Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα δυο nv fanboys κανατε παρτακι στο θεμα ετσι?

Αντε να δεχθω την αναμονη για 670 για να δουμε τι πουλια πιανει και αν θα εχει διαθεσιμοτητα αλλα να προτεινουμε 570 εναντι στις 7870/7950 ειναι το λιγοτερο να μην πω τι γτ θα παρεξηγηθουν μερικοι!

Οσο για την καραμελιτσα που πιπιλιζουν μερικοι για τους drivers απλα ουδεν σχολιο... εχουν μεινει κ καμια 10αρια χρονια πισω και δεν λενε να ξυπνησουν απο τον γλυκο τους υπνο!

Δημοσ.

Οσο για την καραμελιτσα που πιπιλιζουν μερικοι για τους drivers απλα ουδεν σχολιο... εχουν μεινει κ καμια 10αρια χρονια πισω και δεν λενε να ξυπνησουν απο τον γλυκο τους υπνο!

Το προβλημα με τους drivers ειναι υπαρκτο αρκει να μπεις στο κοπο να κανεις μια βολτα σε διεθνη φορα , δεν μπορει να λενε ολοι ψεματα , το οτι καποιοι προσπαθουν να γεμισουν το παρον forum με amd καρτες ειναι αλλο καπελο , αλλα για να δεις την πραγματικοτητα κοιτα γυρω σου , οχι εδω , εκει που παιζουν games γιατι μαλλον εισαι πολυ μακρια ...

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα επειδη εχω χρονια να διαβασω θεματα σχετικα με ati καρτες τι προβλημα εχουν οι drivers?

Δημοσ.

αλλα να προτεινουμε 570 εναντι στις 7870/7950 ειναι το λιγοτερο να μην πω τι γτ θα παρεξηγηθουν μερικοι!

Ουσιαστικά έχεις δίκιο,το σκεπτικό μου εμένα απλά ήταν ότι ο άνθρωπος την χρησιμοποιεί την κάρτα του καθημερινά απ'οτι κατάλαβα,και τις δυνατότητες της αρκετά,ήθελα λοιπόν να του δώσω το βάθος σχέσης μιας nVidia και όχι την πουτ@νι@ μιας Amd να το πω χοντρά.Μην ξεχνάμε την κλίμακα των διαγραμμάτων που είναι πολύ υψηλή για να φανεί η διαφορά και την χρηματική διαφορά.

Συγνωμη αλλα επειδη εχω χρονια να διαβασω θεματα σχετικα με ati καρτες τι προβλημα εχουν οι drivers?

Προβλήματα ουσίας δεν έχουν παρά μόνο κακές υλοποιήσεις που αυτές τις μαθαίνουμε εύκολα και τις αποφεύγουμε.H υπερανάλυση ενός forum και καμιά φορά η αγωνία της Amd που κυνηγάει την nVidia από πίσω χρόνια τώρα την καταδικάζει ως δεύτερη να κάνει και κανένα λαθάκι βιασύνης γιατί κάθε μέρα που δεν θα ανταποκριθεί στον ανταγωνισμό είναι πολλά χαμένα χρήματα για εκείνη.

Δημοσ.

Το προβλημα με τους drivers ειναι υπαρκτο αρκει να μπεις στο κοπο να κανεις μια βολτα σε διεθνη φορα , δεν μπορει να λενε ολοι ψεματα , το οτι καποιοι προσπαθουν να γεμισουν το παρον forum με amd καρτες ειναι αλλο καπελο , αλλα για να δεις την πραγματικοτητα κοιτα γυρω σου , οχι εδω , εκει που παιζουν games γιατι μαλλον εισαι πολυ μακρια ...

Και απο τα fora της nvidia να κανεις μια βολτα,ολο προβληματα βρισκεις.τι παει να πει αυτο,οτι ειναι χαλια?τις πιο πολλες φορες φταιει ο χρηστης που δεν εχει κανει σωστη απεγκατασταση των προηγουμενων οδηγων.

Και οι 2 εταιρειες ειναι καλες σε οποιαδηποτε υλοποιηση και εαν παρεις.μετα μπαινει το θεμα της εγγυησης στην μεση και το συστημα ψυξης.απο εκει και περα,να χαμε να λεγαμε τα περι γεμισματος του forum με amd καρτες και περι πραγματικοτητας και games.

Τα πιο πολλα συστηματα εδω μεσα που ζητουνται για συνθεση ειναι των 600-700 euros.οταν σου μενουν 150 euros για καρτα γραφικων που να παιζει τα games,τι θα προτεινες απο πλευρας nvidia?την 560 την απλη?η στα 110 euros που εχει βγαλει το πλαισιο την 6850,ποια ειναι η αντιστοιχη απο nvidia?η 550Τi.

Τα ιδια λεγοντουσαν περι amd vs intel στο θεμα των συνθεσεων.απο την στιγμη που εχει εξαφανιστει ο 960Τ απο την αγορα για δες τι επεξεργαστες προτεινουν τα παιδια απο εδω μεσα μεταξυ αυτων και εγω.

Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα μπλα.....

Το αν ειμαι μακρυα εγώ αστο να το κρινει κανενας αλλος και οχι κολλημενα μυαλα σαν και το δικο σου!!

Προβλήματα με τους Drivers κατά καιρούς έχουν και οι δύο εταιρείες αποδεδειγμένα...

Τωρα το οτι πιπιλιζουν καποιοι την καραμελιτσα με τους οδηγους λογο των όντως κακων οδηγων που εβγαζε η ATI πριν μερικά χρόνια, μονο ώς κολλημένους μπορώ να τους χαρακτηρισω..

Απο εκει και περα αν υπονοείς ότι εγώ είμαι amd fanboy ψαξε λίγο καλύτερα τα ποστ μου και δες αν εχω προτείνει nvidia οταν πραγματικα αξίζουν κυρίως σε θεμα vfm (πολύ σπάνια βεβαιως)

Δημοσ.

Δεν περιμενα οτι θα ηταν τοσο δυσκολο :cry:

Μπορει καποιος να μου πει μια 570 σε τι υστερει και σε τι υπερτερει σε σχεση με μια 7870 η 7950?

πχ το physx που δεν εχουν οι ati χρειαζεται?

Δημοσ.

Δεν περιμενα οτι θα ηταν τοσο δυσκολο :cry:

Μπορει καποιος να μου πει μια 570 σε τι υστερει και σε τι υπερτερει σε σχεση με μια 7870 η 7950?

πχ το physx που δεν εχουν οι ati χρειαζεται?

Τα παιχνιδια που χρησιμοποιούν physX ειναι μετρημένα στα δακτυλα.

Οι 7870/7950 υπερεχουν σε επιδόσεις και έχουν τεχνολογιες 1 χρονου+ νεότερες..

Αν χρησιμοποιείς linux είνια καλύτερα να πας σε nv μια και το υποστηριζουν πολύ καλύτερα!

Αν συνεχίζεις να επιμενεις σε nv καλύτερα να περιμενεις την 670 να δουμε τι ψαρια πιανει... αν ακολουθησει την μεγαλη αδερφουλα της την 680 τοτε μαλλον θα αξιζει.

Δημοσ.

Τα παιχνιδια που χρησιμοποιούν physX ειναι μετρημένα στα δακτυλα.

Οι 7870/7950 υπερεχουν σε επιδόσεις και έχουν τεχνολογιες 1 χρονου+ νεότερες..

Αν χρησιμοποιείς linux είνια καλύτερα να πας σε nv μια και το υποστηριζουν πολύ καλύτερα!

Αν συνεχίζεις να επιμενεις σε nv καλύτερα να περιμενεις την 670 να δουμε τι ψαρια πιανει... αν ακολουθησει την μεγαλη αδερφουλα της την 680 τοτε μαλλον θα αξιζει.

Οχι δεν χρησιμοποιω linux.Επισης δεν επιμενω σε καποια εταιρεια.Την 670 θα ηθελα να την δω μιας και οπως ειπατε η 570 ειναι παλαιοτερης τεχνολογιας σε σχεση με τις 2 ati.Τελος αυτο που παρατηρω ειναι οτι στην ati μερια εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε αρκετες καρτες γυρω απο αυτη την τιμη.Ενω στην nvidia μετα την 570 βλεπω μονο την 680 που παει στο θεο

Δημοσ.

Βλεπω να βγαινει καλυτερη απο την 7970 , και την 7970 να πεφτει κατω απο 400 ευρω , κοντα στην αξια της :P ...

Να δω τι θα λενε αυτοι που την αγορασαν 550 ευρω οταν θα την δουν να πουλιεται 350 ...

@sarpan

Περιμενε μερικες μερες να βγει η 670 , δες τα review και μετα αποφασισε τι θα παρεις ...

Δημοσ.

Βλεπω να βγαινει καλυτερη απο την 7970 , και την 7970 να πεφτει κατω απο 400 ευρω , κοντα στην αξια της :P ...

Να δω τι θα λενε αυτοι που την αγορασαν 550 ευρω οταν θα την δουν να πουλιεται 350 ...

@sarpan

Περιμενε μερικες μερες να βγει η 670 , δες τα review και μετα αποφασισε τι θα παρεις ...

φιλε lost1 μολις ειδα αυτο το mini-review

http://www.hwbox.gr/news-vga/16632-nvidia-geforce-gtx-670-2gb-performance-preview.html

Νομιζω αξιζει η αναμονη.Και αν δεν ισχυσει αυτο το $=€ τοτε την κοβω γυρω στα 320 και με χαρα την τσιμπαω :-D

Δημοσ.

φιλε lost1 μολις ειδα αυτο το mini-review

http://www.hwbox.gr/news-vga/16632-nvidia-geforce-gtx-670-2gb-performance-preview.html

Νομιζω αξιζει η αναμονη.Και αν δεν ισχυσει αυτο το $=€ τοτε την κοβω γυρω στα 320 και με χαρα την τσιμπαω :-D

Αυτο το review εχει βγει απο το μεσημερι απο ενα αλλο site και δεν ξερουμε αν ειναι fake ...

Μολις κυκλοφορισει δες τα review που θα βγουν ...

*320 ευρω δυσκολα , γυρω στα 380-400 θα κανει ...

Δημοσ.

Αυτο το review εχει βγει απο το μεσημερι απο ενα αλλο site και δεν ξερουμε αν ειναι fake ...

Μολις κυκλοφορισει δες τα review που θα βγουν ...

*320 ευρω δυσκολα , γυρω στα 380-400 θα κανει ...

Ελα και ειχα ψηθει :fear:

Παντου διαβαζω 399$ γι'αυτο ειπα ΑΝ δεν ισχυσει $=€.Περιμενουμε λοιπον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...