giostau Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω να βρω ένα φορητό κάτω από 15" (μάλλον 13-14... 11 θα είναι πολύ μικρό) μέχρι €1000 (και λίγο πιο πάνω δε μας χαλάει αν αξίζει τον κόπο) πρέπει να είναι αρκετά γρήγορο μηχάνημα (i5+) και ελαφρύ (<2kg). Κάρτα γραφικών δεν μας απασχολεί πολύ. Μνήμη φαντάζομαι όλα παίζουν από 4 και πάνω οπότε οκ. Αξιοπιστία και αντοχή είναι πολύ σημαντικά, καθώς θα μεταφέρεται συνέχεια! Macbook αποκλείονται καθώς τα windows είναι μονόδρομος για το λειτουργικό! Προτάσεις; Ευχαριστώ πολύ!
flyer Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 http://www.skroutz.gr/s/340001/HP-EliteBook-2560p-i5-2540M-4GB-320GB.html
vaggospat13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω να βρω ένα φορητό κάτω από 15" (μάλλον 13-14... 11 θα είναι πολύ μικρό) μέχρι €1000 (και λίγο πιο πάνω δε μας χαλάει αν αξίζει τον κόπο) πρέπει να είναι αρκετά γρήγορο μηχάνημα (i5+) και ελαφρύ (<2kg). Κάρτα γραφικών δεν μας απασχολεί πολύ. Μνήμη φαντάζομαι όλα παίζουν από 4 και πάνω οπότε οκ. Αξιοπιστία και αντοχή είναι πολύ σημαντικά, καθώς θα μεταφέρεται συνέχεια! Macbook αποκλείονται καθώς τα windows είναι μονόδρομος για το λειτουργικό! Προτάσεις; Ευχαριστώ πολύ! αν δεν βιαζεσαι περιμενε να βgουν τα νεα μοντελα με τους ivy επεξεργαστες προσωπικα περιμενω τα καινουργιο dell xps και το hp envy
geopolit Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 τα dell έκαναν την εμφάνιση τους αλλά είναι αρκετά ακριβά
vaggospat13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 τα dell έκαναν την εμφάνιση τους αλλά είναι αρκετά ακριβά για τα νεα με επεξεργαστες ivy bridge μιλησα οχι για Ultrabook
giostau Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ παίδες! Καταρχήν το ΗΡ φαίνεται καλό και μέσα στις προδιαγραφές! Το dell απ' την άλλη τα σπάει, αλλά ξεφεύγει λίγο... για ivy ξέρουμε πότε περίπου θα κυκλοφορήσουν μοντέλα; Βασικά δεν είναι για μένα το μηχάνημα, απλά μου ζητήθηκε να ψάξω, οπότε θα μεταφέρω τις πληροφορίες και θα δούμε... Ευχαριστώ και πάλι!
warden Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Samsung-530U3B-A01GR-NP530U3B-A01GR.htm αυτός έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά.Τώρα για Samsung δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως είμαι τεχνικός Η/Υ και δεν έχω ακούσει πολλά άσχημα σχόλια για Samsung laptops. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2012 από warden
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα