BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλό μέν εύκολο δε.!!! Μου άρεσε πάντως δεν έπαιξα world class i legend. Ωραίες ρεαλιστικές αποκρούσεις αμυντικών σε σούτ παρατήρησα. Δεν υπήρχε τόσο έντονα παλιότερα. Πολύ καλή δράση. ευκολο νομίζεις οτι είναι ...εγω έπαιξα ένα παιχνίδι στο world class και έμεινα στο 0-0 μπάντως είναι φοβερό το ντέμο ..πιο αργός ρυθμός..ρεαλιστικός θα έλεγα..και τα γραφικά έχουν αρχίσει και πλησιάζουν το Pro evolution.πολύ καλύτερο.Μπράβο .Ευχομαι βέβαια να έχει βελτιωθεί και το online...
Karellen Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 ταχυτητα 2Mps ...μολις εκανε install!εφυγα για ματσακι!
DJ_Duker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πλησιάζουν το Pro Evolution; Τι παιχνίδι παίζω τα τελευταία 2-3 χρόνια;
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Στο συγκεκριμένο θα συμφωνήσω με τον Blue Panther. Νομίζω πως τα γραφικά του PES είναι πιο φωτορεαλιστικά από του Fifa, πιο optimized (παίζουν καλύτερα σε παλιά PC), έχουν μεγαλύτερη λεπτομέρεια στα πρόσωπα κλπ. Συνολικά βέβαια εξακολουθώ να προτιμώ την προσέγγιση του Fifa, καθώς όλη αυτή η... θολούρα και ο περίεργος φωτισμός του PES κάπου με χαλάνε. Δεν ξέρω πώς ακριβώς να το εξηγήσω, μάλλον είναι θέμα συνήθειας. Επίσης θεωρώ ότι τα γραφικά παίζουν τον τελευταίο ρόλο σε όποιο παιχνίδι θέλει να αυτοαποκαλείται "εξομοιωτής". Τόσα χρόνια που παίζαμε PES/ISS με μάπα γραφικά, δεν μας πείραζε καθόλου. ps: τα "γραφικά" όμως δεν θα πρέπει να θεωρούνται μόνο οι φάτσες ή το γρασίδι, αλλά και τα animations των παικτών. Εκεί ο ανταγωνισμός πάει περίπατο...
kjtzemis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 ρε παιδια εφτιαξα και εγω origin Για να κατευασω demo, δεν μπορω ομωςμ μπαινω στην σελιδα του origin παταω σε μια καρτελα που λεει fifa13 demo παταω εκει και μου βγαζει ενα παραθυρο που φορτωνει, το αφησα κανα 20λεπτο δεν εκανε τιποτα, πατησα μετα πανω δεξια login αλλα και παλι δεν κανει τιποτα με πεταει σε μια ασπρη σελιδα και ειναι σαν νεκρο. τι ακριβως πρεπει να κανω?
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot? Είναι περίεργο που σε αφήνει να ανοίξεις τον Origin client και να κατεβάσεις το demo, όταν πάνω δεξιά δείχνει ότι χρειάζεται να κάνεις login. Γενικά πάντως Origin και προβλήματα πάνε χέρι-χέρι, όσο κι αν έχουν προσπαθήσει να το βελτιώσουν τους τελευταίους 12 μήνες.
thomasG4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Βγήκε το πρώτο tweaker για το demo. http://www.moddingway.com/file/27535.html
kjtzemis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot? Είναι περίεργο που σε αφήνει να ανοίξεις τον Origin client και να κατεβάσεις το demo, όταν πάνω δεξιά δείχνει ότι χρειάζεται να κάνεις login. Γενικά πάντως Origin και προβλήματα πάνε χέρι-χέρι, όσο κι αν έχουν προσπαθήσει να το βελτιώσουν τους τελευταίους 12 μήνες. λοιπον οριστε 2 εικονες. η πρωτη εικονα ειναι απο το προγραμμα του origin (το εψαξα και το βρηκα και απο εκει) το ιδιο ακριβως μου βγαζει και στην σελιδα. και η δευτερη εικονα ειναι η κενη σελιδα που μου εμφανιζει μολις παταω login.
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό με το "Κατάστημα" μου το κάνει κι εμένα καμια φορά. Συνήθως πατάω στα "Παιχνίδια μου" και μετά πάλι στο "Κατάστημα" και φτιάχνει. Τι να πω, ξέρω γω; Κάνε restart τον client, το PC, το σύμπαν όλο Δοκίμασε επίσης να ενεργοποιήσεις και την επιλογή "Ενημέρωση σε έκδοση Beta αν αυτή είναι διαθέσιμη" από τις "Γενικές Ρυθμίσεις" του Origin cient. Ο δικός μου είναι στην έκδοση 9.0.11.77. Το πιθανότερο πάντως είναι πως πρόκειται για προσωρινό πρόβλημα του Origin, γιατί σήμερα έχουν πέσει οι πάντες να κατεβάσουν το demo.
kjtzemis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό με το "Κατάστημα" μου το κάνει κι εμένα καμια φορά. Συνήθως πατάω στα "Παιχνίδια μου" και μετά πάλι στο "Κατάστημα" και φτιάχνει. Τι να πω, ξέρω γω; Κάνε restart τον client, το PC, το σύμπαν όλο Δοκίμασε επίσης να ενεργοποιήσεις και την επιλογή "Ενημέρωση σε έκδοση Beta αν αυτή είναι διαθέσιμη" από τις "Γενικές Ρυθμίσεις" του Origin cient. Ο δικός μου είναι στην έκδοση 9.0.11.77. Το πιθανότερο πάντως πρέπει να είναι προσωρινό πρόβλημα του Origin, γιατί σήμερα έχουν πέσει οι πάντες να κατεβάσουν το demo. και εγω αυτη εχω. τεσπα δεν κανω καν επανεκινηση θα κατσω να το περιμενω αυριο να το κατευασω στο ps3 μου ετσι κιαλλιως σε λιγες ωρες ξεκιναει το ματς της ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ μας.τωρα θα εξασκηθω λιγο στο fifa 12 στο να τα εχω ολα manual.
padelis71992 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά το tweaker το μόνο που κάνει είναι το halftime πόσο χρόνο θα διαρκεί όλα τα άλλα μπορείς να τα κάνεις κανονικά.
The_Sheep Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 εμενα δεν μου δουλεψε με 6 λεπτα ημιχρονο που του εβαλα
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Η αλήθεια πάντως είναι πως αν το παίξεις σε PC, δύσκολα αντέχεις να το δεις σε κονσόλα μετά. Η διαφορά στα γραφικά είναι μεγάλη
kjtzemis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Η αλήθεια πάντως είναι πως αν το παίξεις σε PC, δύσκολα αντέχεις να το δεις σε κονσόλα μετά. Η διαφορά στα γραφικά είναι μεγάλη ενταξει εννοειτε αυτο, ειναι πιο καθαρα τα γραφικα στο PC και απο μακρια δεν σου κανει τα διαφορα τετραγωνακια πανω στους παιχτες. η κονσολα ομως ειναι παιχνιδομηχανη, εγω προσωπικα ευχαριστιεμαι σε κονσολα να παιζω και οχι σε pc.και φυσικα για να δεις γραφικα σε παιχνιδι κονσολας πρεπει να εχεις και μια αναλογη τηλεοραση ετσι ωστε να ευχαριστηθεις.εγω εχω την 42" και ειμαι πασας, μια χαρα την καταβρισκω, στο pc εχω μια 27" και εχω πολυ καιρο να ασχολειθω με το pc gaming, εκει απλα δοκιμαζω τα παιχνιδια απο τον θειο και μετα τσιμπαω καποια στο ps3 μου.
Karellen Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλλον ειμαι ο ατυχος της βραδιας...3 κρασαρισματα σε 3 παιχνιδια...ενω παιζω ολοκληρο το 1ο ημιχρονο σε καποιο λεπτο στο 2ο ημι. με πεταει στο desktop...εκανα και restart το pc αλλα μια τα ιδια...περιεργο? με no limit on fps τρεχει smooth σε 800Χ600 αναλυση (low settings παντα). καμια ιδεα κανεις? (το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οταν κανω customize το πληκτρολογιο εκει κατι γινεται και γι αυτο κρασαρει ) its a fact 1 καλα τι ειναι αυτο παλι με το πληκτρολογιο και το ποντικι? its a fact 2 πρεπει να μισουν τους keyboard players εκει στην ΕΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα