολούνται με το άθλημα, έλεος), οπότε σε λίγες ώρες σίγουρα θα "σκάσουν" πολλές scene εκδόσεις.
PolonosJ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Απο που ρε φιλε εκανε την δουλεια του???πες και σε εμας
padelis71992 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ζεπο στο βίντεο εννοείς οτι "φταίει" το φίφα η οτι είσαι άτυχος;
PolonosJ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Α φιλε και εγω ειδα στου θειου μου του σκιντρου να ανεβενει κατι αλλα τωρα το εσβησε αλλα το προλαβα εγω και δεν παιζει μηπως ειναι αυτος ο λογος που το εβγαλε??
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ζεπο στο βίντεο εννοείς οτι "φταίει" το φίφα η οτι είσαι άτυχος; Για την γκίνια μου λέω. Το Fifa στη συγκεκριμένη φάση έδωσε ρέστα, τόσο με την απρόσμενη λάθος πάσα του αμυντικού όσο και στο ψαλιδάκι που έχασα στο τέλος. Πολύ ρεαλιστικό.
padelis71992 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Σωστός εκεί ήθελα να καταλήξω έχει τύχει στο 12 απο τέτοια γκίνια και στο 90 κιόλας να θέλω να σπάσω με τη σειρά χειριστήριο κινητό καρέκλα κουζίνας και τελικα ξέσπασα στο κάδο του δωματίου με κλοτσιές
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Λίγο αργότερα όμως (στον ίδιο αγώνα) έδωσε πέναλτι που δεν θα το σφύριζε ούτε ο Μπάκας με τον Παπουτσέλη μαζί. Μισό λεπτό να το ανεβάσω, να γελάσει η οικουμένη...
Kapami Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 O θειος εκανε την δουλεια του. Το δωρακι ειναι ετοιμο... Nope,τα έκανε μαντάρα ο θείος πάλι,, Περίμενε τον σκιντρου.
padelis71992 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το Demo έχει θέμα με τη διαιτησία που ελπίζω να φτιάξει στο κανονικό μου έτυχαν 2 κουλά το ένα έκανα τάκλιν εγώ έξω απο τη περιοχή του άλλου στην επιθεσή μου δηλαδή και του πέρνω κανονικά μπάλα και δίνει φάουλ...Υπέρ μου!!! Επίσης έβαλα γκόλ offside σε φίλο μου και το είχαμε κάνα 10λεπτο να κοιτάμε αν είναι offside η όχι τελικά ήταν.!
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Νάτο. Γελάω (αν και η αλήθεια είναι πως τέτοια ακρότητα δεν έχω ξαναδεί σε 10 ώρες demo). ps: αγνοήστε τον ήχο του βίντεο, είναι το Downton Abbey που παίζει στην άλλη οθόνη
newlynx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Έπαιξα και εγώ λίγο στο PC (το ενεργοποίησα μέσω Αμερικής) και το θέμα της ταχύτητας είναι αυτό που με απασχολεί. Έκανα τεστ μεταξύ 12 και 13 παίρνοντας μερικούς παίκτες και τρέχοντας σε ευθεία σε practice από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη. Διαπίστωσα πως η ταχύτητα είναι ίδια και εξαρτάται από τα στατιστικά του παίκτη.Μου φαίνεται όμως (αν και πρέπει να παίξω περισσότερο για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα) πως στο 13 οι παίκτες αντιδρούν μη ρεαλιστικά σε ότι αφορά την περιστροφή του σώματος και τις τρίπλες. Οι κινήσεις τους γίνονται υπερβολικά γρήγορα και αυτό χαλά την εικόνα. Ενώ δηλαδή το PES έριξε ταχύτητα το Fifa την αύξησε..... θα παίξω και άλλο και θα επιστρέψω
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το ίδιο ακριβώς πράγμα περιγράφουν και στο επίσημο forum της ΕΑ. Ότι η ταχύτητα φαίνεται ίδια στα sprint αλλά το Fifa13 έχει διαφορετική συμπεριφορά στις αντιδράσεις των παικτών (είναι αφύσικα γρήγορες). Θα δείξει...
gavros10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 εμενα με ενοχλουν τα αφυσικα δυνατα σουτ στον αερα που γινονται κοντα στο αντιπαλο τερμα οταν ο παικτης μου ειναι στον αερα. σκαει η μπαλα μπροστα του, πηδαει και με το ενα ποδι που ειναι στον αερα ξαφνικα ριχνει εναν κεραυνο απο το πουθενα. στην πραγματικοτητα ουτε για αστειο δεν γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα