yanniliki Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Καλησπερα! Εδω και μερικες μερες που και που μου κανει ενα περιεργο κολλημα. Πρωτη φορα το παρατηρησα με τον Mozzila,το προβλημα ειναι οτι οταν παταω να ανοιξει μια σελιδα ενω την φορτωνει κανονικα, πανω στο εικονιδιο του loading δειχνει οτι ακομα την φορτωνει και δεν μπορω να πατησω τιποτα απο την σελιδα που ανοιξα, και ουτε να πατησω καποιο tab η σελιδοδεικτη η την μπαρα που ειναι στα δεξια, σαν να ειναι ολα κολλημενα (ενω αν ρολαρω την ροδελα του ποντικιου η σελιδα παει πανω κατω, δεν ειναι παγωμενη δηλαδη) μετα απο 45-50 δευτερολεπτα η σελιδα φορτωνει κανονικα. Οταν φορτωσει και πατησω πχ να ανοιξει αλλο tab κανει ξανα το ιδιο και δεν μπορω να διαχειριστω καμια σελιδα απο τις δυο μεχρι να περασουν παλι 45-50 δευτερολεπτα. Την πρωτη φορα που μου το εκανε στον mozzila, με τον chrome εμπαινε κανονικα, και με μια απεγκατασταση-εγκατασταση του mozzila εστρωσε, τωρα που μου το ξανακανει δεν μπορω να μπω ουτε με chrome ουτε με explorer και η απεγκατασταση δεν βοηθησε. Εχει κανεις καποια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω προκαταβολικα
micos000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Αυτό μπορεί να είναι μόλυνση. Για αρχή κάνε full scan με το malwarebytes ή το super antispysare (τις free εκδόσεις και στα δύο) και πες μας τι έγινε.
yanniliki Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Σε ευχαριστω για την απαντηση! τελικα η αιτια ηταν ενα trojan το maljava που εκανε ολη την ζημια. Με απλο system scan δεν το εβγαζε στην αρχη. Το αφαιρεσα και τωρα ειναι μια χαρα Ευχαριστω και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα