Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους σκεφτομενος και εγω για ενα ipad2 που νομιζα χωρις να ξερω την μαρκα απλ οτι θα ειναι σαν ενα μικρο νετμπουκ αλλα σε στυλ ταμπλετ... πηγα και το αγορασα...και πραγματικα το εχω διπλα μου και οχι εχω την εντυπωση οτι εδωσα τα χρηματα μου ... για την απλ ....ειναι 100% σιγουρο οτι εκανα μεγαλη βλακεια που το αγορασα... το μονο καλο ειναι η ταχυτητιτα του και οτι δεν κολαει αναμεσα στης σελιδες... σαν ενεργο ομως πραγματικα μιχανημα δεν εχει καμια σχεση ουτε ακομη και με ενα νετμπουκ... περιμενα να ειναι αριστο αλλα δεν ειναι... αυτονομια... ωραια οθονη γρηογορο...αλλα αχρηστο τελιος σε λειτουργικοτητα....και χρηστικοτητα.... ακουο της γνωμες σας...γιατι πραγματικα θελω να το συζητισω με καποιον που εχει ιπαντ2 γιατι σκεφτομαι να το πουλησω και αυτο και το αλουμινιο πληκτρολογιο της απλ..

Δημοσ.

Δεν ήξερες, δε ρώταγες; Το iPad μια χαρά χρησιμότητα έχει, σίγουρα όμως όχι για σένα που ήθελες "netbook αλλά σε στυλ tablet". Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πουλήσεις και να πάρεις το netbook που θέλεις. Και άλλη φορά πριν κάνεις κάποια αγορά, ψάξε λίγο περισσότερο για το τι είναι αυτό που αγοράζεις για να μη κλαις τα λεφτά σου μετά.

Δημοσ.

εγω εχω και νετμπουκ και ipad.

το νετμπουκ δεν θυμαμαι που το εχω σπιτι μου, καπου θα ναι και θα σκονιζεται..

Δημοσ.

δεν θελω νετμπουκ.... εχω λαπτοπ 15αρι τοσιμπα... απλα το ιπαντ το πιρα για να ειναι ποιο γρηγορο απο ενα πισι αλλα να κανει και καποια πραγματα... εδω ευκολα ουτε ταινιες δεν μπορεις να δεις η να ακουσεις ραδιοφωνο και να σερφαρεις... θα ανοιξεις σαφαρ για το ραδιοφωνο και αλλο μπροσγουερ για να σερφαρεις... και αν θελεις πχ να μπεις μσν η σκαιπ.. καλα μσν δεν εχει κιολας... εγω δεν το εχω βρει αλλα οκ σκαιπ που ειναι ποιο εξελιγμενο... θα πρεπει να ειναι οτι εχεις ανοιξει στο μροσγουερ νεκρα... της σελιδες που εχεις ανοιξεις. ενα πραγμα δηλαδη την φορα....τι βλακειες ειναι αυτα... θελω να εκτυπωσω απο τον επσον που εχω πχ διευθηνσεις στα αγγλικα γιατι δεν θα κατσω να της γραφω με το χερι... με το ιπαντ πως θα το κανω αυτο; δεν γινετε.... σωστα ;

γινετε να σερφαρεις και να εχεις και σκαιπ ανοιχτο; οχι σωστα; ενα πραγμα την φορα...δηλαδη μιλας απο ενα τσατ πχ και λες μισο βγαινω απο το τσατ για να ανοιξω σκαιπ.. ; παραλογο...

Δημοσ.

Φυσικά και γίνεται. Δοκίμασες να τα κάνεις και δε τα κατάφερες ή απλά υποθέτεις;

Δημοσ.

δεν εχω δοκιμασει ακομα.. και να σε ρωτησω και κατι αλλο που ισως ξερεις... πως θα μπω στο mrc ..... ποια ειναι η εφαρμογη ....που ειναι το msn με camera ;

αν ξερεις πραγματιακ και μπορεις βοηθησε με γιατι δεν εχω και καποιο φιλο να ρωτησω για το ιπαντ.. και οκ... τουλαχιστον να μπορο να το αξιοποιησω...μην παει χαμενο.

Δημοσ.
πάρτο πούλα το αγόρι μου' date=' προφανώς το μηχάνημα δεν ειναι για εσένα.[/quote']

Ακριβώς αυτο. Έχει άλλη φιλοσοφία το tablet κ ιδίως αυτο της apple που στοχεύει στην εμπειρία χρήσης.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους σκεφτομενος και εγω για ενα ipad2 που νομιζα χωρις να ξερω την μαρκα απλ οτι θα ειναι σαν ενα μικρο νετμπουκ αλλα σε στυλ ταμπλετ... πηγα και το αγορασα...και πραγματικα το εχω διπλα μου και οχι εχω την εντυπωση οτι εδωσα τα χρηματα μου ... για την απλ ....ειναι 100% σιγουρο οτι εκανα μεγαλη βλακεια που το αγορασα... το μονο καλο ειναι η ταχυτητιτα του και οτι δεν κολαει αναμεσα στης σελιδες... σαν ενεργο ομως πραγματικα μιχανημα δεν εχει καμια σχεση ουτε ακομη και με ενα νετμπουκ... περιμενα να ειναι αριστο αλλα δεν ειναι... αυτονομια... ωραια οθονη γρηογορο...αλλα αχρηστο τελιος σε λειτουργικοτητα....και χρηστικοτητα.... ακουο της γνωμες σας...γιατι πραγματικα θελω να το συζητισω με καποιον που εχει ιπαντ2 γιατι σκεφτομαι να το πουλησω και αυτο και το αλουμινιο πληκτρολογιο της απλ..

Πούλα το και δώσε τα λεφτά σε έναν καθηγητή για να σου κάνει ιδιαίτερα στο σπίτι. Τόσοι είναι αδιόριστοι.

Δημοσ.

Γιατί το κράζετε το παλικάρι και δεν το βοηθάτε ;....

Ειναι λιγο αγενης,γράφει ανορθόγραφα και σπαστικά.

Μαλλον γι αυτο δεν τον βοηθανε...!

Δημοσ.

ρε παιδια τι να σας πω δηλ..... παντα ειχα σταθερο υπολογιστη 15αρι λαπτοπ οκ δεν ξερω απο απλ και πολλα πραγματα αλλα ειπαμε δεν πηγα να αγορασω κατι ..σαν το ταμπλετ το ιπαντ και δεν ηξερα την τυφλα μου... απλα δεν περιμενα να μην μπορεις να ανοιγεις πολλαπλες σελιδες να εισαι πχ στο φεισμπουκ και να σερφαρεις...η να ακους ραδιοφωνο κτλ... τι καθεστε και με κατηγορειτε ολοι εξυπνοι εισαστε; δηλαδη ελεος ... αν ξερει καποιος ας μου πει 5-10 πραγματα για το τι μπορω να κανω και τι οχι. εγω αν ηξερα θα βοηθουσα καποιον... 1. με ποιον τροπομπορω να εκτυπωσω ενα μικρο κειμενο. 2. μπορω να ειμαι συγχρονος στο φεισμπυκ να ακουω μουσικη αλλα και απλα να βλεπω σελιδες ; ποια ειναι τα πραγαματα που δεν μπορεις και δεν εχει την δυνατοτιτα ενα παντ 512 ραμ να κανει 16 γιγκα σαν αυτο που αγορασα το 16αρι. υπαρχουν και φαν εδω μεσα της απλ που αν ξερει καποιος ας βοηθησει..

καθολου αγενης δεν ειμαι φιλε μου ... ισα ισα ειμαι γενκαπολυ καλο ατομο... αλλα αν κανεις εδω μεσα που ξερει δεν μπορει να βοηθησε τοτε τι καθεστε εδω μεσα για το θεαθηναι; οσο για το ανορθογραφος σορρυ αλλα γραφω πολυ γρηγορα για αυτο.

'kebinB δεν αγορασα ιπαντ για να το πουλησω απλα πιστευα και νομιζα οτι σε πολυ μεγαλο βαθμο ... μπορεις να αντικαταστησεις λαπτοπ... και οκ εκανα λαθος... δηλαδη δεν ειμαστε ολοι μηλαραδικες απο τα 10 μας... ημαρτον.... εχει τοσες μαρκες να αγορασεις δεν υπαρχει μονο η απλ.

Δεινόσαυρος εισαι πολυ εξυπνος φιλε μου δηλαδη τι να σου πω αντι να κατσεις να πεις 5 πραγματα καθεσε και λες αερολογιες .... ανοιξα το θεμα για να με βοηθησουν 5 ανθρωποι οχι για να πουν την "εξυπνη" γνωμη τους καποιοι...

Δημοσ.

ρε παιδια τι να σας πω δηλ..... παντα ειχα σταθερο υπολογιστη 15αρι λαπτοπ οκ δεν ξερω απο απλ και πολλα πραγματα αλλα ειπαμε δεν πηγα να αγορασω κατι ..σαν το ταμπλετ το ιπαντ και δεν ηξερα την τυφλα μου... απλα δεν περιμενα να μην μπορεις να ανοιγεις πολλαπλες σελιδες να εισαι πχ στο φεισμπουκ και να σερφαρεις...η να ακους ραδιοφωνο κτλ... τι καθεστε και με κατηγορειτε ολοι εξυπνοι εισαστε; δηλαδη ελεος ... αν ξερει καποιος ας μου πει 5-10 πραγματα για το τι μπορω να κανω και τι οχι. εγω αν ηξερα θα βοηθουσα καποιον... 1. με ποιον τροπομπορω να εκτυπωσω ενα μικρο κειμενο. 2. μπορω να ειμαι συγχρονος στο φεισμπυκ να ακουω μουσικη αλλα και απλα να βλεπω σελιδες ; ποια ειναι τα πραγαματα που δεν μπορεις και δεν εχει την δυνατοτιτα ενα παντ 512 ραμ να κανει 16 γιγκα σαν αυτο που αγορασα το 16αρι. υπαρχουν και φαν εδω μεσα της απλ που αν ξερει καποιος ας βοηθησει..

καθολου αγενης δεν ειμαι φιλε μου ... ισα ισα ειμαι γενκαπολυ καλο ατομο... αλλα αν κανεις εδω μεσα που ξερει δεν μπορει να βοηθησε τοτε τι καθεστε εδω μεσα για το θεαθηναι; οσο για το ανορθογραφος σορρυ αλλα γραφω πολυ γρηγορα για αυτο.

'kebinB δεν αγορασα ιπαντ για να το πουλησω απλα πιστευα και νομιζα οτι σε πολυ μεγαλο βαθμο ... μπορεις να αντικαταστησεις λαπτοπ... και οκ εκανα λαθος... δηλαδη δεν ειμαστε ολοι μηλαραδικες απο τα 10 μας... ημαρτον.... εχει τοσες μαρκες να αγορασεις δεν υπαρχει μονο η απλ.

Δεινόσαυρος εισαι πολυ εξυπνος φιλε μου δηλαδη τι να σου πω αντι να κατσεις να πεις 5 πραγματα καθεσε και λες αερολογιες .... ανοιξα το θεμα για να με βοηθησουν 5 ανθρωποι οχι για να πουν την "εξυπνη" γνωμη τους καποιοι...

Φίλε μου που γράφεις γρήγορα, αν κάτσεις και ξανά γράψεις τα παραπάνω αργά χωρίς λάθη και να βγάζουν νόημα, σου υπόσχομαι πως θα απαντήσω σε όλες τις απορίες σου.

Δημοσ.

Φίλε κάποια πράγματα δεν γίνονται όπως τα θες και δεν φταίει το iPad για αυτό.Αν γενικά σκέφτεσαι με το ίδιο τρόπο που γράφεις (βιαστικά) πάντα θα σκονταφτεις και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σε σηκώνουμε....

Για αυτο σου λέμε παράτα το και ασε την " μουφα " iPad στους άλλους (μηλαρακιδες)που μπορει να μην γράφουν τόσο γρήγορα όσο εσυ αλλα έχουν την υπομονή να μάθουν, γιατί κατι που τους αρέσει.

Για να σε βοηθήσω να ξεφυγεις σου λέω ότι το iPad είναι η μεγένθυση του iPhone άρα είναι σαν να έχεις ένα smartphone σε μεγένθυση και όχι ένα laptop σε σμικρυνση.

Αν το πήρες με το σκεπτικό να κάνεις ότι κάνεις σε ένα netbook τότε και ο καλύτερος γνωστής του iPad δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει,λυπάμαι...

ΥΓ.αν στο παίζω έξυπνος και δεν θέλω να σε βοηθήσω είναι γιατί βαρέθηκα χρόνια τώρα τον κάθε άσχετο που ανακάλυψε την Apple απο τις διαφημίσεις και όχι απο προσωπική αναζητηση....

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

και ορθογραφια να μν ηξερε εσας τι σας πειραζει?μανα του και πατερας του ειστε?η μηπως αν δεν ξερεις ορθογραφια δεν μπορεις να γραφεις σε sites?αίντε στοπ το σπαμ και το τρολαρισμα και δωστε ενα χερακι στο παλικαρι....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...