Tetrabitos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Θελω να βγαλω διπλωμα μηχανης. Το θεμα ειναι οτι ειμαι ανεργος εγγεγραμενος στον ΟΑΕΔ βέβαια και δεν εχω ασφάλιση. Πηγα σημερα τις φωτογραφίες για το διπλωμα,ΑΦΜ κτλπ. Ξεχασα να πω οτι μεχρι τα 24 μου ημουν ασφαλισμενος στο ταμείο της μανας μου (δημόσιο και εχει λήξει τωρα. Ο τυπος για τα διπλώματα μου πε φερε μου το παλιο βιβλιαριο του δημοσιου μπας και τα περασουμε στο ντουκου,του οαεδ το χαρτακι αλλιώς ή πας σε γιατρό για γενικές εξετασεις ή λαδώνεις ενα 50αρικο στους γιατρούς να γράψουν όλα καλώς... Εχει κανεις καμια αναλογη εμπειρια;Ενας ανεργος δεν μπορει να βγαλει διπλωμα;Απο τωρα λαδώματα; Ευχαριστώ
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Το βιβλιάριο υγείας έχει το ρόλο για να δει ο γιατρός οτι δεν έχεις κάποιες ασθένειες. Αντί για βιβλιάριο μπορείς να προσκομίσεις εξετάσεις αίματος για ουρία/σακχαρο, καρδιογράφημα και ακτινογραφία θώρακος. Αν το βιβλιάριο έχει λήξει πρόσφατα, πέρνα απο τον γιατρό και ρώτα αν χρειάζεται να φέρεις τις εξετάσεις.
Tetrabitos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Το βιβλιάριο υγείας έχει το ρόλο για να δει ο γιατρός οτι δεν έχεις κάποιες ασθένειες. Αντί για βιβλιάριο μπορείς να προσκομίσεις εξετάσεις αίματος για ουρία/σακχαρο, καρδιογράφημα και ακτινογραφία θώρακος. Αν το βιβλιάριο έχει λήξει πρόσφατα, πέρνα απο τον γιατρό και ρώτα αν χρειάζεται να φέρεις τις εξετάσεις. Αμα του παω το παλιο που χει ληξει ενα χρονο πριν λες να το δεχτεί; Ισα ισα βγαινω για το διπλωμα αμα αρχιζω να λαδωνω και για τετοια γαματα... Ο οαεδ ποια ειναι η πολιτική στους ανεργους και την ασφάλιση;
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αμα του παω το παλιο που χει ληξει ενα χρονο πριν λες να το δεχτεί; Αν το βιβλιάριο έχει λήξει πρόσφατα, πέρνα απο τον γιατρό και ρώτα αν χρειάζεται να φέρεις τις εξετάσεις. Πάρε τον έστω ένα τηλέφωνο. Ισα ισα βγαινω για το διπλωμα αμα αρχιζω να λαδωνω και για τετοια γαματα... Εξαρτάται απο τον γιατρό. Αν δεν δέχεται φακελάκια, θα πληρώσεις τις εξετάσεις. Αν δεν είναι τυπικός μπορεί να δεχτεί το παλιό βιβλιάριο.
greekparot Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ο ΟΑΕΔ εώς τα 29 χρονια ηλικίας εάν έχεις κάρτα ανεργίας σου δίνει βεβαίωση και πας στο ΙΚΑ και βγάζεις δωρεάν πλήρη ασφάλεια. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα