deseki Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Παιδιά καλησπέρα!Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Αγόρασα ένα υπολογιστή σταθερό το Φλεβάρη και θέλω να του κάνω φορμάτ αλλά δεν μπορώ. Οταν πατάω F12 για να με βάλει στο bios, ο υπολογιστής κολλάει και δεν ανοίγει.Πήγα τον υπολογιστή και στο κατάστημα από το οποίο τον αγόρασα και εκείνοι μπήκαν κανονικά!Μου είπαν ότι επειδή η μητρική είναι Gigabyte πρέπει να πατάω F12 και όχι F8 ή f10 ή delete που είχα δοκιμάσει εγώ αρχικά. Ακόμη αντικατέστησα το ασυρματο ποντίκι και το πληκτρολόγιο που είχα μήπως και δημιουργούσαν αυτά πρόβλημα,αλλά δεν έγινε και τίποτα.Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι? Σας ευχαριστώ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Στο bios συνηθως μπαινουμε με Del και στο boot menou με F8 Δομικασες ?
sargio01 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Eγώ στη θέση σου, θα δοκίμαζα να εγκαθιστούσα linoux πάνω στα windows για να σβήσουν και μετά θα έκανα φορμάτ. Για γρήγορη εγκατάσταση, θα έβαζα fedora (εγκαθίσταται σε 15'!). Υ.Γ. Πρίν απ' όλα, θα έλεγχα μήπως ευθύνεται κάποιος ιός ή malware (για ιο antivirus, για malware malwarebytes...).
DimInsomniac Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μήπως το πληκτρολόγιό σου είναι USB;; Δοκίμασε με πληκτρολόγιο PS/2 μήπως φταίει αυτό. (Αν το δοκιμάσεις, μην το συνδέσεις με ανοιχτό το μηχάνημα, υπάρχει πιθανότητα να μην το δει.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα