Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια στο UT ενα πραγμα δεν μου αρεσε που οι παικτες κουραζονται!!!

Υπαρχει καποιος να ειναι ξεκουραστοι?? τι θελει ακριβως πειτε μου τιποτα που θα με βοηθησει σχετικα με το Ultimate Team

Εδώ: http://www.fifauteam...egory/articles/ θα βρεις πάμπολλα άρθρα και tutorials για το FUT13. Καλό διάβασμα :P

Υπάρχει τόσο πολύ βάθος, που όσα και να σου εξηγήσουμε εδώ, όλο και κάτι θα παραλείψουμε. Για την κούραση πάντως έχεις 2 εναλλακτικές λύσεις.

1. Πρώτον να τους αφήνεις στον πάγκο (εντός ή εκτός 18άδας δεν έχει σημασία, αρκεί να μην παίξουν στον αγώνα)
  2. Δεύτερον να αγοράσεις κάρτες fitness (άρα καλό θα είναι σταδιακά να πάρεις και fitness coaches, ώστε οι κάρτες να εφαρμόζονται με μεγαλύτερα αποτελέσματα).

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δες αγορασα fitness coaches αλλα καρτες δεν βρηκα να αγορασω!!!

Επεισης κανενα ευκολο Tip να βγαλω κανενα φραγκο υπαρχει???

Δημοσ.

Δεν μπορεί να μην βρήκες κάρτες, ανά πάσα στιγμή υπάρχουν χιλιάδες από αυτές στο auction market. Πας Development Search -> Fitness.

Screenshot από το web app:

post-47640-0-65224300-1353432371_thumb.png

Δημοσ.

καποιος???

Οχι φιλε δεν εχει καμια τετοια επιλογη απο οτι ξερω

Nzeppos αρα ετσι μπορεις να παρεις και παικτακια σε τιμη ξεφτιλας!!!

Δημοσ.

@john_shadow

Δεν υπάρχει υποστήριξη για 5.1 στο Fifa 13.

@PolonosJ

Δεν κατάλαβα τι εννοείς. :P

Εννοω οτι εψαξα λιγο και μπορεις να βρεις κανενα gold player να κανεις ενα bid στα 150 με 200 να ληγει η προσφορα και να τον παρεις μονο με 150

Δημοσ.

Ναι, υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι. Όπως υπάρχουν και gold παίκτες που κάνουν... άπειρα λεφτά. Καλύτερα ξεκίνα με bronze παίκτες (και tournaments) και άσε το gold για αργότερα. Θέλει πολλά λεφτά για να πάρεις καλό υλικό και να φτιάξεις chemistry 90+.

Δημοσ.

Εγω στην 11αδα εχω αρκετους gold παικτες οπως: Pastore Djourou Adriano και κατι παλι χρυση ειναι αλλα ακυροι!!!

Τον παστορε πιστευω τον πηρα τσαμπα μονο 1000 coins ενω πηρα και τον Dzeko 1500 αλλα τον Dzeko τον εβαλα κατευθειαν να τον πουλησω γιατι δεν μου αρεσε καθολου!!!

Επισης ενω ειχα παρει τους παικτες μετα το παρατηρησα εχει ρολο αν οι παικτες που εχεις παιζουν καποιο συγκεκριμενο συστημα??

Δημοσ.

Έχει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, γιατί βάσει της θέσης του παίκτη, της εθνικότητάς του, των διπλανών του συμπαικτών και του συστήματος που προτιμά, καθορίζεται το chemistry του (άρα και της ομάδας).

Και το chemistry είναι μακράν το πιο σημαντικό στοιχείο του FUT. Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι bronze ομάδες με chemistry 100 μπορούν να νικήσουν gold αντιπάλους με chemistry 50.

Δημοσ.

Εγω παντος θα ηθελα να ειχε η EA αν mod σαν αυτο αλλα ας πουμε οχι με contracts 13 match και τετοιες λαλακιες!!!

Θα ηθελα να εχει τις μεταγραφες ουτε καρτες για να ξεκουραστει ενας παικτης απο αποψη μου αυτα ειναι βλακειες!!!

Δημοσ.

Συνέβει κι αυτό! Θέλοντας να τσεκάρω το παραπάνω πρόβλημα πάω και παίζω Serie A Juventus από Game Modes-->Tournaments και επειδή το έκανα απλά για σχετικά συμπεράσματα κανω sim όλα τα ματς μέχρι που φτάνω και στο τέλος της 37ης αγωνιστικής όπου ήμουν (ως Juventus) με 2 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο που ήταν η Inter και εκεί ΠΑΛΙ μου βγάζει end tournament (δεν με άφησε για την τελευταία αγωνιστική που κρινόταν όλο το πρωτάθλημα...!!!). Δηλαδή εγώ νόμιζα ότι αυτό γινόταν όταν εξασφάλιζε μια ομάδα και μαθηματικά το πρωτάθλημα λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί και πριν καν δούμε ποιος το παίρνει! Αν είναι δυνατόν! Υπάρχει κάποιος που του έχει τύχει ή δει κάτι ανάλογο???? Ας μου πει please! Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί τόσα χρόνια που παίζω.

Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό;

Δημοσ.

Nzeppo help αγορασα τον Varane και εκει που πηγα να τον βαλω στην ομαδα πατησα κατι δεν θυμαμε κατι για club ελεγε και τωρα δεν μπορω να τον βαλω υπαρχει καμια λυση???

Και κατι ακομα για να κανω το chemistry καλυτερο τι ακρβως θελει??Μονο να ταιριαζει στους παικτες το συστημα η και τιποτα αλλο γιατι πηρα μερικους σχετικα με το συστημα μου αλλα παλι οι γραμμες ειναι κοκκινες!!!

Δημοσ.

Μάλλον πάτησες Store in Club και αποθηκεύτηκε γενικά στο σύλλογό σου, αλλά όχι στην 18άδα που χρησιμοποιείς (υπ' όψιν ότι μπορείς να φτιάξεις πολλές διαφορετικές 18άδες και να τις σώσεις ως διαφορετικά squads).

Για να ξαναβρείς τον παίκτη, πρέπει να πας στο Club -> My Club -> Player Search μέσα από το ίδιο το Fifa ή από το Club -> Players μέσω του web app. Στη συνέχεια επιλέγεις "Place in Active Squad".

Για να γίνουν πράσινες οι γραμμές, πρέπει οι παίκτες να είναι από την ίδια χώρα ή/και από το ίδιο πρωτάθλημα (πχ. Serie A). Για το chemistry γενικά παίζουν ρόλο πάρα πολλά πράγματα. Από την εθνικότητα του προπονητή και το σύστημα που προτιμά, μέχρι τις θέσεις των παικτών και πολλά άλλα. Διάβασε το link που σου έδωσα και θα λυθούν όλες οι απορίες σου, το FUT έχει πολύ μεγάλο βάθος και θέλει ψάξιμο και διάβασμα. Ξεκίνα από τα βασικά guides (για staff, players κλπ) και μετά διαβάζεις και τα πιο advanced.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...