Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να αγοράσω z77 motherboard και i7 CPU απο hardwareversand.de αλλα δεν μπορω να βρω στο site να λεει για εξοδα μεταφορας σε Ελλαδα. Βρήκα 3770k και ASUS P8Z77-V Deluxe στα 515 ευρω αλλα δεν ξερω τα εξοδα αποστολης καθως και αν κατα την αποστολη σε Ελλάδα βγαλουν τον δικο τους φπα και βαλουν 23%.Εχει αγορασει κανεις απο το εν λογω eshop και ξερει τι παιζει;

Δημοσ.

Νομιζω οτι η τιμη που βρισκεις ειναι τελικη και προσθετεται μονο το κοστος των μεταφορικων που θα πρεπει να ρωτησεις ποσο ειναι αυτους.δεν εχει εξτρα κοστη καθως ειναι χωρα ευρωπ.ενωσης

Δημοσ.

Νομιζω οτι η τιμη που βρισκεις ειναι τελικη και προσθετεται μονο το κοστος των μεταφορικων που θα πρεπει να ρωτησεις ποσο ειναι αυτους.δεν εχει εξτρα κοστη καθως ειναι χωρα ευρωπ.ενωσης

ναι αλλα π.χ. το amazon.co.uk σου δειχνει τις τιμες του με το δικο τους αγγλικο φπα 20% και αμα πας να αγορασεις για Ελλάδα κανει την μετατροπη και χρεωνει με 23% δικο μας φπα.Αυτο ισχυει και για το hardwareversand.de ? αν γνωριζει καποιος απο το φορουμ καθως και το κοστος αποστολης ας πει παρακαλω.

Δημοσ.

Όσες φορές το έχω ψάξει η τα μεταφορικά είναι πολλά,(.de) η δεν συμφέρει κυρίως στην ιδέα ότι αν χρειαστείς την εγγύηση θα πάρει χρόνο,και πάντα υπάρχει ένα ρίσκο παραπάνω από το να την αγοράσεις προσωπικά από ένα κατάστημα.

Δημοσ.

19,99 εισαι με ups standard σε παραγγελία 411e πριν λίγες μέρες απο hardwareversand.de

Βέβαια για να σου πω την εμπειρία μου

τους πλήρωσα τα 411 με τραπεζικό έμβασμα τα έλαβαν την επομένη ολα καλά και την μεθεπόμενη μέρα μου την έδωσε να προσθέσω 2 επιπλέον πραγματάκια με διαθεσιμότητα στην υπάρχουσα παραγγελία..ειχα περιθώριο γιατι δεν είχαν γίνει shipped .

Ε τους έστειλα 2 mail δεν έχουν απαντήσει σε κανένα..! αναμένω απάντηση 2 μέρες αισίως και η παραγγελία κολλημένη με μηνυμα οτι εχουμε παραλάβει τα χρήματα σας.

Απο Δευτέρα ελπίζω να απαντήσουν.

Γενικά αυτή η συμπεριφορά με φοβίζει λίγο οσο αναφορά την αξιοπιστία και την οργάνωση τους.

Ειναι δυανατόν να μην απαντάνε σε μαιλ που αφορά επιπρόσθετη αγορά;; και γενικότερα να καθυστερούν τόσο;

παραπάνω λεφτά θα πάρουν δεν καταλαβαίνω και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας ή να έχουν γίνει shipped τα πράγματα της πρώτης παραγγελίας κοκ ..

απο το AMAZON UK που ψωνίζω ειμαι υπερ ευχαριστημένος ειναι αψογη η εξυπηρέτηση τους.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε Prof_Chaos σε παρακαλω αν εχεις νεα απο δευτερα αν ειναι δυνατον να με ενημερωσεις

Δημοσ.
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε Prof_Chaos σε παρακαλω αν εχεις νεα απο δευτερα αν ειναι δυνατον να με ενημερωσεις

Θα γράψω νεότερα την Δευτέρα!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το hardwareversand ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα μαγαζια.

Εχω αγορασει πολλα πραγματα μεχρι προσφατως,

θυμαμαι οτι τα μεταφορικα τους ειναι 30 ευρω,

γι'αυτο και συσταση δικη μου εναι οτι αξιζει τον κοπο σε μεγαλες χρηματικα παραγγελιες,

φυσικα και υπαρχει η δυνατοτητα πληρωμης με πιστωτικη καρτα και μεσω paypal,

χρησιμοποιουν παντα Ups για τις αποστολες τους ασχετως ογκου αντικειμενων,(εχω αγορασει 4 κουτια Lian-Li τα δυο full-tower μεταξυ αλλων)κανεις tracking online απο τη ωρα που θα φυγει και οταν λεει ειναι διαθεσιμο και πληρωθουν μεχρι το μεσημερι φευγουν το απογευμα (3 μερες συνηθως)

οποτε και συγκρινοντας το με το amazon co uk που τα στελνει με ταχυδρομειο

(τον Νοεμβριο αγορασα Whs 2011 γιατι το ηθελα Αγγλικα και οχι Γερμανικα

και αφ'ενος εκανε μια εβδομαδα να ερθει αφ'ετερου ηρθε συσκευασμενο μεν,

αλλα με κοινο ταχυδρομειο που σημαινει οτι θα μπορουσε να ειχε κλαπει απο διαφορους κομπλεξικους).

Τελος παντων, συστηνεται ανεπιφυλακτα.

Δημοσ.

Έτσι βοηθάμε και την ανάπτυξη εξάλλου,θα έχουμε δουλειές κλπ.. Φυσικά και δεν αξίζει να κοιτάζουμε πως και αν θα γλυτώσουμε 10 ευρώ.. μικρά καινούρια η παλιά αξιόπιστα Ελληνικά μαγαζιά.. και κυρίως όχι .de κ uk είναι η δική μου άποψη.

Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως αλλά όταν κάπου νιώθεις ότι σου πιάνουνε το κ...,δεν πρέπει να αντιδράσεις?

Τα δεκάρικα γεν περισσεύουν πια.

μικρά καινούρια η παλιά αξιόπιστα Ελληνικά μαγαζιά.. ποια είναι?

εμπειρια εχουμε όλοι μας .

Ας ανοιξουμε μια στήλη να τα προβάλουμε δεν θα ηταν άσχημη ιδέα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...