andreas2128 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Έχω μια μητρική που δεν υποστιρίζει USB 3 και θέλω να αγοράσω ενα κουτακι που εχει 2 θήρες USB 3. Μπορω να τις συνδέσω πανω σε USB 2 η θα ειναι αχρηστες?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Οι USB 3.0 ναι. Αν το κουτι ομως εχει headers για τις USB 3.0 και οχι καλωδιο που... βγαινει εξω απο το κουτι, τοτε δε θα ταιριαζουν. Τα pin headers των USB 3.0 στις μητρικες δεν εχουν καμια σχεση με αυτα των 2.0
venumis Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Έχω μια μητρική που δεν υποστιρίζει USB 3 και θέλω να αγοράσω ενα κουτακι που εχει 2 θήρες USB 3. Μπορω να τις συνδέσω πανω σε USB 2 η θα ειναι αχρηστες? Οχι δεν μπορείς, σου είναι άχρηστο, η σύνδεση USB 2.0 συνδέεται μέσο θηλυκού φις και με αριθμό pins 9.Το USB 3.0 πρότυπο συνδέεται μέσο θηλυκού φις με αριθμό pins 19 !!! Αν δεν υπάρχει τέτοια θύρα στην μητρική σου δεν θα έχεις που να βάλεις/συνδέσεις το κουτάκι σου.. Αν θέλεις USB 3.0 και εχει η μητρική σου pcie μπορείς να αγοράσεις controller USB 3.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα