Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Samsung GT-B7722 στα 89€. Προσφορά μόνο για 1 ημέρα. πριν την ολοκλήρωση της αγοράς να γράψετε στα σχόλια τη λέξη «Facebook Fan» για να ισχύει η τιμή προσφοράς! ανταγωνισμός στα 150€

Αξίζει ή μπα ;;

edit:

review πρίν 2 χρόνια.

Δημοσ.

Αν κάποιος χρειάζεται συσκευή dual sim είναι πολύ καλό για τα 89 ευρώ. Μειονέκτημα η resistive οθόνη αλλά σε αυτή την τιμή, είναι μια χαρά, ο ανταγωνισμός του είναι πολύ χειρότερος κι ίσως ακριβότερος...

Κι είναι και διαθέσιμο!

Δημοσ.

Το Samsung GT-B7722 στα 89€. Προσφορά μόνο για 1 ημέρα. πριν την ολοκλήρωση της αγοράς να γράψετε στα σχόλια τη λέξη «Facebook Fan» για να ισχύει η τιμή προσφοράς! ανταγωνισμός στα 150€

Αξίζει ή μπα ;;

edit:

review πρίν 2 χρόνια.

Έληξε? Εμένα στο link 150 Ευρώ μου βγαίνει...Φτου.Πάλι γκαντέμης...Και μου άρεσε αυτό το τηλεφωνάκι!

Δημοσ.

μακραν καλυτερο στα 100 το alcatel 918D με 2.3 android

Καλό αλλά , 119,00 βλέπω σαν μικρότερη τιμή (34% ακριβότερο )

Πού το βρίσκεις με 100 ευρώ ;;

Δημοσ.

καλύτερο και από τα 2 είναι αυτό :

Motorola Fire XT311 (πληκτρολογιο) Λευκο στα 89 euro http://www.skroutz.gr/s/388526/Motorola-Fire-XT311.html?keyphrase=Motorola+Fire+XT311+

που είχε το media markt την προηγούμενη εβδομάδα στον Ρέντη τώρα δεν ξέρω άμα παίζει ακόμα η τιμή αλλά το κινητάκι είναι αρκετά καλό γιαυτά τα λεφτά (πήρα 1).

Έχει και DISPLAy capacitive touchscreen.

Δημοσ.

καλύτερο και από τα 2 είναι αυτό :

Motorola Fire XT311 (πληκτρολογιο) Λευκο στα 89 euro http://www.skroutz.g...ola+Fire+XT311+

που είχε το media markt την προηγούμενη εβδομάδα στον Ρέντη τώρα δεν ξέρω άμα παίζει ακόμα η τιμή αλλά το κινητάκι είναι αρκετά καλό γιαυτά τα λεφτά (πήρα 1).

Έχει και DISPLAy capacitive touchscreen.

Δεν παίρνει νομίζω 2 sim...

Δημοσ.

Σαν κάτοχος του κινητού: Δεν είναι smartphone, που σημαίνει ξεχάστε σερφάρισμα αν έχετε συνηθίσει.. Η οθόνη δεν είναι capacitive, σαν χρήστης του galaxy s με ξενέρωσε. Αν έχετε χρησιμοποιήσει κινητό με capacitive θα σας δυσκολέψει.

Από εκεί και πέρα πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας και είναι από τα ελάχιστα κινητά που είναι ενεργές και οι δύο γραμμές κατά την στιγμή της ομιλίας. Για κάποιον που χρειάζεται κινητό με δύο κάρτες είναι η καλύτερη λύση, για κάποιον που θέλει smartphone που παίρνει δύο κάρτες θα απογοητευτεί.

Δημοσ.

Δεν παίρνει νομίζω 2 sim...

katcos έχεις δίκιο .

Λογικός ο φίλος ο από πάνω. :rolleyes:

Κάτι τέτοιο ήθελα να πω και εγώ!

{Δεν είναι smartphone, που σημαίνει ξεχάστε σερφάρισμα αν έχετε συνηθίσει..Αν έχετε χρησιμοποιήσει κινητό με capacitive θα σας δυσκολέψει. +1}

Δημοσ.

Εγώ έχω το Ε72 nokia και τον opera browser. Kαι η πλοήγηση στο ιντερνετ δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο! Αργό σχετικά. Πιστεύετε ότι η πλοήγηση είναι χειρότερη στο b7722?

Πήρα τηλ. στο Πλαίσιο, άλλα ντ'αλλων.Η μία κοπέλα που μίλησα την ήξερε την προσφορά, μία άλλη μετά δεν την ήξερε και μου 'πε ότι δεν είναι διαθέσιμο (παρόλο που στο site είναι διαθέσιμο), ούτε που μπόρεσαν να μου πουν πώς λειτουργεί η προσφορά μέσω facebook.Κλασικό Πλαίσιο.Για να τσιμπήσεις μια καλή προσφορά πρέπει να νιώσεις σαν γυφτάκι που παρακαλάς!

Δημοσ.

Αυτό που θέλει να σου πει και ό πάνω και εγώ είναι ότι άμα είναι να το πάρεις με προοπτική να σερφάρεις δεν είναι το καλύτερο σε αυτά τα λεφτά λόγο dispey, με περίπου 130ε+ μπορείς να πάρεις κάποιο πολύ καλύτερο όχι όμως να πέρεις και 2 κάρτες ( αν και δεν ξέρω γιαυτό με σιγουριά να σου πω).

Το θέμα δεν είναι να είναι λίγο καλύτερο από το παλιό σου σίμπιαν αλλά να είναι αρκετά καλύτερο. φιλικά Θοδωρής.

Δημοσ.

Είπαμε, δύο κάρτες σε μια συσκευή είναι ευκολία. Τώρα, αν ανήκουν στο ίδιο δίκτυο, υπάρχουν κι άλλες λύσεις, να το έχετε υπόψη (αν και δε δουλεύουν σωστά σε όλες τις συσκευές)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...