MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Αλλο ενα fashion victim που ετρεξε να παρει ενα προιον επειδη το ειδε/ακουσε/μασησε στην πλυση εγκεφαλου που γινεται για αυτο. Αντε και καλο σκοτωμα στα 300-400 ευρω. Εστω κι ετσι ελπιζω να πηρες το μαθημα σου και να καταλαβες οτι πριν αγορασεις, πρεπει να ψαχνεις, πρεπει να δοκιμαζεις, πρεπει να ζητας να σου το δειξουν, πρεπει εν τελει να κρινεις και να σκεφτεσαι αντι να πηγαινεις να αγοραζεις γουρουνι στο σακι επειδη βλεπεις διαφημισεις και φανμποις να το παρουσιαζουν σαν τη δευτερα παρουσια που τα κανει ολα.
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 κοιταξε φίλε η αλήθεια ειναι οτι οταν αγοράζουμε κάτι για πρώτη φορά μας και δεν έχουμε εμπειρία μας φαίνεται δυσχρηστο. Για παράδειγμα οταν μεταπείδησα απο τα windows7 σε macosx μου ψιλοέσπασαν τα νεύρα σε μερικά θέματα . Αλλα σκέψου οτι τα windows τα χρησιμοποιείς χρόνια και τα εχεις συνηθίσει ενώ το νεο περιβάλλον καθόλου και στην δική σου περίπτωση αυτο είναι το OS. Το βασικό σου πρόβλημα οπως το βλέπω ειναι προσαρμογής και ενασχόλησης.Οσο περνάει ο καιρός και μαθαίνεις το tablet τοσο καλύτερο θα σου φαίνεται. Βέβαια να ξέρεις οτι ενα tablet οποιασδήποτε εταρίας εχει κάποιους "περιορισμούς΄" εν συγκρίση με ενα windows περιβάλλον . Εν ολίγης σε αλλο κοινό απεθυνεται το tablet και σε διαφορετικό το netbook κοκ
disqualified Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 allure_boy δεν εχω ipad για να σε βοηθήσω αλλα προσπάθησε να γραψεις αριθμημενα τις αποριες σου πανω στο ipad χωρις σχολια εναντίον του ipad γιατι καλως ή κακως καποιοι θα ειναι επιθετικοι και θα λαβεις και αρκετα κακοπροαιρετα σχολια. Αυτο συμβαινει γιατι μερικες φορες τα φορουμ ειναι ενας τροπος να εκτονωθεις κατα καποιον τροπο. Μερικες φορες δεν ειναι τοσο ομορφο βεβαια Αν γραψεις λοιπον μια μια αριθμημενες τις αποριες σου να εισαι σιγουρος οτι θα βοηθηθεις και στη συνεχεια αποφασιζεις αν θες να το κρατησεις.
Tablet Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Φίλε μου που γράφεις γρήγορα, αν κάτσεις και ξανά γράψεις τα παραπάνω αργά χωρίς λάθη και να βγάζουν νόημα, σου υπόσχομαι πως θα απαντήσω σε όλες τις απορίες σου. Kαι εσένα τι σε βάλαμε ρε μεγάλε;; Ορθογράφο; Δεν ρώτησε κανείς την άποψη σου για το θέμα. Και στη τελική δεν μας νοιάζει η άποψη σου. Αν κάτι σε ενοχλεί μην απαντάς..γκε γκε;; Κανε την αυτοκριτική σου και άσε την κρητική προς τους άλλους. Μην επιβεβαιώνεις την καταγωγή σου.. Μείνε στα πλαίσια του topic εαν σε ενδιαφέρει.. Κάθε είδους ειρωνεία και σχόλιο προσβλητικό δεν χωράνε σε σε ανθρώπους της γενιάς μας εκτος εαν είσαι κανα απολίθωμα που ανακάλυψε το CSI σε αποστολή στο Μεξικό. Φιλικά μιλώντας έτσι..
disqualified Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Kαι εσένα τι σε βάλαμε ρε μεγάλε;; Ορθογράφο; Δεν ρώτησε κανείς την άποψη σου για το θέμα. Και στη τελική δεν μας νοιάζει η άποψη σου. Αν κάτι σε ενοχλεί μην απαντάς..γκε γκε;; Κανε την αυτοκριτική σου και άσε την κρητική προς τους άλλους. Μην επιβεβαιώνεις την καταγωγή σου.. Μείνε στα πλαίσια του topic εαν σε ενδιαφέρει.. Κάθε είδους ειρωνεία και σχόλιο προσβλητικό δεν χωράνε σε σε ανθρώπους της γενιάς μας εκτος εαν είσαι κανα απολίθωμα που ανακάλυψε το CSI σε αποστολή στο Μεξικό. Φιλικά μιλώντας έτσι.. Βρηκες και εσυ να την πεις φιλε μου σε καποιον που ζητησε απο το παιδι να γραψει πιο ξεκαθαρα τις αποριες του ωστε να του απαντησει. Εισαι αδικος γιατι εγιναν μερικα απαραδεκτα σχολια και την λες σε αυτον που ειχε ορεξη να βοηθησει. Οσο για το αν ρωτησε κανεις την αποψη του για το θεμα, φυσικα και τον ρωτησαν για την ακριβεια ολους τους ρωτησαν. Δεν ειδα καποια προσωπικη έκκληση για βοηθεια. Η βοηθεια δεν ειναι υποχρεωτικη σε ενα φορουμ και καθε ενας που θελει να βοηθησει εχει δικαιωμα να ζητησει να διατυπωθουν πιο ξεκαθαρα οι αποριες χωρις προσωπικους συναισθηματισμους και με πιο καθαρη γραφη. Νομιζω ησουν πολυ αδικος στη συγκεκριμενη περιπτωση. Υ.Γ. Θα μου πεις γιατι δεν τα γραφω και σε εκεινους. Ο λογος ειναι γιατι εσυ νομιζω θα καταλαβεις τι εννοω και θελεις να βοηθηθει ο φιλος.
akatsim Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 και ορθογραφια να μν ηξερε εσας τι σας πειραζει?μανα του και πατερας του ειστε?η μηπως αν δεν ξερεις ορθογραφια δεν μπορεις να γραφεις σε sites?αίντε στοπ το σπαμ και το τρολαρισμα και δωστε ενα χερακι στο παλικαρι.... Εσυ γιατι δεν δινεις ενα χερακι αντι να κανεις κριτικη σε αυτους που του εκαναν κριτικη; Sent from my iPhone using Insomnia
Tablet Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν θα ήθελα να το αναπτύξω περαιτέρω μιας και είμαστε ήδη off topic απλά κάτι τελευταίο για να το κλείσω από πλευράς μου.. Γενικά μιλώντας.. Οταν κάποιος ζητάει την βοήθεια μας ΔΕΝ του την δίνουμε υπο προϋποθέσεις και κριτήρια.. Ή ασχολύματσε κατω απο τις συνθήκες αυτου που εχει το προβλημα με όποιο τίμημα ή δεν ασχολουμαστε καθόλου τόσο απλά για μένα.. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2012 από Tablet
deesnider Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Προς όλους όσους αντιδρούν στις παρατηρήσεις κάποιων μελών, περί ορθογραφίας, συντακτικού και δυσνόητου τρόπου γραφής: - Από τη στιγμή που βρίσκεστε σε forum, η μόνη δυνατότητα επικοινωνίας που έχετε με τα μέλη, είναι ο γραπτός λόγος. - Αυτό: «δενξαιρωτινακανομετοαϊπαντπουπιγακεπειραβοΐθηαγηατηθατραιλαθο», δεν είναι γραπτός λόγος. Στην καλύτερη περίπτωση, είναι πλάκα - και μάλιστα, ιδιαιτέρως κακόγουστη - προς τα μέλη. Συνεπώς, το να λέει κάποιος στον t.s. ότι είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει όσο μπορεί, αρκεί να εκφράσει τις απορίες του με τρόπο που βγάζει έστω και στοιχειώδες νόημα, είναι απολύτως λογικό και σε καμία περίπτωση μεμπτό. Υπάρχουν πολλοί από εμάς που ενδιαφέρονται και θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν. Ορισμένοι μάλιστα το βλέπουν τόσο «ζεστά», ώστε παλεύουν να διαβάσουν ακόμα και «προτάσεις» σαν την παραπάνω. Άλλο όμως είναι το να γκρινιάζεις με το παραμικρό - επειδή π.χ. είδες ένα «η» να έχει μπει στη θέση ενός «ει» - και άλλο το να ζητάς μια προσπάθεια, όταν κινδυνεύει να εκραγεί το κεφάλι σου, από το συνονθύλευμα ατάκτως τοποθετημένων συλλαβών. Α! Παρεμπιπτόντως, το «απογοιτευσει» του τίτλου, είναι λανθασμένα γραμμένο. Το σωστό είναι: «απωγωύταιφσοι»...
