Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Idle ειναι αυτα?? Τραγικες οι temps στον επεξεργαστή... όταν μιλαω για χαλάκι στην Η50 κατι ξέρω...

Και σε ξαναρωτάω.. την καρτα την έχεις καθαρίσει ποτε ή έχει μαζέψει χαλάκι και αυτή..

Σε idle παντως καλά είναι...

Γενικότερα, μου φενεται το έχεις παραφορτώσει το κουτάκι και το airflow έχει παει περιπατο!

Ναι και νομιζω ότι μολις βρήκα τον λογο για την κάρτα!!

Καλα ρε τον ανεμηστηρα τον έχει καρφωμένο στο 32% πας καλα??

Βαλτο στο AUTO να ανασανει λιγο η κάρτα!!

Δημοσ.

πιο παλια μου ειχαν πει οτι αν ειναι εκεινο το πλαισιο που αλλαζω την ταχυτητα του ανεμιστηρα ειναι πρασινο,τοτε ειναι στο auto. και συγκεκριμενα απο εδω μεσα.

ο cpu δεν ειναι idle, τρεχω το boinc manager. ειμαι στην ομαδα του overclock.net και με καποιους ποντους κερδιζεις και πραγματα. αν το σταματισω πεφτει στο 35~40 που για αυτην την περιοδο ειναι καλα

και γενικα το airflow οντως εχει παει περιπατο. χανεται ολος ο αερας που μπαινει απο μπροστα γιατι εμποδιζουν οι σκληροι και διαφορα πλαστικα. το καθε bay χωραει 3 δισκους, θα βγαλω τους μεσαιους και θα τους παω απο πισω μαλλον

ξεχασα να βαλω και αυτο

http://imageshack.us...0/6950hot2.png/

μηπως να το αλλαζα?

Δημοσ.

πιο παλια μου ειχαν πει οτι αν ειναι εκεινο το πλαισιο που αλλαζω την ταχυτητα του ανεμιστηρα ειναι πρασινο,τοτε ειναι στο auto. και συγκεκριμενα απο εδω μεσα.

ο cpu δεν ειναι idle, τρεχω το boinc manager. ειμαι στην ομαδα του overclock.net και με καποιους ποντους κερδιζεις και πραγματα. αν το σταματισω πεφτει στο 35~40 που για αυτην την περιοδο ειναι καλα

και γενικα το airflow οντως εχει παει περιπατο. χανεται ολος ο αερας που μπαινει απο μπροστα γιατι εμποδιζουν οι σκληροι και διαφορα πλαστικα. το καθε bay χωραει 3 δισκους, θα βγαλω τους μεσαιους και θα τους παω απο πισω μαλλον

ξεχασα να βαλω και αυτο

http://imageshack.us...0/6950hot2.png/

μηπως να το αλλαζα?

Στο auto ειναι όταν είναι πρασινη η βουλιτσα εκει διπλα που γράφει auto... πατα το και τρεξε παλι κανενα 5λεπτο furmark και πες αποτελεσματα!!

Οκ τοτε μια χαρα και η cpu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...