Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι το πρωτο demo που εχω παιξει τοσες ωρες. το origin λεει 9 ωρες fifa 13 demo! παιζω με την δυσκολια, τα sliders, τις αλλαγες. Δηλαδη με το κανονικο που θα εχει και career και multi ποσες ωρες θα παιξω;

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@nzeppos, Το fifa γραφτηκε απο την αρχη αλλα νομιζω ειναι γνωστο οτι η ΑΙ παραμενει η ιδια απο τις old-gen εκδοσεις με καποιες βελτιωσεις οπως ειναι φυσικο.Εκει ειναι που κανει το λαθος η ΕΑ.Πρεπει να προσλαβει καποιον καλυτερο σε αυτον τον τομεα.

Δυστυχως διαβαζω για σοβαρα προβληματα στις κονσολες σε σχεση με την ταχυτητα του παιχνιδιου αλλα και την ανυπαρξια της αμυνας οπου οι παικτες δεν αντιδρουν.Ελπιζω να τα διορθωσει η ΕΑ μπας και παιξω και εγω το παιχνιδι (online δεν παιζω, τα εχουμε πει).Παντως ειδα βιντεακια και βλεπω πολυ καλο το presentation και το commentary.Κριμα που η ΕΑ απευθυνεται πλεον μονο σε casual online παικτες.Λιγο να διορθωνε την offline AI θα εδινα με κλειστα ματια τα λεφτα μου.

Δημοσ.

Μετά από επίσκεψη (για επιστημονικούς λόγους) στη Βραζιλία, προ παρήγγειλα (23 περίπου Ευρώ) και προ φόρτωσα ήδη το FIFA 13. Από Παρασκευή/Σάββατο θα πω και περισσότερες εντυπώσεις.

Με απασχολεί το θέμα της ταχύτητας γιατί άλλοι λένε πως η ταχύτητα (ειδικά στο online) έγινε αφύσικα γρήγορη και άλλοι λένε πως έγινε αργότερη/κανονική. Ελπίζω να ισχύει το 2ο γιατί αλλιώς θα πέσει μεγάλο κράξιμο.

Δημοσ.

@nzeppos, Το fifa γραφτηκε απο την αρχη αλλα νομιζω ειναι γνωστο οτι η ΑΙ παραμενει η ιδια απο τις old-gen εκδοσεις με καποιες βελτιωσεις οπως ειναι φυσικο.Εκει ειναι που κανει το λαθος η ΕΑ.Πρεπει να προσλαβει καποιον καλυτερο σε αυτον τον τομεα.

Δυστυχως διαβαζω για σοβαρα προβληματα στις κονσολες σε σχεση με την ταχυτητα του παιχνιδιου αλλα και την ανυπαρξια της αμυνας οπου οι παικτες δεν αντιδρουν.Ελπιζω να τα διορθωσει η ΕΑ μπας και παιξω και εγω το παιχνιδι (online δεν παιζω, τα εχουμε πει).Παντως ειδα βιντεακια και βλεπω πολυ καλο το presentation και το commentary.Κριμα που η ΕΑ απευθυνεται πλεον μονο σε casual online παικτες.Λιγο να διορθωνε την offline AI θα εδινα με κλειστα ματια τα λεφτα μου.

Ναι ρε συ, τα έχουμε πει. Η ΑΙ είναι το πλέον αδύνατο σημείο του παιχνιδιού και ο περισσότερος κόσμος εκεί επικεντρώνει το... κράξιμό του (άντε και στην impact engine αλλά αυτή κάπως διορθώθηκε φέτος). Γι' αυτό έχω σταματήσει να παίζω εναντίον της CPU, επειδή φρίττω με αυτά που βλέπω. Έχω να ασχοληθώ με τέτοιο mode από τις εποχές που το PES μεσουρανούσε, οπότε και ξημεροβραδιαζόμουν στο Master League.

Συμφωνούμε πάντα ότι το online στα sports sims είναι χαμένη υπόθεση, καθώς οι περισσότεροι παίζουν για να νικήσουν με κάθε τρόπο και χάνεται η ομορφιά του παιχνιδιού. Με το Fifa όμως κάνω μια εξαίρεση. Πρώτον γιατί είναι ποδοσφαιράκι και σε αυτά τα παιχνίδια είναι δυσκολότερο να παίξεις αντιρεαλιστικά (πχ. να παίρνεις ένα παίκτη και να τους περάσεις όλους, αφού μια, δυο, τρεις στο τέλος κάποιος αμυντικός θα σε σταματήσει). Και δεύτερον γιατί έχω γενικά βαρεθεί το offline (στα ποδοσφαιράκια τουλάχιστον), μπορεί λόγω και της ΑΙ του Fifa.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα κάτσω να παίξω online με οποιοδήποτε κόστος. Πχ. πέρσι που μου είχαν γυρίσει τα άντερα με αυτά που έβλεπα (προβλήματα στο gameplay και κυρίως τεχνικά θέματα, αποσυνδέσεις κλπ) απλώς κάποια στιγμή το παράτησα και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Φέτος, θα δούμε...

• Moderators
Δημοσ.

οι περισσότεροι παίζουν για να νικήσουν με κάθε τρόπο και χάνεται η ομορφιά του παιχνιδιού.

Ειδικά στα 1 vs 1, εύκολα.

Είμαι σίγουρος ότι θα σας έχει τύχει να μπει το ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ- *ragequit αντιπάλου*. :P

Κι αυτό το έχω δει και σε Street Fighter και NBA2K (ποιο ήταν το τελευταίο που δούλευε το online και έβλεπα φίλο που το έλιωνε). Κλασσικά πράγματα.

Δημοσ.

το περιεργο ειναι οτι το ΑΙ ειναι τελειως χαλια στην δικια σου ομαδα. Οταν παιζεις με την ΑΙ αντιπαλο , οι παικτες της στην αμυνα κινουνται συνεχεια προς την μπαλα, τρεχουν κοβουν πηδανε και γενικα φερονται οπως θα επρεπε. Αντιθετα οι δικοι σου συμπαικτες καθονται και την κοιτανε μεχρι να παρεις εσυ τον ελεγχο. Μπορει να ειναι διπλα και να μην κινειται καν προς την μπαλα αν δεν τον παρεις υπο τον ελεγχο.

Δημοσ.

Ειδικά στα 1 vs 1, εύκολα.

Είμαι σίγουρος ότι θα σας έχει τύχει να μπει το ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ- *ragequit αντιπάλου*. :P

Κι αυτό το έχω δει και σε Street Fighter και NBA2K (ποιο ήταν το τελευταίο που δούλευε το online και έβλεπα φίλο που το έλιωνε). Κλασσικά πράγματα.

Ειδικά στο NBA 2k είναι ακόμα χειρότερη η κατάσταση και εκεί είναι που συμφωνώ 100% με τον fearwhatnow, ότι online και sports sim δεν συνδυάζονται εύκολα.

ps: πάντως τόσες fake εκδόσεις απ' τον μπάρμπα πρώτη φορά βλέπω βρε παιδιά. Μιλάμε κάθε μισή ώρα σκάει και διαφορετικό fake (και τουλάχιστον δύο τα τελευταία 30 λεπτά). Ακόμα και RLD fake έβγαλαν οι ιερόσυλοι, οι αντίχριστοι.

Δημοσ.

Ειδικά στο NBA 2k είναι ακόμα χειρότερη η κατάσταση και εκεί είναι που συμφωνώ 100% με τον fearwhatnow, ότι online και sports sim δεν συνδυάζονται εύκολα.

ps: πάντως τόσες fake εκδόσεις απ' τον μπάρμπα πρώτη φορά βλέπω βρε παιδιά. Μιλάμε κάθε μισή ώρα σκάει και διαφορετικό fake (και τουλάχιστον δύο τα τελευταία 30 λεπτά). Ακόμα και RLD fake έβγαλαν οι ιερόσυλοι, οι αντίχριστοι.

Κοιτα ο μονος τροπος ειναι Private Lobbies/Rooms αποκλειστικα με φιλους και με ολες τις επιλογες που υπαρχουν στο offline.Στο fifa 11 επαιζα αρκετα online μεσω tunggle με φιλους και ηταν σαφως καλυτερα τα πραγματα.Αλλα ουσιαστικα επροκειτο για απομακρυσμενο lan.Εγω που εχω λιγη ωρα ελευθερη λογω οικογενειας δεν μπορω να χαλαστω το βραδυ παιζοντας με εναν τυχαιο που κατα 99% θα ειναι βλακας.Η' θα παιξω offline ή αποκλειστικα με φιλο που γνωριζω οτι ειναι σωστος και παιζει για να ευχαριστηθει το sport.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=HwRUbmu6Os8&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=3A3oCWIJi7I&feature=youtu.be

2 βιντεακια απο το τελευταιο μου ματς...

Απο αυτα που ειναι ακριβως τα ιδια τα τελευταια 3 χρονια και δεν εχουν διορθωθεί και θες να σπασεις το #$#@χειριστηριο

Δημοσ.

Για το δεύτερο βιντεάκι μου έχει τύχει αρκετές φορές αλλά αν αλλάξεις γρήγορα παίχτη και τον κινήσεις προς τη μπάλα δεν έχεις πρόβλημα. Βέβαια πρέπει να βάλεις και off το auto moving assistance αν το θυμάμαι καλά που οταν είναι on σου κινεί για λίγο το παίχτη προς τη κατέυθηνση που κινόταν μόνος του μέχρι να αποφασίσεις εσύ προς τα που θα πάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...