Προς το περιεχόμενο

Bootmgr is missing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Τεταρτη πηρα εναν πυργο απο εναν γνωστο μου.Ανοιξα το υπολογιστη και μου εβγαλε (Bootmgr is missing Press Ctrl+Alt+Delete to restart).Εκανα restart και μετα προσπαθησα να του περασω τα Windows 7.Ολα καλα μεχρι τη στιγμη που μου ζητησε να διαλεξω τον δισκο στον οποιον πρεπει να εγκαταστησω τα Windows(στον δισκο ειχε γινει format και δεν ειχε κανενα λειτουργικο).Στην επιλογη του δισκου δν μου εβγαζε κανενα δισκο!!!

Εχω διαβασει και σε αλλους που εχουν το ιδιο προσβλημα αλλα αυτοι ειχαν ειδη εγκατεστημενα τα windows και βαζαν το cd και καναν repair.

Εχω ψαξει πολλες ωρες και ακομα δν εχω βρει κατι για να λυθει το προβλημα μου..Οποιος γνωριζει την λυση θα τον παρακαλουσα να το μοιραστει μαζι μου.

Επισης το παιδι που το πηρα μου ειπε οτι εχει κανει update το BIOS!!!

Η μητρικη ειναι η:Gigabyte z68x-ud3p-b3

Ο τοπικος ειναι o:Samsung f1 spinpoint 1tb

Δημοσ.

Κατεβασε τους Sata Drivers για την motherboard του φιλου σου ή περνα τους απο το CD της μητρικης.

Βαλε τους σε ενα φλασακι σε περιπτωση που τους κατεβασεις και πατα Browse στην οθονη επιλογης σκληρου που δεν σου βγαζει τιποτα

Δημοσ.

Κατεβασε τους Sata Drivers για την motherboard του φιλου σου ή περνα τους απο το CD της μητρικης.

Βαλε τους σε ενα φλασακι σε περιπτωση που τους κατεβασεις και πατα Browse στην οθονη επιλογης σκληρου που δεν σου βγαζει τιποτα

Το εχω κανει αυτο αλλα μπορει να κατεβασα τους λαθος drivers.Τo εκανα και απο το cd αλλα τπτ.Μπορεις να μου αναρτησεις τους σωστους drivers απο το μοντελο της μητρικης που ανεβασα μηπως εκανα εγω το λαθος

Δημοσ.

Για μένα για να μην παιδεύεσαι, με ένα live linux cd σιγουρέψου ότι ο σκληρός δίσκος είναι καλός και δεν έχει πρόβλημα.

Η βάλτον σαν δεύτερο σε άλλο pc και τρέξε HD SENTIMEL

Μετά κάνε αυτά που που προτείνουν οι συμforumίτες.

Φιλικά

Δημοσ.

Κανονικα δεν θα επρεπε μιας και απο την στιγμη που αναλαμβανεις να "φτιαξεις" τον υπολογιστη ενος φιλου θα πρεπει να ξερεις τα βασικα και οχι βλεπωντας βιντεακια για φορματ στο Youtube.και στο λεω για να μη βρεθεις το θυμα της υποθεσης :)

>http://download.gigabyte.eu/FileList/Driver/mb_driver_marvell_sata_controller.exe

Η Gigabyte πολλες φορες στο CD της βαζει οτι ναναι Drivers στην 990FXA UD3 που εχω επρεπε να μπω απο το κινητο και να κατεβασω τους Drivers για Raid με τον υπολογιστη κολλημενο στο Setup των Windows μιας και αυτοι του Cd δεν δουλευαν :P

Δημοσ.

Για μένα για να μην παιδεύεσαι, με ένα live linux cd σιγουρέψου ότι ο σκληρός δίσκος είναι καλός και δεν έχει πρόβλημα.

Η βάλτον σαν δεύτερο σε άλλο pc και τρέξε HD SENTIMEL

Μετά κάνε αυτά που που προτείνουν οι συμforumίτες.

Φιλικά

Τον εβαλα και σε αλλο υπολογιστη και τον διαβασε κανονικα ...αρα ο δισκος δν εχει προβλημα..

Δημοσ.

Στo bios κοιταξες αν διαβαζει το δισκο;

Επισης αποσυνδεσε το δισκο και ξανα συνδεσε το;

Δημοσ.

Κανονικα δεν θα επρεπε μιας και απο την στιγμη που αναλαμβανεις να "φτιαξεις" τον υπολογιστη ενος φιλου θα πρεπει να ξερεις τα βασικα και οχι βλεπωντας βιντεακια για φορματ στο Youtube.και στο λεω για να μη βρεθεις το θυμα της υποθεσης :)

>http://download.gigabyte.eu/FileList/Driver/mb_driver_marvell_sata_controller.exe

Η Gigabyte πολλες φορες στο CD της βαζει οτι ναναι Drivers στην 990FXA UD3 που εχω επρεπε να μπω απο το κινητο και να κατεβασω τους Drivers για Raid με τον υπολογιστη κολλημενο στο Setup των Windows μιας και αυτοι του Cd δεν δουλευαν :P

Επειδη δν το παρουσιασα σωστα..δν πηρα ενα η/υ φιλου για να τον φτιαξω αλλα τον αγορασα γιατι ηθελε να παει σε mac αυτος :rolleyes:

Στο Bios πως πρεπει να τα εχω??Και τα δυο RAID,IDE ή AHCI??

Δημοσ.

Αν εχουμε παρομοιο menu τοτε As IDE οπως ειναι στο Default

Ωραια...το δοκιμαζω και ο θεος βοηθος!!!

Στo bios κοιταξες αν διαβαζει το δισκο;

Επισης αποσυνδεσε το δισκο και ξανα συνδεσε το;

Οχι δεν το κοιταξα...πως μπορω να το κοιταξω??

Τπτ δεν εγινε!!!μηπως πρεπει να το συνδεσω σε αλλη θυρα στη μητρικη?

Δημοσ.

Κανε ξετικ εκει που λεει οταν επιλεγεις τους Drivers να κρυψουμε Drivers που μπορει να μην ειναι συμβατοι και ξαναδοκιμασε

Δημοσ.

Κανε ξετικ εκει που λεει οταν επιλεγεις τους Drivers να κρυψουμε Drivers που μπορει να μην ειναι συμβατοι και ξαναδοκιμασε

Το δοκιμασα αλλα τιποτα...Το στικακι ειναι FAT32.Κανει?

Δημοσ.

το εχεις τρεξει το Exe και εκανε Unzip τα αρχεια ε; ή το πεταξες ετσι χυμα;

Απο την στιγμη που το διαβαζει η εγκατασταση των 7 εισαι κομπλε

Δημοσ.

το εχεις τρεξει το Exe και εκανε Unzip τα αρχεια ε; ή το πεταξες ετσι χυμα;

Απο την στιγμη που το διαβαζει η εγκατασταση των 7 εισαι κομπλε

Το μονο που ηταν στο αρχειο ηταν ενα exe το οποιο το περασα στο usb μονο του χωρις κανενα αλλο αρχειο.

Δημοσ.

Τρεξε το στο PC σου και παρε τα αρχεια που εχει μεσα του και αυτα θα πεταξεις χυμα στο φλασακι....

I give up πραγματικα αν και μετα απο αυτο το βημα δεν τα καταφερεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...