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Και επίσης, είναι στοιχειώδης κανόνας ευγένειας να γράφεις ορθογραφημένα σε κείμενο που το δίνεις σε άλλους. Εάν κάποιοι δεν σέβονται τους άλλους, τότε δικαίως γίνονται δέκτες επικρίσεων μιας και αυτοί πρώτοι προσέβαλαν τους συνομιλητές τους.
disqualified Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Οταν κάποιος ζητάει την βοήθεια μας ΔΕΝ του την δίνουμε υπο προϋποθέσεις και κριτήρια.. Κανεις λάθος. Αυτο όπως ειπες ειναι μια μεγαλη γενικοτητα και οι γενικοτητες συνηθως δεν εχουν εφαρμογη πουθενα. Το να ζητησει καποιος να του πουν πιο καθαρα σε ποια θεματα θελει βοηθεια ειναι μια βασικη προυποθεση για βοηθεια. Αν ο αλλος θελει ακομα τη βοηθεια εξηγει αν οχι τελος ειναι πραγματικα πολυ απλο. Δεν προκειται σε αυτην την περιπτωση για ζητημα ζωης ή θανατου ετσι κι αλλιως. Επισης θα πρεπει να αναγνωριστει πανω απ ολα η προσφορα για βοηθεια χωρις ανταλλαγματα. Εκει κολαει αυτο που λες πιο για προυποθεσεις και κριτηρια. Υ.Γ. Δεν προκειται να γραψω οτιδηποτε άλλο σε αυτό το θέμα. Το παιδι εχει αποψη και αν θελει βοηθεια θα ανταποκριθει.
Tablet Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Εσυ γιατι δεν δινεις ενα χερακι αντι να κανεις κριτικη σε αυτους που του εκαναν κριτικη; Sent from my iPhone using Insomnia Σωστά μιλάς αλλά να..μπας και αποφευχθούν τα επόμενα.. ON TOPIC: Φίλε μου προφανώς και δεν σου κάνει το ipad.. Δε πειράζει το πήρες δε σου έκανε διαμόρφωσες την γνώμη σου πάρε ένα netbok ή ενα tablet με win 7 να κάνεις την δουλεία σου..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Σχετικα με το θεμα της ορθογραφιας, αν εισαι ανορθογραφος, αστοιχειωτος και τεμπελης στο να μορφωθεις, τοτε τουλαχιστον περνας απο εναν ορθογραφο το κειμενο σου. Η τεχνολογια ειναι με το μερος σου και μεσα σε δευτερολεπτα σου κανει το κειμενο ευαναγνωστο. Αν εισαι τοσο τεμπελης που δεν περνας ουτε απο ορθογραφο το δυσμοιρο το κειμενο, τοτε να περιμενεις τις δικαιολογημενες αντιδρασεις ορισμενων, που θα το εκλαβουν ως "οτι δεν τους σεβεσαι" και ενδεχομενως δεν εχουνε αδικο. Το φορουμ απ'οσο εχω παρατηρησει, γενικα ειναι ανεκτικο σε ορθογραφικα λαθη, μεχρι το σημειο που αυτα βγαζουνε ματια σε καθε λεξη. Οπως εχω γραψει και σε αλλο τοπικ, ουτε καν η δικαιολογια της δυσλεξιας δεν ισχυει απτη στιγμη που υπαρχουν ορθογραφοι στους browsers. Οποιος δεν επιθυμει να στρωσει τον **** του να μαθει γραμματα, ειναι υποχρεωμενος να τον στρωσει 3 λεπτα για να εγκαταστησει ορθογραφο και αλλα λιγα δευτερολεπτα για την αυτοματη διορθωση του καθε ποστ. Ειναι προκλητικο αν επιμενει να μην το κανει. Οχι να τους βγαζουμε και λαδι που ενω ξερουν τις αδυναμιες τους δεν κανουν το παραμικρο για να τις διορθωσουν και επιφορτιζουν τους υπολοιπους με τη διαδικασια μεταφρασης του τραγικου κειμενου τους. Κοντευω να ξεχασω την ορθογραφια μου, στην οποια καποτε ημουν αριστος οσο πολλαπλασιαζονται τα κρουσματα ανορθογραφων ποστ/μπλογκ κλπ. Δε θελω να φανταζομαι τι συμβαινει με πιο μετριους στην ορθογραφια χρηστες και ποσο επηρεαζονται...Θα φτασουμε να μιλαμε τη γλωσσα μας με νοηματα στο τελος επειδη υπαρχουν παντα αυτοι που βαριουνται..
Angeldust Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω. Απαγορεύσαμε τα greeklish (και πολύ σωστά) για να μπορούμε να βγάζουμε άκρη τι ακριβώς γράφει ο καθένας και να καταλαβαίνουμε καλύτερα και πιο γρήγορα. Αν είναι να πάμε σε ανορθόγραφα posts τότε καλύτερα να γυρίσουμε πάλι στα greeklish. Στην τελική όποιος δεν ξέρει να γράφει (σεβαστό, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι στο ίδιο μορφωτικό επίπεδο) ΟΦΕΙΛΕΙ απο σεβασμό προς όλους τους υπόλοιπους εδώ μέσα να κάτσει να ασχοληθεί 3 λεπτά (δεν χρειάζεται παραπάνω) και να βάλει εναν ορθογραφικό έλεγχο. Anyway, προς τον topic starter: Παλικάρι μου το iPad δεν είναι για σένα και κακώς δεν ρώτησες κάποιον γνωστό/φίλο ή έστω εδώ μέσα ΠΡΙΝ πας να το αγοράσεις. Αυτοί οι περιορισμοί που λες υπάρχουν εν μέρει, το multitasking είναι περιορισμένο, αλλά σκέψου (όπως είπε και ενας φίλος παραπάνω) οτι το iPad είναι ενα iPhone με μεγάλη οθόνη και τίποτα παραπάνω. Δεν είναι σε καμμιά περίπτωση netbook και ούτε μπορεί να συγκριθεί με ενα netbook. Σε κάποια πράγματα το iPad είναι καλύτερο και πιο εύχρηστο, σε κάποια άλλα είναι άχρηστο εντελώς και κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα με netbook.
basilis5 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 δεν θελω νετμπουκ.... εχω λαπτοπ 15αρι τοσιμπα... απλα το ιπαντ το πιρα για να ειναι ποιο γρηγορο απο ενα πισι αλλα να κανει και καποια πραγματα... εδω ευκολα ουτε ταινιες δεν μπορεις να δεις η να ακουσεις ραδιοφωνο και να σερφαρεις... θα ανοιξεις σαφαρ για το ραδιοφωνο και αλλο μπροσγουερ για να σερφαρεις... και αν θελεις πχ να μπεις μσν η σκαιπ.. καλα μσν δεν εχει κιολας... εγω δεν το εχω βρει αλλα οκ σκαιπ που ειναι ποιο εξελιγμενο... θα πρεπει να ειναι οτι εχεις ανοιξει στο μροσγουερ νεκρα... της σελιδες που εχεις ανοιξεις. ενα πραγμα δηλαδη την φορα....τι βλακειες ειναι αυτα... θελω να εκτυπωσω απο τον επσον που εχω πχ διευθηνσεις στα αγγλικα γιατι δεν θα κατσω να της γραφω με το χερι... με το ιπαντ πως θα το κανω αυτο; δεν γινετε.... σωστα ; γινετε να σερφαρεις και να εχεις και σκαιπ ανοιχτο; οχι σωστα; ενα πραγμα την φορα...δηλαδη μιλας απο ενα τσατ πχ και λες μισο βγαινω απο το τσατ για να ανοιξω σκαιπ.. ; παραλογο... Γι αυτά που πρειγραφεις φίλε φταις εσυ γιατι δεν έψαξες να δεις τι είναι το iPad πριν το πάρεις Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις