DrXavier Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Καλησπέρα στο forum.. Έχοντας διαβάσει το άρθρο σχετικά με το eBay εδώ >http://www.insomnia.gr/topic/191319-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ebay-2/ Έχω κάποιες απορίες.. Έχω αγοράσει κανονικά ένα αντικείμενο στο eBay και μου λέει ότι όλα είναι καλά (σχετικά με πληρωμές κλπ κλπ) και ότι μέσα σε 4 – 8 μέρες θα το παραλάβω. Όμως είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο και έτσι θέλω να ρωτήσω το δέμα θα έρθει στο σπίτι μου (στη διεύθυνση που έδωσα εννοείτε) ; και αν δεν είμαι εκεί ; το αφήνουν στην είσοδο και έτσι ; Και ένα 2ο.. Η διεύθυνση στα στοιχεία του eBay έχει στα Αγγλικά μόνο το Greece..Οδός και πόλη είναι στα Ελληνικά.. Υπάρχει εδώ πρόβλημα ; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..
SpirtouLisS Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Καλησπέρα στο forum.. Έχοντας διαβάσει το άρθρο σχετικά με το eBay εδώ >http://www.insomnia.gr/topic/191319-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ebay-2/ Έχω κάποιες απορίες.. Έχω αγοράσει κανονικά ένα αντικείμενο στο eBay και μου λέει ότι όλα είναι καλά (σχετικά με πληρωμές κλπ κλπ) και ότι μέσα σε 4 – 8 μέρες θα το παραλάβω. Όμως είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο και έτσι θέλω να ρωτήσω το δέμα θα έρθει στο σπίτι μου (στη διεύθυνση που έδωσα εννοείτε) ; και αν δεν είμαι εκεί ; το αφήνουν στην είσοδο και έτσι ; Και ένα 2ο.. Η διεύθυνση στα στοιχεία του eBay έχει στα Αγγλικά μόνο το Greece..Οδός και πόλη είναι στα Ελληνικά.. Υπάρχει εδώ πρόβλημα ; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.. τα προιοντα σου αποστελλονται στη διευθυνση της paypal συνηθως και οχι στη διευθυνση του ebay. οποτε πρεπει να δεις με τι χαρακτηρες εχεις καταχωρησει τη διευθυνση σου στο paypal πρωτιστα. το αν θα σου σταλλουν σπιτι ή θα σου ερθει χαρτι να παραλαβεις απο ταχυδρομειο εξαρταται απο το μεγεθος του δεματος και την ορεξη του ταχυδρομειου σου. σε καθε περιπτωση να παρακαλας να παραλαβεις απο το ταχυδρομειο γιατι 2 φορες μου εχει τυχει να πεταξουν δεμα στην εξω πλευρα της κυριας εισοδου...και δεν ειχε καν το φιλοτιμο ο ταχυδρομος να χτυπησει ενα κουδουνι να του ανοιξουν. αν σου στελνουν με κουριερ συνηθως στο φερνει ο ντελιβερας στη πορτα σου και συνηθως μεσημερι την ωρα που τρως p.s δεν ηταν αναγκη να ανοιξεις νεο θεμα μπορουσες να ποσταρεις και στο κυριως θεμα του ebay.
makfil Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Την ώρα της πληρωμής με την κάρτα σου έχεις δύο δυνατότητες, είτε να αποσταλεί στη διεύθυνση, την οποία έχεις δηλώσει στο paypal, είτε σε άλλη που θα δηλώσεις σ' αυτή τη φάση. Εάν αγοράζεις από Αμερική και η αξία του αντικειμένου + τα μεταφορικά είναι πάνω από 150 ευρώ, διατρέχεις τον κίνδυνο να μπουν δασμοί στο τελωνείο, όταν το δέμα φτάσει στην Ελλάδα, το οποίο συνήθως έρχεται με το ταχυδρομείο, εκτός ειδικών περιπτώσεων. Σε ότι αφορά στα ελληνικά fonts με τα οποία έγραψες τη διεύθυνση, πιστεύω ότι κακώς τα έγραψες έτσι, αφού αυτοί δεν έχουν τις αντίστοιχες γραμματοσειρές, αλλά αυτό είναι δευτερεύον θέμα.
DrXavier Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Κατά αρχάς ευχαριστώ για τις γρήγορες και ουσιαστικές απαντήσεις σας. Αυτό που παρήγγειλα είναι από Λονδίνο. Πόσες μέρες (περίπου) κάνει να έρθει κάτι από Λονδίνο ; Όσον αφορά τη διεύθυνση στο PayPal είναι γραμμένη και στα Αγγλικά αλλά και στα Ελληνικά και εκεί που λέει Shipping Address είναι νομίζω όλα καλά και στις δυο γλώσσες. Περιμένω να δω τι θα γίνει… Όντος θα έπρεπε να είχα κάνει post στο main θέμα για το eBay. Συγγνώμη για αυτό. Ευχαριστώ και πάλι..
SpirtouLisS Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Κατά αρχάς ευχαριστώ για τις γρήγορες και ουσιαστικές απαντήσεις σας. Αυτό που παρήγγειλα είναι από Λονδίνο. Πόσες μέρες (περίπου) κάνει να έρθει κάτι από Λονδίνο ; Όσον αφορά τη διεύθυνση στο PayPal είναι γραμμένη και στα Αγγλικά αλλά και στα Ελληνικά και εκεί που λέει Shipping Address είναι νομίζω όλα καλά και στις δυο γλώσσες. Περιμένω να δω τι θα γίνει… Όντος θα έπρεπε να είχα κάνει post στο main θέμα για το eBay. Συγγνώμη για αυτό. Ευχαριστώ και πάλι.. οποτε αφου υπαρχει η διευθυνση στα αγγλικα εισαι οκ. ο μονος λογος που καλυτερα να αποφευγεις τους ελληνικους χαρακτηρες ειναι οπως προειπε ο φιλος οτι δεν εχουν ολοι τις γραμματοσειρες και την κωδικοποιηση και μπορει να γραφουν αλαμπουρνεζικα πανω στο φακελο πχ... απο λονδινο υπολογιζε περιπου 6-7 εργασιμες ή 9-10 ημερολογιακες μερες περιπου μου εχει τυχει βεβαια μια φορα παραγγελια απο αγγλια να ερθει σε 3 εργασιμες εντος της ιδιας εβδομαδας αλλα ειναι που θα τυχεις. συνηθως η παραγγελια σου αργει περισσοτερο εντος ελλαδας...παρα να φτασει ελλαδα
makfil Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 μου εχει τυχει βεβαια μια φορα παραγγελια απο αγγλια να ερθει σε 3 εργασιμες εντος της ιδιας εβδομαδας αλλα ειναι που θα τυχεις. συνηθως η παραγγελια σου αργει περισσοτερο εντος ελλαδας...παρα να φτασει ελλαδα Πριν από τα Χριστούγεννα, αγόρασα από το Amazon μια προσφορά με τα επώνυμα Βελγικά σοκολατάκια τη Δευτέρα και την Τετάρτη χτύπησε η DHL το κουδούνι για να τα παραδώσει !!! Θα το θυμάμαι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα