sarpan Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Γεια σας φιλοι μου.Προσφατα η καρτα της υπογραφης εβγαλε καποιο θεματακι.Ενω εβλεπα ταινιουλα στην τηλεοραση μου ακουσα καποιον περιεργο ηχο απο την τηλεοραση.Αυτο που ακουγα ηταν σαν "λεπτο βουητο-σφυριγμα".Προς στιγμην τρομαξα μηπως ειχε θεμα η τηλεοραση αλλα τελικα καταλαβα πως ηταν απο το hdmi.Οποτε λεω η θα φταιει το καλωδιο η θυρα της τηλεορασης.Το βγαζω και το βαζω σε αλλη θυρα και παλι τα ιδια.Λεω στην αρχη πως ειναι το καλωδιο.Αλλα μου ηρθε φλασια και το εβγαλα απο την καρτα γραφικων και το συνεδεσα στην θυρα των ενσωματωμενων γραφικων.Εκει ολα μια χαρα. Δεν ξερω τι ακριβως ειναι και γιατι αλλα ηταν πολυ ενοχλητικο.Μια χαρα βολευομουν και με τα ενσωματωμενα στις ταινιες μεχρι σημερα που πηγα να παιξω ενα παιχνιδακι.Σε 720p δεν μπηκε καν στο παιχνιδι πετωντας μου καποιο directx error.Κατεβασα την αναλυση σε 1366x768, μπηκε αλλα αυτο που εβλεπες δεν ηταν γραφικα.Παρακατω δεν προσωρησα Οποτε συνοψιζοντας ρωταω αν γνωριζετε τιποτα σχετικα με το προβλημα.Ξερω δεν ειναι περιγραφη αυτη που εδωσα αλλα ισως υπαρχει καποιος που να ειχε τετοιο θεμα.Στην περιπτωση που δεν γινεται κατι,και με δεδομενο την αναβαθμιση που εχω κανει τωρα τελευταια στα υπολοιπα parts του υπολογιστη μου σκεφτομουν να παω σε αγορα νεας καρτας να ησυχασει το κεφαλι μου. Διαθετω ενα καλο ποσο,ας πουμε στα 350 πανω-κατω.Βλεπω ταινιες 720p-1080p και θελω να παιζω τα τελευταια παιχνιδια σε full settings σε 720-1080p στην τηλεοραση μου.Η οθονη του υπολογιστη ειναι μια Samsung SyncMaster T200 1680x1050. Ολες οι προτασεις δεκτες,δεν εχω θεμα ati/nvidia, απλα να μην ξεφευγει παρα πολυ απο το μπατζετ. Edit:Τον θορυβο θα μπορουσα επισης να τον παρομοιασω με καποια διαρροη ρευματος που μπορει να κανει και ενα τροφοδοτικο.Σε πολυ πολυ μικρο βαθμο βεβαια.Τωρα νομιζω ειμαστε ενταξει
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Από τοτε που σου το έκανε το ξαναδοκίμασες και κάνει ακριβώς το ίδιο ? Τα χρήματα που διαθέτεις για κάρτα είναι άκρως ικανοποιητικά και με μια γρήγορη σκέψη θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά εδώ. > http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=GTX+570
sarpan Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ναι αλλες 2 φορες που το δοκιμασα ειχε το ιδιο θεμα.Τωρα αν σταματησει την τριτη,τεταρτη η πεμπτη φορα μονο η ψυχη της το ξερει.Παντως να φανταστεις ηταν τοσο τρομακτικος ο θορυβος που λεω τωρα θα σκασει η τηλεοραση .Και την εσβησα και για λιγη ωρα ακομα εκανε τον ιδιο ηχο μεχρι που σταματησε. Τεσπα.Οσο αναφορα τωρα τη νεα καρτα.Θα την μελετησω την 570.Παλαιοτερα μου ειχε προτεινει ο Δεινοσαυρος καποιες καρτες αλλα ανεβηκε απο τοτε το budget.Απο ati μερια ειχα τσεκαρει τις παρακατω: http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=most-popular&keyphrase=ati+7850 http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=ati+7870 http://www.skroutz.gr/s/431787/Gigabyte-Radeon-HD-7950-3GB.html λιγο ακριβοτερα Επισης δεν ξερω αν θα ηταν καλυτερο καποιο c/f ας πουμε 2 6870 για παραδειγμα Τελος διαβασα οτι κυκλοφορησε η nvidia νεες καρτες και μεσα σε αυτες την 660ti.Ξερουμε τιποτα για επιδοσεις η για τιμη?
Lost1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Η 660ti μαλλον θα κυκλοφορησει σεπτεμβριο στα 250 ευρω περιπου , στα λεφτα που διαθετεις ειναι η 670 θα κυκλοφορησει μαλλον αυτο το μηνα και η τιμη της θα ειναι 370-400 ευρω ...
sarpan Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Η 660ti μαλλον θα κυκλοφορησει σεπτεμβριο στα 250 ευρω περιπου , στα λεφτα που διαθετεις ειναι η 670 θα κυκλοφορησει μαλλον αυτο το μηνα και η τιμη της θα ειναι 370-400 ευρω ... Ωραια αλλη μια επιλογη Απλα δεν ξερω αν ειναι καλο να αγοραζεις μοντελα που κυκλοφορησαν προσφατα με την εννοια οτι μπορει να παρουσιαζουν καποια προβληματα η να μην αξιζουν τα λεφτα τους συμφωνα με τις επιδοσεις τους.
Lost1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ωραια αλλη μια επιλογη Απλα δεν ξερω αν ειναι καλο να αγοραζεις μοντελα που κυκλοφορησαν προσφατα με την εννοια οτι μπορει να παρουσιαζουν καποια προβληματα η να μην αξιζουν τα λεφτα τους συμφωνα με τις επιδοσεις τους. Μεχρι να κυκλοφορησει μια καινουργια καρτα στην ελλαδα , θα εχουν βγει αρκετα reviews ωστε να καταλαβεις αν αξιζει για τα λεφτα της , το θεμα ειναι οτι η nvidia σε σχεση με την amd υποστηριζει καλυτερα της καρτες σε θεμα drivers και ειδικα τις ακριβες gaming καρτες οσο αναφορα τα top games της εποχης ... Τα προβληματα λυνονται απο τους drivers εκτος αν αγορασεις μια καρτα που δεν εχει σωστο συστημα ψυξης , που εκει δεν ευθηνεται η nvidia αλλα η κατασκευαστρια εταιρια ... Απο αρχες ιουνιου ξεκιναει το Beta Nvidia's GeForce Experience , οπου μεσω software κατεβαζεις αυτοματα ρυθμισεις για το game που παιζεις βαση του hardware που εχεις (μητρικη , επεξεργαστη κτλ) , για να βοηθησει χρηστες που δεν γνωριζουν πως να επιλεξουν σωστες ρυθμισεις για ενα game ... Δηλαδη η αποσταση στο θεμα gaming μεγαλωνει μεταξυ nvidia και amd και πλεον ειναι μονοδρομος η nvidia
sarpan Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αυτο το ειδα και στην παρουσιαση της 690.Καλη κινηση.Γενικα και γω τα τελευταια χρονια προς nvidia ημουν.Αλλα δεν εχω κανενα θεμα να αλλαξω αν βρω κατι καλυτερο με τα ιδια λεφτα.Εμενα οπως προανεφερα με ενδιαφερει να παιζω τα παιχνιδακια μου full settings 35xAA vga fbi 1080 progressive artificial intelligence να ουμ για αρκετο καιρο Απο κει και περα εγω σας λεω ποσα δινω και σεις σαν γατονια ριχνετε ιδεες
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Κατά την γνώμη μου πάλι δεν νομίζω ότι για τα 2+ επόμενα χρόνια δεν θα σε καλύψει η 570 και δεν χρειάζεται να δώσεις παρά πάνω χρήματα για κανένα λόγο.. πάρε κάτι άλλο που πιθανόν να θέλεις.. Σίγουρα υπάρχει σε amd παρόμοια και πιο φτηνή αλλά το vidia είναι άλλο σιγουρακι..
sarpan Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Κατά την γνώμη μου πάλι δεν νομίζω ότι για τα 2+ επόμενα χρόνια δεν θα σε καλύψει η 570 και δεν χρειάζεται να δώσεις παρά πάνω χρήματα για κανένα λόγο.. πάρε κάτι άλλο που πιθανόν να θέλεις.. Σίγουρα υπάρχει σε amd παρόμοια και πιο φτηνή αλλά το vidia είναι άλλο σιγουρακι.. Κοιτα το ποσο που εγραψα το εδωσα κυριως για ασφαλεια.Διοτι τοσα εχω για να χαλασω και νομιζω οτι ειναι αρκετα.Βεβαια αν οπως λες μπορω να κανω την δουλεια μου με λιγοτερα εννοειται καλυτερα.Οποτε περιμενω και απο αλλους να ακουσω προτασεις και θα πραξω αναλογα edit: μπορω δηλαδη να επιλεξω την 570 που ξεκιναει απο τα 250 αλλα με καποιο δυνατο συστημα ψυξης
paok4dim Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 http://www.anandtech.com/bench/Product/548?vs=518 let the facts talk please! Η 7870 ειναι σε ολα δυνατοτερη της 570 και με μικροτερη καταναλωση συν την extra μνημη που σημαινει οτι ειναι καλυτερη επενδυση για το μελλον! Αν και στην αναλυση της οθονης σου και η 7850 θα σε υπερκαλυψει (τουλαχιστον) και θα γλυτωσεις καποια χρηματα. Τωρα αν εχεις σκοπο στο μελλον να αλλαξεις οθονη μπορεις να δεις και την 7950 που ειναι σε αλλη κατηγορια επιδοσεων. ΥΓ. προσεχε μην κοιτας τιμες απο Pixmania γιατι εχει πολυ ακριβα μεταφορικα.
sarpan Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 http://www.anandtech.com/bench/Product/548?vs=518 let the facts talk please! Η 7870 ειναι σε ολα δυνατοτερη της 570 και με μικροτερη καταναλωση συν την extra μνημη που σημαινει οτι ειναι καλυτερη επενδυση για το μελλον! Αν και στην αναλυση της οθονης σου και η 7850 θα σε υπερκαλυψει (τουλαχιστον) και θα γλυτωσεις καποια χρηματα. Τωρα αν εχεις σκοπο στο μελλον να αλλαξεις οθονη μπορεις να δεις και την 7950 που ειναι σε αλλη κατηγορια επιδοσεων. ΥΓ. προσεχε μην κοιτας τιμες απο Pixmania γιατι εχει πολυ ακριβα μεταφορικα. ευχαριστω για την προταση.αναλυση οπως ειπα θα ειναι 1920x1080 σε 32αρα τηλεοραση.
paok4dim Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 τοτε κοιτα αν σε περνει για την 7870 η ακομα καλυτερα για 7950
Lost1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 http://www.anandtech.com/bench/Product/548?vs=518 let the facts talk please! Η 7870 ειναι σε ολα δυνατοτερη της 570 και με μικροτερη καταναλωση συν την extra μνημη που σημαινει οτι ειναι καλυτερη επενδυση για το μελλον! Αν και στην αναλυση της οθονης σου και η 7850 θα σε υπερκαλυψει (τουλαχιστον) και θα γλυτωσεις καποια χρηματα. Τωρα αν εχεις σκοπο στο μελλον να αλλαξεις οθονη μπορεις να δεις και την 7950 που ειναι σε αλλη κατηγορια επιδοσεων. ΥΓ. προσεχε μην κοιτας τιμες απο Pixmania γιατι εχει πολυ ακριβα μεταφορικα. Δεν μπορουμε να συγκρινουμε την 570 (15 μηνων , 40 nm) με την 7870 (2 μηνων , 28 nm) , περιμενε να βγει αντιστοιχη καρτα nvidia στα ιδια περιπου λεφτα να τις συγκρινεις ... Η καρτα γραφικων δεν δουλευει απο μονη της , θελει και drivers , πιστευεις οτι εχουν τους ιδιους drivers ? Ιδια υποστηριξη ?
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Όλοι έχουμε μια amd και όλοι θα θέλαμε μια nVidia (ολοι=50%+1) και εγώ μέσα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Βάλε και μένα μέσα. Για τις ίδιες επιδόσεις να την πληρώσω την nvidia και 10 και 20 ευρώ παραπάνω, έτσι για το γαμώτο. Αλλά μέχρι εκεί. Γι αυτό και amd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα